Огірочки смачні (з лимонною кислотою)

26.08.2015 00:36
Огірочки смачні (з лимонною кислотою)
Рейтинг блюда: 3
2 голоса
Калории

Мало
Сложность

Низкая

Ингредиенты

  • Отже, в стерилізовані баночки (можна стерилізувати одягнувши баночку на отвір в чайнику, або на спец. Кришку для стерилізації, яка одягається на каструлю) викладаємо огірочки (вимиті, ще я завжди обрізаю їм хвостики, щоб потім просто їсти і нічого не відрізати), кілька кілець гіркого стручкового перцю, кілька горошин запашного перцю, пару шматочків болгарського перцю, парасольки кропу, листя вишні, смородини, з кружечків моркви можна вирізати квіточки (ну це для краси), можна просто кружечки, часник.
  • Заливаємо баночки з огірочками киплячою водою, накриваємо кришками. Чекаємо 15-20 хв. Зливаємо воду, знову її кип'ятимо, заливаємо в баночки. Чекаємо 15-20 мін.Снова зливаємо воду, ставимо на вогонь і робимо розсіл. Розсіл: на 1.5 л. води (рівно стільки вміщається в 3 л. банку) 4 ч.л. солі, 8 ч.л. цукру. Все це покипит хвилин 5, заливаємо в баночки розсіл і додаємо 1 ч.л. лимонної кислоти (на 3 л. банку-1 ч.л.).

Процесс приготовления

  1. Закатати. Перевернути баночки. Укутати до охолодження. Огірочки з лимонною кислотою найсмачніші, на мій погляд. Набагато смачніше, ніж з оцтом. Спробуйте обов'язково! Приємного вам апетиту!

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Поделись в социальных сетях

Комментарии

символов 999