Офіційні Правила Акції під назвою

"Модний експерт"

(в подальшому – Правила)

Рекламна акція під назвою " Модний експерт " (в подальшому – Акція) – що проводиться з метою формування та підтримки обізнаності, а також залучення нових споживачів та збільшення обсягів продажу продукції, яка продаеться в ТЦ "Мішель"за адресою вул. Дорогожицька, 8 (м. Київ), просування та продаж якої на території України здійснює Замовник Акції.

Замовником Акції є ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГОВИЙ ЦЕНТР «МІШЕЛЬ»

03061, м. Київ, пр.-т Відрадний, буд. 95

.

Виконавцем Акції є – ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВИДАВНИЧИЙ ДІМ УКРАЇНСЬКИЙ МЕДІА ХОЛДІНГ". Місцезнаходження: 04073, М.КИЇВ, ПРОВУЛОК КУРЕНІВСЬКИЙ, БУДИНОК 17 , ЛІТЕРА Г

ТЕРМІНОЛОГІЯ

Територія проведення Акції – Акція проводиться на території України підконтрольній українській владі *, у мережі Інтернет на Веб-сайті за адресою: http://tochka.net/ (в подальшому – Сайт).

* за винятком території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь у зв'язку з прийняттям Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян на тимчасово окупованій території України" від 15.04.2014, № 1207-VII, а також ряду населених пунктів на території Донецької та Луганської областей (на підставі Указу про введення в дію рішення Ради національної безпеки та оборони "Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози та збереження територіальної цілісності України» підписаного "13" квітня 2014 року). Дане тимчасове вимушене обмеження діє виключно з міркувань безпеки мешканців цих регіонів та неможливості з боку Замовника та/або Виконавця гарантувати належне проведення Акції, зокрема, але не обмежуючись, в частині відправлення/доставки/вручення Заохочень Учасникам за адресами, що знаходяться на територіях Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, а також деяких населених пунктах Донецької та Луганської областей. Дане обмеження не розповсюджується на громадян України, що проживають на таких територіях, за умови, якщо вони належним чином та в повному обсязі виконали всі вимоги та умови цієї Акції, кур’єрська (поштова) служба здійснюватиме відправлення/доставку/видачу Заохочень Акції в таких населених пунктах, або якщо такі Учасники вказали будь-яке інше місце доставки на території України, окрім тих, що знаходяться на території АР Крим, Донецької та Луганської областей і відправлення/доставка/видача в які є неможливою або ускладненою, або якщо Учасники, які здобули право на отримання Заохочення Акції виявлять бажання та матимуть змогу самостійно отримати належне їм Заохочення у спосіб та місці погодженому із Виконавцем.

Шер – поширення Контенту Учасника у профілі Учасника у соціальній мережі Facebook

Заохочення – винагорода за участь в Акції.

Переможець – Учасник Акції " Модний експерт ", який має право на отримання Заохочення.

Сайт – Веб-сайт у мережі Інтернет, на якому проводиться Акція, що знаходиться за адресою: http://tochka.net/.

1. УЧАСТЬ В АКЦІЇ

1.1. Брати участь в Акції мають змогу громадяни України та особи, які постійно проживають на території України і мають чинну посвідку на постійне проживання в Україні, видану у встановленому законодавством України порядку, яким виповнилось 18 років, та які постійно проживають на Території проведення Акції, є користувачами соціальної мережі "Facebook" та в період Акції виконали всі умови Акції й ці Правила. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує факт ознайомлення з цими Правилами, підтверджує свою згоду з ними та зобов’язується їх дотримуватися.

Учасником вважається особа, яка відповідає вимогам розділу 3 даних Офіційних правил та належним чином виконала усі умови даних Офіційних правил.

1.2. Не мають права брати участь в Акції:

- співробітники і представники Замовника / Виконавця Акції, а також їхні родичі (першого та другого ступеня спорідненості);

- власники, працівники чи представники підприємств, організацій, які реалізують товари під ТМ "DN8" та члени їхніх сімей (першого та другого ступеня спорідненості – чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки);

- особи віком до 18 років;

- особи, що не є користувачами соціальної мережі "Facebook";

- особи, що не є громадянами України та особи, що не проживають на території України на постійній основі (з урахуванням визначеного в п.1.1 цих Правил).

