Класичний інтер'єр сімейного гніздечка

Дивіться дизайн затишної квартири у Львові.

Починати проект довелося з розбирання частин стін. Кардинально змінювати простір не хотілося, тому треба було задіяти максимум фантазії та здорового глузду, щоб адаптувати початкове планування до потреб і бажань господарів. А вони хотіли звичайних речей: більше простору, кольору і світла, затишку і тепла в оселі. Додаткові метри традиційно шукали за рахунок об'єднання кухні, вітальні і передпокою. Так з'явився величезний простір, а щоб ще більше його розширити, було вирішено відмовитися від дверей. Вітальня і кухня чудово проглядаються з передпокою, і саме це робить кімнати легкими для сприйняття.

Дизайнер керувалася правилом пошуку золотої середини між бажаним "вільним диханням" і необхідним затишком. Для цього отриманий загальний обсяг було поділено на зони за допомогою комбінування різних типів підлоги, безлічі світильників і кольорових панно.

затишна квартира

Господарі брали активну участь у дизайні. Саме вони запропонували ідею підсвічування периметра стелі, полиць, шаф, ніш та каміну. Різноманітність штучного світла додає "сонця" у трохи тьмаве приміщення. Оскільки ця квартира знаходиться у Львові, місті, де так часто йдуть дощі, саме підсвічування допомагає грати з яскравістю приміщення. Адже можна вибрати, яке джерело увімкнути, якою атмосферою наповнити свій будинок. Різноманітне підсвічування додає настрою свята в мінімалістичний інтер'єр.

погляд експерта
Аби максимально використати висоту стелі, я відмовилася від громіздких люстр, замінивши їх плоскою світловою площиною у вітальні і точковими світильниками в інших кімнатах. Виняток – ажурна люстра над столом в зоні їдальні, яка створює сентиментальний настрій класичного сімейного гніздечка.

Господарям хотілося не тільки світла, а і кольору в просторі. Довгі пошуки компромісу увінчалися тим, що було вирішено виконати інтер'єр у виваженій пастельній гамі. Чудова класична комбінація бежевого та оливково-зеленого кольорів у вітальні наповнила дім затишною і приємною атмосферою.

Несподівано оригінальним стало використання інтенсивного синього акценту в коридорі. Панно з кахлю створило ефектний фон для єгипетського сувеніру. Яскраві вітражні світильники з геометричним орнаментом стали символічним містком між екзотикою холу і духом романтики морських подорожей в кімнаті сина.

дерев'яна кухня

Меблювання квартири максимально лаконічне. Замість громіздких стінок, які "з'їдають" простір, тут розмістили кілька відкритих поличок. Необхідний мінімум шафок дизайнер "викроїла" з несподіваних місць. Таким чином, речі можна класти під барну стійку або під мийку у ванній кімнаті. Майже всі меблі зроблені на замовлення за ескізами дизайнера.

Цей будинок справді дуже затишний. Мінімалістичний дух інтер'єру чудово підкреслив атмосферу сімейного гніздечка.

Переглянути повний дизайн проекту можна в галереї робіт тут.

Автор проекту:

artkryla.com
© artkryla.com
ARTKRYLA design group

За матеріалами: tochka.net версія для друку

Чи сподобалось вам поєднання бежевого та оливково-зеленого кольорів?

Відповісти

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Поділися в соціальних мережах

Теги

Читай також


Новини партнерів


Коментарі (8)

символів 999

Ще на tochka.net

Новини партнерів

Новини tochka.net

МЫ В СОЦИАЛЬНЫХ СЕТЯХ

Новини партнерів

Loading...

Ще на tochka.net