ТОП-5 порад для суперсексуального поцілунку

Поцілунок - це перший крок до класного сексу

Марина Гош
Марина Гош
журналист
9 ноября 2018, 14:52
Секс и отношения
ТОП-5 порад для суперсексуального поцілунку  © depositphotos.com

Якщо хлопець і дівчина, склавши губи трубочкою, прямують назустріч одне одному, не треба бути ясновидцем, щоб із упевненістю сказати: "Ця парочка зібралась явно не до бібліотеки...". Так, але несподіване зіткнення носами, голосне клацання зубами, явно знахабнілий язик і море слини нерідко вбивають пристрасть буквально на зльоті. Треба вміти цілуватися так, щоб пам'ять про це могла розважити на схилі літ. Ось які поради про поцілунки дає англійський секс-експерт Стефані Кокс.

  1. Як цілуватися правильно, порада перша. Про жоден сексуальний поцілунок не може навіть йтися, якщо ти не подбаєш про чистоту свого дихання. Здавалося б, про що тут говорити, це ж так очевидно! Але дай відповідь на кілька запитань:
  • Чи використовуєш ти зубну нитку для чищення міжзубного простору?
  • Твої візити до стоматолога - регулярні?
  • Чи користуєшся ти рідиною для полоскання рота?
  • Чи чистиш ти язик?
  • Ти випиваєш на день не менше двох літрів води, так?

Якщо хоча би на одне запитання ти відповіла "Ні", отже, твоє дихання в групі ризику. Що робити? Програма-максимум: виконувати всі 5 правил свіжого дихання, зашифровані в запитаннях. Програма-мінімум: під час побачення час від часу освіжати дихання. Але не полосканнями, боже збав, а м'ятними цукерками, вітамінками тощо. 

  1. Як цілуватися правильно, порада друга: пам'ятай про те, що будь-яка людина, цілуючись, підсвідомо "приміряє" губи свого партнера до інших, більш інтимних місць свого тіла. Тому в поцілунку дуже важливо продемонструвати свій стиль. І додавати чужого, зайвого не треба! Обдурені очікування - це дуже жорстоке розчарування. Тому, якщо ти м'яка і ніжна, то нехай твої поцілунки такими і будуть. Твій стиль: непохитність і рішучість? Що ж, отже, французький поцілунок - це те, що треба! А може, ти віддаєш перевагу тривалому і неквапливому сексу? Відпусти сама себе і нехай твої губи розкажуть про це твоєму хлопцеві. Але найкращий із погляду сексуальності стиль поцілунку - це зміна стилів. 

ТОП-5 порад для суперсексуального поцілунку
ТОП-5 порад для суперсексуального поцілунку  © depositphotos.com

  1. Як цілуватися правильно, порада третя: контролюй свою пристрасть! Стрімка атака у французькому стилі (тобто поцілунок з язиком), допустима в тому випадку, якщо пристрасний секс - питання вирішене і вже не до прелюдій. У всіх інших випадках краще починати з неквапливих поцілунків у будь-якому стилі і, лише відчувши, що напруження наростає, вводити в дію "важку артилерію" - французький поцілунок.
  2. Як цілуватися правильно, порада четверта: про техніку французького поцілунку. Відкрий рот трохи ширше й обережно торкнися своїм язиком язика партнера. Грайся з язиком хлопця кінчиком свого язика (а не всією його поверхнею). Роби поступальні рухи, не допускаючи надто глибокого занурення. Якщо язик хлопця прямує тобі назустріч і його активність перевищує твою, отже, сексуальна температура наближається до точки кипіння. Саме час відключити мізки і довіритися своїй інтуїції.
  3. Як цілуватися правильно, порада п'ята: якщо сумніваєшся - запитай! Ця порада доречна не лише для поцілунку, а й для будь-яких інших сексуальних технік. Якщо тебе щось не влаштовує в сексуальній поведінці партнера або ти сумніваєшся в тому, що ти робиш усе правильно - не мовчи! Постав запитання й отримай на нього відповідь. У сексі, як і в житті, брехати не можна з тієї простої причини, що неправда все вельми ускладнює.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999