1.3. Надання Учасником даної Акції невірних/неіснуючих/недостовірних/чужих даних, у т.ч. вигаданих, звільняє Замовника та Виконавця від обов’язку вручити/надіслати Заохочення передбачене умовами Акції, і такий Учасник, який здобув право на отримання Заохочення, але надав невірні/неіснуючі/недостовірні/чужі дані, втрачає право на отримання Заохочення.

1.4. Участь в Акції обмежено дієздатних та недієздатних громадян здійснюється у порядку, встановленому чинним законодавством України. Замовник та Виконавець Акції не зобов’язані перевіряти правоздатність та/або дієздатність Учасників Акції.

1.5. Учасники Акції під час участі в Акції зобов’язуються: 

- дотримуватися вимог цих  Правил та норм чинного законодавства України;

- не чинити дій, які ставлять під сумнів правомочність та добросовісність участі такого Учасника в Акції;

- дотримуватися правил користування Сайтом;

- вказувати повні, коректні та достовірні відомості, визначені у даних Правилах;

- свідомо не завдавати незручностей та не чинити перешкод іншим Учасникам.

1.6. Беручи участь в Акції, Учасник розуміє та погоджується з тим, що будь-яка добровільно надана ним інформація, у тому числі персональні дані Учасника, може оброблятися Замовником/Виконавцем, або залученими ними третіми особами з метою подальшого можливого надсилання йому інформації, в т.ч. рекламного характеру, про наступні заходи/конкурси/акції Замовника, а також з іншими цілями, визначеними Правилами. Приймаючи умови даних Правил, Учасники тим самим надають згоду на таку обробку персональних даних з метою використання Замовником та/або іншими уповноваженими Замовником Акції особами.

1.7. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на безкоштовне використання наданої ним інформації про себе Замовником/Виконавцем  Акції, або залученими ними третіми особами, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам) та обсягу наданої згоди, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, зображення Учасника, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч., але не обмежуючись, право публікації (в т.ч. його імені і зображення) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Виконавцем або Замовником Акції та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України "Про захист персональних даних".

1.9. Виконавець / Замовник Акції гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації, він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави та у порядку, що визначений чинним законодавством України.

1.10. Замовник / Виконавець Акції на свій власний розсуд можуть визнати недійсними будь – яку реєстрацію, а також заборонити подальшу участь в даній Акції будь-якій особі, яка підроблює або отримує вигоду з підробки процесу реєстрації або проведення Акції, або ж діє, порушуючи дані Правила, діє деструктивним чином або здійснює дії з наміром докучати, ображати, загрожувати або заподіювати шкоду будь-якій іншій особі, яка може бути пов'язана із даною Акцією.

1.11. Акція не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу. Фонд Заохочень Акції не формується з внесків Учасників Акції.

2. ПЕРІОД ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ

2.1 Загальний період проведення Акції – з 18 години 00 хвилини за київським часом "14" червня 2017 року по 10 годин 00 хвилин за київським часом "4" липня 2017 року включно, але у будь-якому випадку не пізніше "5" липня 2017 року.

Акція проводиться в наступні етапи:

1 етап: реєстрація Учасників  Акції проводиться в період з 18  години 00 хвилини за київським часом "14" червня 2017  року по 23 годин 59 хвилин за київським часом "4" липня 2017 року.

2 етап: проходження онлайн-тесту може бути здійснене Учасниками в період з 18  години 00 хвилини за київським часом "14" червня 2017  року по 23 годин 59 хвилин за київським часом "4" липня 2017 року (далі згадується як строк проходження онлайн-тесту). Результати проходження онлайн-тесту в інші строки не враховується при визначенні результатів онлайн-тесту по завершенню Акції.

3 етап: визначення переможців здійснюється "5" липняня 2017 року, але у будь-якому випадку не пізніше "7" липння 2017 року. Оголошення Переможців здійснюється шляхом опублікування списку переможців на Сайті.

2.2. Правила та умови Акції може бути змінено та/або доповнено Замовником Акції в порядку, передбаченому чинним законодавством України. Зміна та/або доповнення Правил та умов рекламної Акції можливі у випадку їхнього затвердження Замовником Акції та оприлюднення в порядку, що визначений для інформування про правила та умови Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, та мають відношення до всіх Учасників Акції, не залежно від дати реєстрації в Акції, якщо інше не буде спеціально визначено безпосередньо змінами/доповненнями до Правил та умов.

