Как вернуть парня: эффективные советы

Узнай, что делать, а чего делать нельзя, чтобы вернуть парня

Наталия Кривицкая
Наталия Кривицкая
журналистка
1 ноября 2012, 14:06

 

Наверное, каждая женщина хотя бы раз в жизни переживала этот ужасный момент, когда любимый говорил, что нужно растаться. Это как ушат холодной воды, только в тысячу раз хуже! Как будто из сердца выдерают кусок и на его месте остается зияющая пустота...

Конечно же, первой реакцией будет колоссальное желание поскорее вернуть парня, чтобы все было как раньше. Но стоит ли это делать? И, если да, то как?

ЧИТАЙ: Отношения на расстоянии: как сохранить чувства 

1. Пойми то, что некоторое время ты не сможешь с ним встречаться. За это время ты должна подумать, почему он тебя бросил, почему ваши отношения испортились и постарайся сделать так, чтобы этого не повторилось. Может, тебе даже не захочется его возвращать потом.

2. Займись чем-то, что заставит тебя забыть о расставание. Особенно займи свои мысли. Ты должна дать парню понять, что ты осмысливаешь ваше расставание.

3. Будь спокойной, когда видишь его. Не важно, каким ты его увидела, с кем, при каких обстоятельствах, но ты должна быть спокойной. Дай понять, что ты сильная и независимая персона, которая может прожить и без него. 

4. Общайся с ним прямо и честно. Если ты решила объяснится, что ты чувствуешь, то назначь встречу с ним. Поговори на тему того, почему ваши отношения сошли на нет, послушай его мнение по этому вопросу. Предложи ему исправить ошибки, испортившие отношения. Если он не проявляет, какой либо интерес к решению этих проблем, не дави на него.

5. Не торопи события. Возвращение любимого может быть очень длительный процесс. Если ты слишком сильно будешь давить на него, то он начнёт нервничать и просто уйдёт.

Итак, если ты все еще уверена, что хочешь вернуть парня, мы настоятельно просим избегать типичных женских ошибок в подобных ситуациях:

1. Потокать ему во всем.

2. Логически убеждать любимого вернуться к тебе.

3. Играть роль доступной женщины.

4. Завалить его цветами и подарками.

5. Говорить "Я тебя люблю" каждые 5 минут.

6. Попадаться ему на глаза почаще.

7. Впадать в отчаяние.

8. Делать так, чтобы все вокруг напоминало тебе о нем.

9. Считать, что твоя внешность и его деньги - основа ваших отношений.

10. Слишком долго тянуть.

11. Изучать опыт других и примерять его на себя.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (123)

символов 999
  • isabella 2 года назад

    Я дуже здивований дивовижним досвідом і чудесами доктора Алаби, які поширилися в Інтернеті та по всьому світу. Оскільки він дивом допоміг людям по всьому світу повернути втрачених коханців, я зв’язалася з ним, переглянувши стільки свідчень різних людей, як він допомагає мені повернути мого колишнього коханця, я розповіла йому про свого чоловіка, який залишив мене приблизно 8 місяців тому, і пішов з дому з усім, що у мене було, я була збентежена, коли він сказав мені просто посміхатися і бути спокійним, запевняючи, що впорається з усім лише за 48 годин. Після другого дня мені зателефонував чоловік, я була просто в шоці, я вибрала дзвінок і не повірила своїм вухам, він дуже благав мене пробачити його і дати обіцянки по телефону:dralaba3000@gmail.com або ви можете зв'яжіться з ним через WhatsApp / Viber за цим номером +1(425) 477-2744, я бажаю вам всього найкращого, не дозволяйте нікому забрати вашого чоловіка у вас, незважаючи ні на що...

    Прокомментировать Мне нравится
  • Dave 4 года назад

    ПОВИНЕН ПРОЧИТАТИ:
    Я, Дейв Вагнер, я зустрів потужного заклинання заклинань та екстрасенса на ім’я доктор Огундейл, він дуже справжній, чесний та справжній .. Він допоміг мені повернути дружину, немає поганої чи негативної енергії. Д-р Огундейл використовує білу Магію, і він допоміг мені повернути дружину, вона спрацювала всього за 24 години ... Дружина повернулася до мене, вибачилася за від'їзд, і тепер ми знову разом і такі ж щасливі ... Я буду заохочувати і рекомендувати всі, кому потрібна допомога будь-яким способом, зв’язатись із заклинанням заклинань та попросити його допомоги. просто скажіть йому свою ситуацію, і він допоможе вам ... ви можете зв’язатися з ним на WhatsApp або Viber Chat: +27638836445, Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Він дуже потужний і надійний.