2.3. Інформування щодо Правил та умов Акції здійснюється за допомогою розміщення Правил та умов рекламної Акції на Сайті протягом всього Строку проведення Акції.

3. УМОВИ УЧАСТІ В АКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ АКЦІЇ

3.1. Щоб стати Учасником Акції, особі, яка відповідає вимогам даних Правил, необхідно:

-           Зайти на Сайт http://tochka.net/dn8/

-           Авторизуватися на сайті за допомогою свого профілю в соціальній мережі Facebook, або через форму регістрации на сайті.Та взяти участь в онлайн-тесті "Модний експерт"

 

-           Згідно умов онлайн-тесту "Модний експерт" метою є вірна відповідь не тестове питання. Кожна правильна відповідь дорівнює 1-му балу у тесті. Мета Учасника відповісті вірно за один сеанс онлайн-тесту на 10 (десять) питань. Тількі після правільної видповіді на 10 (десять) питань, Учасник мае право прийняти участь у розігрші заохочувального призу. Кількість сеансів проходження онлайн-тесту протягом строку проходження онлайн-гри не обмежено;

-           Після проходження онлайн-тесту – розмістити на особистій сторінці у соціальній мережі запис (пост) про проходженя онлайн-тесту, та відкрити (зробити публічно доступним) власний профіль Учасника в соціальній мережі для перегляду.

Замовник / Виконавець не несе жодної відповідальності за дотримання Учасниками правил користування (та реєстрації) в соціальній мережі. Замовник / Виконавець не несе жодної відповідальності за дотримання Учасниками правил користування (та реєстрації) в соціальній мережі Facebook.

3.2. Беручи участь в Акції, Учасник тим самим підтверджує свою згоду на безоплатне використання наданої ним інформації (в межах необхідних для участі в Акції) у зв’язку з чим Учасник автоматично надає дозвіл на використання наданої ним інформації з маркетинговою та\або будь-якою іншою метою, способами, що не суперечать чинному законодавству України, зокрема, на використання його імені, прізвища, зображення (фотографії), інтерв'ю, у тому числі право публікації його імені, прізвища, зображення (фотографії), іншої інформації з його профілю в Спільнотах ТМ "Dn8" в соціальній мережі Facebook

3.3. Визначення Переможців здійснюється "5" липня 2017 року, але у будь-якому випадку не пізніше "7" липня 2017 року. Оголошення Переможців здійснюється шляхом опублікування списку переможців на Сайті.

Буде визначено 1 (один) переможець:

3.2.1.   Учасник – один переможць, що виконав усі умови Акції п.3.1 та був вибраний випадковим чином за допомогою сайту https://www.random.org/, та має право на отримання одного Заохочення у вигляді одного товару визначеного в п.4.2 цих Правил. Кількість сеансів проходження тесту протягом строку проходження онлайн-тесту не обмежено.

Всього за вказаний період може бути 1 (один) Переможець, який отримае  1 (одне) заохочення.

3.4. Результати визначення Переможців згідно п.3.3. фіксуються Виконавцем та відображаються на Сайті кожного наступного за визначенням Переможця дня. Якщо визначення Переможців припадає на вихідний або святковий день, то визначення Переможців та результати визначення публікуються в перший робочий день.

3.5. Учасник розуміє та погоджується, що при участі в Акції він не має права використовувати нецензурну лексику, непристойні або аморальні тексти та зображення; тексти та зображення, що є об’єктом авторського права третіх осіб, застосовувати будь-які об’єкти права інтелектуальної власності, що можуть призвести до порушення авторських та суміжні прав третіх осіб; тексти та зображення, що містить будь-які еротичні чи порнографічні зображення; тексти та зображення, що можуть привести до розпалювання міжнаціональної, расової чи релігійної ворожнечі, пропагують фашизм, містять сцени насильства або закликають до жорстокого поводження, у тому числі із тваринами; ображають інших Учасників та/або носять непристойний характер; містять зображення дитини до 12 років, або особи, яка не давала право на таке завантаження, в тому числі але не обмежуючись публічні особи; тексти та зображення, що є шкідливими, загрозливими, такими, що порушують морально-етичні норми  іншим чином порушують чинне законодавство України.

3.6. Виконавець Акції здійснюватиме постмодерацію, а тому виявлення факту накрутки, тощо тягнуть за собою дискваліфікацію Учасника. 

3.7. Якщо на сторінці Учасника у соціальних мережах, міститься більше 5 (п’яти) публікацій рекламного характеру, за період останніх 20 (двадцяти) календарних днів – то він вважається таким, що втратив право одержати Заохочення.

3.8. Замовник / Виконавець на свій власний розсуд може визнати недійсними всі або деякі заявки на участь (реєстрацію), а також заборонити подальшу участь у даній Акції будь-якій особі, яку Замовник / Виконавець підозрює у підробленні або отриманні вигоди з підробки або нечесній поведінці щодо процесу реєстрації або інших етапів Акції, або ж у порушенні цих Правил, або у поводженні деструктивним чином або у здійсненні дій з наміром докучати, ображати, загрожувати або заподіювати шкоду будь-якій іншій особі, яка може бути пов'язана із даною Акцією.

3.9. Якщо з будь-якої причини будь-який аспект даної Акції не може проводитися так, як це заплановано, включаючи причини, викликані зараженням комп'ютерними вірусами, неполадками в мережі Інтернет, дефектами, маніпуляціями, несанкціонованим втручанням, фальсифікацією, технічними неполадками або будь-якою іншою причиною, неконтрольованою Замовником / Виконавцем, яка спотворює або втручається у виконання, безпеку, чесність, цілісність або належне проведення Акції, Замовник / Виконавець може на свій власний розсуд анулювати, припинити, змінити або тимчасово призупинити проведення Акції або ж визнати недійсними будь-які реєстрації.

4. ЗАОХОЧУВАЛЬНИЙ ФОНД АКЦІЇ

4.1. Заохочувальний Фонд Акції обмежений. Його кількість може бути змінена Замовником Акції. Під Заохоченням (може згадуватись також як Подарунок) мається на увазі заохочення, яке отримує Учасник акції, якщо він був оголошений Переможцем Акції в порядку, передбаченому цими Правилами, та виконав всі умови Акції.

4.2.Заохочувальний Фонд включає 1 (один) Заохочень. Заохочення включає в себе: 

4.2.1. Футболку відповідного розміру. Розмір повідомляе Переможець.

4.2.2. В залежности від статі Переможця (чол/жін) Замовник надає відповідний формат футболки.

4.3. Обов’язок вручення Заохочень Переможцям несе Замовник:

4.4. Модель, форма та колір Заохочень може відрізнятися від зображень на рекламних матеріалах та на Сайті. 

5. ОТРИМАННЯ ЗАОХОЧЕНЬ АКЦІЇ

5.1. Виконавець Акції протягом 2 (двох) робочих днів від дати визначення Переможців Акції зв’язується з Переможцем Акції через його особистий аккаунт в Соціальних мережах, шляхом направлення відповідного повідомлення. Переможець Акції після отримання повідомлення від Виконавця зобов’язаний протягом 3 (трьох) календарних днів відповісти Виконавцю, повідомивши про готовність отримати Заохочення та адресу, на яку слід відправити Заохочення, а також надати Виконавцю  копії відповідних документів та інфомармацію на електрону адресу i.kryzhanovskaya@digital.umh.ua :

5.1.1.    П.І.Б.

5.1.2.    скановану копію першої сторінки паспорта громадянина України; копія паспорта повинна бути чіткою та не містити ознаки обробки за допомогою графічного редактора;

5.1.3.    скановану копію Облікової картки фізичної особи платника податків (ідентифікаційний номер); копія повинна бути чіткою та не містити ознаки обробки за допомогою графічного редактора;

5.1.4.    контактний (мобільний) номер телефону;

5.2.  У разі не отримання Виконавцем зазначених документів/інформації Переможець позбавляється права на отримання Заохочення. В такому випадку право на отримання заохочення набуває наступний Переможець:

У випадку втрати права на отримання Заохочення Переможцем, визначеним згідно п.3.2.1 цих Правил, визначається новий Переможець шляхом випадкового комп’ютерного вибору за допомогою сервісу генератора випадкових чисел random.org, в порядку, передбаченому п.3.2.1 цих Правил.