    Прокомментировать Мне нравится
  • Dominika Marcin 4 года назад

    я хочу подякувати цьому великому заклинанню заклинань за те, що він зробив для мене, мій чоловік покинув мене на 6 місяців, і я дуже люблю його, і мені потрібно, щоб він повернувся, тому я зв’язався з каламутним заклинанням, і він сказав мені, що мені потрібно зробити і те, що мені потрібно було забезпечити йому, щоб розпочати роботу. я зробив все, що він запитав, тоді він сказав мені, що через два дні мій чоловік повернеться до мене. і рівно за два дні він подзвонив мені, що повертається додому. саме так ми зібралися Bck разом за допомогою chubygreat. якщо ви хочете зв’язатися з chubygreat, ви можете зв’язатися з ним з наступними деталями .... whatsapp +2348165965904 або ви можете електронною поштою chubygreat@gmail.com

    Прокомментировать Мне нравится
  • Зайка. 6 лет назад

    Порадьте будь ласка яким чином повернути коханого друга. Ми знакомі близько 10 років. Я його дуже кохаю. Зараз намагаюсь його повернути, але поки що не знаю як саме його повернути.

    Прокомментировать Мне нравится
  • Ліза 6 лет назад

    Можете ,щось порадити

    Прокомментировать Мне нравится
  • Ліза 6 лет назад

    Зустрічалась з хлопцем рік. Любила його і він мене,але через мою дурість розійшлись...після того,як ми розійшлись пройшов рік і я зрозуміла,що хочу його повернути. Зараз пробую.але не знаю що зробити щоб вернувся.

    Прокомментировать Мне нравится
  • іра 6 лет назад

    Хочу повернути на завжди любімого він чашче казав шо любить

    Прокомментировать Мне нравится
  • іра 6 лет назад

    У тебе був подібний досвід? Що ти робила, щоб повернути хлопця?
    Ответ: Я казала шо я його люблю багато раз а він мовчить що робити

    Прокомментировать Мне нравится
  • Nguyen Osborne 6 лет назад

    Життя була сповнена випробувань з тих пір, як мій чоловік залишив мене і переїжджає з іншою жінкою. Найчастіше я думав закінчити все це. Усе стало найгіршим, коли я загубив свій будинок, сім'ю та все до урагану Матвія, і я став біженцем у моїй власній країні, Гаїті. Єдине, що я залишив, - це телефон з підтримкою Інтернету в моїй кишені. Одного вірного дня я знайшов одного Доктора Самури в Інтернеті, на лицьовій книзі. Хтось із США засвідчив багато чудових справ, які доктор Самура зробив для неї та її родини. Я зв'язався з ним, а решта, кажуть, це історія. Сьогодні я щасливо одружуюся з солдатом, з яким я зустрівся в таборі, і я знову повертаю своє щастя. Я не можу зберегти це щастя для себе, тому що я не егоїстичний. Ви також можете зв'язатися з доктором Самура по електронній пошті: SAMURATELLERSPELL@GMAIL. COM або зателефонуйте йому за телефоном +2348103508204 whatsapp.

    Прокомментировать Мне нравится
  • Nguyen Osborne 6 лет назад

    Життя була сповнена випробувань з тих пір, як мій чоловік залишив мене і переїжджає з іншою жінкою. Найчастіше я думав закінчити все це. Усе стало найгіршим, коли я загубив свій будинок, сім'ю та все до урагану Матвія, і я став біженцем у моїй власній країні, Гаїті. Єдине, що я залишив, - це телефон з підтримкою Інтернету в моїй кишені. Одного вірного дня я знайшов одного Доктора Самури в Інтернеті, на лицьовій книзі. Хтось із США засвідчив багато чудових справ, які доктор Самура зробив для неї та її родини. Я зв'язався з ним, а решта, кажуть, це історія. Сьогодні я щасливо одружуюся з солдатом, з яким я зустрівся в таборі, і я знову повертаю своє щастя. Я не можу зберегти це щастя для себе, тому що я не егоїстичний. Ви також можете зв'язатися з доктором Самура по електронній пошті: SAMURATELLERSPELL@GMAIL.COM або зателефонуйте йому за телефоном +2348103508204 whatsapp.

    Прокомментировать Мне нравится
Показать еще