У разі якщо Учасник не направить Виконавцю Акції своєчасно відповідь на повідомлення про , такий Учасник втрачає статус Переможця та право на отримання Заохочення. Організатор не проводить повторне повідомлення Переможця про його перемогу в Акції.

5.3. Заохочення (перелік яких зазначений у п.4.2 даних Правил) вручається Замовником, Переможцю, який виконав усі умови цих Правил,  в шоппінг-спейсі DN8 за адресою м.Київ, вул. Дорогожицька. Заохочення вважається врученим Переможцю Акції з моменту його передачі в руки.

5.4. Після отримання документів\інформації згідно п.5.1 цих Правил, Виконавець перевіряє надані Переможцем документи\інформацію. Інформація про підтвердження або ж відхилення наданих Переможцем документів\інформації повідомляється йому шляхом індивідуального повідомлення в соціальній мережі або за вказаним номером телефону не пізніше, ніж протягом  1 (одного) робочого дня з моменту розгляду Виконавцем. У разі виявлення некоректності наданих  Переможцем документів\інформації (хоча б по одному із підпунктів п.5.1. цих Правил) право на отримання Заохочення таким Переможцем може бути відхилено. Якщо Виконавцю буде необхідно уточнити певну інформацію щодо Переможця, час розгляду документів\інформації продовжується на строк необхідний для надання відповіді Переможцем та надання ним необхідної інформації, але не довше, ніж на 10 (десять) календарних днів.

 Заявку може бути відхилено у наступних випадках:

       - Переможець надав документи\інформацію не у відповідності до положень п.5 даних Правил;

       - при недотриманні умов даних Правил.

Цей перелік не є вичерпним.

Увага! Замовник / Виконавець не несе відповідальності за достовірність наданих документів\інформації. Замовник / Виконавець не несе відповідальності за роботу поштових служб та інших служб зв’язку, провайдерів.

5.5. Неухильне дотримання всіх умов цих Правил та надання передбаченої інформації\документів є необхідною умовою для отримання Заохочення.

5.6. У разі неможливості отримання Заохочення Переможцем Акції з причин, що не

5.7. Заміна Заохочення будь-яким іншим грошовим еквівалентом, матеріальним чи нематеріальним благом не допускається. 

5.8. Відповідальність Замовника  не виходить за межі кількості та вартості Заохочень, вказаних у цих Правилах.

5.9. Замовник не відповідає за виконання зобов'язань, опублікованих у цих Правилах, у випадку якщо Переможець, не скористався таким правом у визначені терміни й порядку, передбаченими цими Правилами. Заохочення видаються тільки за умови виконання Переможцем всіх вимог, які передбачені даними Правилами. Замовник має право відмовити у видачі Заохочення Переможцю, якщо такий Переможець не виконав умов цих Правил. При цьому такий Переможець не має права на одержання від Замовника та/або Виконавця будь-якої компенсації. 

5.10. Замовник / Виконавець не несе відповідальності стосовно подальшого використання наданих Заохочень Переможцям після їх одержання, за неможливість Переможця скористатись наданим Заохоченням з будь-яких причин, а також за можливі наслідки використання таких Заохочень. Відповідальність за якість Заохочень несе виробник відповідної продукції.

5.11. Замовник / Виконавець Акції залишають за собою право не вступати в письмові переговори або інші контакти з Учасниками/Переможцями Акції, окрім випадків, передбачених цими Правилами. Замовник / Виконавець Акції не беруть участі у вирішенні суперечок щодо визначення Переможців Акції та розподілом Фонду Заохочень Акції між Переможцями Акції. Замовник та Виконавець рекламної Акції, а також їх уповноважені особи не несуть відповідальність за будь-які суперечки щодо Заохочень Рекламної Акції.

5.12. У разі якщо Переможець з якихось причин не може отримати Заохочення особисто, такий Переможець не має права передати/поступитися своїм правом будь-якій третій особі.

5.13. Обов'язок по нарахуванню і сплаті податків та обов’язкових платежів у зв'язку з врученням Заохочення та направляє інформацію про нарахування та сплату податків, зборів та обов’язкових платежів до податкового органу, а також несе відповідальність за невиконання даного обов'язку несе Замовник.

Оподаткування вартості Заохочення Акції проводиться відповідно до пункту 170.6 статті 170 Податкового кодексу України. Дана Акція не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу.

5.14. При користуванні Сайтом Учасникам Акції та відвідувачам Сайту забороняється використовувати матеріали, які: містять або посилаються на віруси та інші шкідливі програми та файли, які здатні порушити нормальну роботу комп'ютерного обладнання або ПЗ; порушують авторські або суміжні права третіх осіб; містять будь-які еротичні чи порнографічні зображення або тексти; розпалюють міжнаціональну, расову чи релігійну ворожнечу, пропагують фашизм, містять сцени насильства або закликають до жорстокого поводження з тваринами; ображають інших користувачів та/або носять непристойний характер; іншим чином порушують чинне законодавство України. У разі виявлення вищенаведеної інформації, контент буде блокуватися модератором Сайту і буде видаленим з Сайту.

6. ПРАВОВІ УМОВИ

6.1. Факт використання Сайту, з метою участі в Акції, означає згоду з цими Правилами. Беручи участь в Акції, кожен Учасник підтверджує свою повну згоду для надсилання йому інформації, СМС-повідомлень (в т.ч. рекламного характеру)

6.2. Беручи участь в Акції Учасник тим самим надає згоду на використання своїх персональних даних Виконавцю / Замовнику.

6.3. Виконавець / Замовник Акції не несе відповідальності за зміст інформації, наданої Учасниками.

6.4. Виконавець / Замовник не компенсує Учасникам Акції вартість послуг операторів, що надають доступ в Інтернет, та не несе відповідальність за збої в їх роботі. Виконавець / Замовник не несе відповідальність і не робить виплат у разі втрати будь-якої інформації, пов'язаної з сервісами Сайту і має цінності для Учасника Акції, якщо така втрата сталася в результаті збою в роботі оператора зв'язку, відключення електроенергії і т.п. Виконавець / Замовник не несе відповідальність за будь-які витрати, втрати або збиток, пред'явлені Замовнику\Виконавцю, та що мали місце в результаті зловживання сервісами Сайту або порушення даних правил будь-яким Учасником Акції. Учасник Акції також погоджується з тим, що Виконавець / Замовник не несе відповідальності за прямі або непрямі збитки (навіть у тому випадку, якщо Виконавець / Замовник був попереджений про можливість збитку), зокрема за втрату прибутку, втрату репутації, втрату даних, нематеріальний збиток і витрати, які були понесені внаслідок: використання або неможливості використання Сайту; незаконного доступу до інформації, розміщеної на Сайті, її зміни і пересилання; поведінки третіх осіб, що використовують Сайт.

6.5. Замовник та Виконавець Акції не несуть відповідальність за:

-    невиконання / неналежне виконання своїх зобов’язань у випадку виникнення форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни в законодавстві, які діють на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Замовника/Виконавця Акції обставини;

-    не ознайомлення Учасником з даними Правилами Акції;

-    не ознайомлення Учасником з Фондом Заохочень Акції та умовами їх отримання;

-    не отримання/несвоєчасне отримання Виконавцем Акції відомостей/документів, необхідних для вручення відповідного Заохочення Акції у строки, встановлені для їх надання з вини організацій зв'язку, в тому числі Інтернет провайдерів, або з інших, не залежних від Замовника/Виконавця Акції причин;

-    невиконання, не належне виконання, несвоєчасне виконання Учасниками/Переможцями Акції обов'язків, передбачених у цих Правилах;

-    неотримання відповідного Заохочення Акції Переможцем, що сталося не з вини Замовника/Виконавця, в тому числі у зв’язку з затримками у наданні послуг перевізника;

-    не можливість скористатися відповідним Заохоченням Акції;

-    якість надаваних перевізником послуг.

6.6. При порушенні Учасником Акції будь-якого з пунктів даних Правил Виконавець / Замовник має право на свій розсуд блокувати доступ такого Учасника до Сайту, відмовивши йому у праві на подальше використання сервісів Сайту. 

6.7. Всі авторські права, права на використання торговельної марки та інші права на інтелектуальну власність, пов'язані з Сайтом, належать Виконавцю та/або його ліцензіарам. Крім права використання Сайту, обмеженого даними умовами та правилами користування Сайтом, жодних інших прав, пов'язаних з використанням Сайту, Учасники Акції не отримують. 

6.8. Дозволяється друкувати\пересилати інформацію та зміст Сайту тільки в особистих, некомерційних цілях.

6.9. У разі виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, та\або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Виконавцем / Замовником відповідно до вимог чинного законодавства України. При цьому рішення Замовника є остаточним і не підлягає оскарженню. 

6.10. Беручи участь в Акції всі її Учасники та Переможці безкоштовно передають Виконавцю / Замовнику невиключні авторські та суміжні майнові права, які передбачені у ст.ст. 15, 39 Закону України "Про авторське право і суміжні права" на всі зображення та інші об’єкти права інтелектуальної власності (Контент Учасника) Учасників, які  беруть участь в Акції, включаючи, але не обмежуючись наступні: право на використання Замовником твору та його частин, як у складі аудіовізуального твору так і окремо; право на заборону або дозвіл використання твору  або його частин іншими особами; право на відтворення твору або його частин у будь-якій кількості, публічне виконання і публічне сповіщення твору/його частин  у тому числі, але не виключно  шляхом ефірного, кабельного, супутникового та інших видів телебачення, глобальних та локальних мереж, публічну демонстрацію і публічний показ твору/його частин, будь-яке повторне оприлюднення твору/його частин, переробки, адаптації, аранжування та інші подібні зміни твору/його частин, включення твору, як складових частин до інших творів, збірників, антологій, енциклопедій тощо, розповсюдження твору шляхом першого продажу, відчуження іншим способом або шляхом здавання в майновий найм чи у прокат та шляхом іншої передачі до першого продажу примірників твору, подання  твору до загального відома публіки таким чином, що її представники змогли здійснити доступ до твору з будь-якого місця і у будь-який час за їх власним вибором, здавання примірників твору/його частин в майновий найм і (або) комерційний прокат, відчуження іншим способом оригіналу або примірників твору, експорт та імпорт примірників твору;  інші майнові права.

6.11. Беручи участь в Акції, Учасник Акції підтверджує повне розуміння умов Акції та повністю погоджується з цими Правилами Акції.

6.12.    Якщо будь-яке положення цих Правил буде визнане недійсним чи таким, яке не відповідає вимогам законодавства України, ці Правила залишаються чинними та продовжують діяти без цього положення, або у разі неможливості подальшої дії цих Правил, рішення щодо Правил приймається Замовником/Виконавцем.

6.13. Відповідно до вимог ст. 634 Цивільного кодексу України до договорів приєднання, а саме можливості укладання такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, своєю участю у Акції кожен Учасник свідчить і підтверджує, що ознайомлений і повністю згоден з цими Правилами, буде їх дотримуватися та зобов’язується їх виконувати, що він ознайомлений з правами, які стосуються обробки та зберігання його Персональних даних.

7. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

7.1. Беручи участь в Акції, Учасник тим самим надає Виконавцю / Замовнику право на збір та обробку його персональних даних (а саме даних, що не становлять особливий ризик та не підлягають повідомленню Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини), з метою реалізації вимог податкового законодавства України, відносин у сфері бухгалтерського обліку, проведення заходів рекламного характеру та маркетингових досліджень, без будь-яких часових обмежень, в тому числі з рекламними цілями. В розумінні Закону України "Про захист персональних даних" Виконавець / Замовник володіє персональними даними, що будуть зібрані, в процесі проведення даної Акції, та який затверджує мету обробки персональних даних, строк обробки персональних даних, здійснює обробку персональних даних. Мета обробки персональних даних – забезпечення участі Учасників в Акції та реалізація їх прав у зв’язку з проведенням Акції. Учасник погоджується з тим, що надає згоду Виконавцю / Замовнику  самостійно встановлювати умови та порядок доступу третіх осіб до його персональних даних відповідно до зазначеної мети та за умови дотримання вимог чинного законодавства щодо захисту персональних даних. Учасник погоджується з тим, що Виконавець / Замовник не зобов’язаний повідомляти Учасника про передачу його персональних даних третім особам. Учасник своєю участю в Акції, підтверджує, що йому повідомлено про володіння Виконавцем / Замовником персональними даними, склад та зміст зібраних персональних даних, його права, мету збору та осіб, яким передаються його персональні дані. 

7.2. Виконавець / Замовник Акції гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації, він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави та у порядку, що визначений чинним законодавством України.

 

Поделись в социальных сетях