Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року, для всіх знаків Зодіаку

Дізнайся свій гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: день вдалий для початку нових проектів

Ольга Княжевич
Ольга Княжевич
журналистка
9 ноября 2017, 00:01
Твой выбор
Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року, для всіх знаків Зодіаку © tochka.net

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Овен

У першій половині дня намагайся не звертати уваги на недоліки оточуючих. Твої колеги можуть створити інтригу за твоєю спиною, не варто турбуватися. У другій половині дня знайди час для наведення порядку на робочому місці. Твій керівник підтримає твої ідеї та надасть допомогу в їх реалізації. Увечері займися оздоровчими процедурами і очищенням організму.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Телець

Цей день принесе гарні новини і корисні контакти. Тобі потрібно обговорити свої ідеї з керівником, намагайся використовувати факти і логічні доводи. У другій половині дня твої партнери можуть створити конфлікт. Звернись по допомогу до впливової особи, щоб вирішити ситуацію. Увечері тобі варто приділити час своїй зовнішності та омолоджувальним процедурам.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Близнюки

У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі побутової техніки. Тобі варто покладатися тільки на себе, тоді ти впораєшся із завданнями. У другій половині дня твій керівник підтримає твою ініціативу. Намагайся об'єднати свої сили з колегами. Вільний час присвяти купівлі господарського приладдя для дому.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Рак

Сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про роботу конкурентів. Не втрачай часу, вживай жорстких заходів і дій рішуче. У другій половині дня можуть виникнути додаткові перешкоди, пов'язані з рішенням бюрократичних питань. Тобі слід відкласти ті справи, які ти не в силах вирішити. Вільний час присвяти діловій вечері з колегами.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Лев

У першій половині дня твій керівник може створити додаткові перешкоди. Не варто звертати уваги на витівки своїх конкурентів. Твій емоційний стан буде розбалансованим. Тобі варто заспокоїтися і спрямувати свої сили на вирішення питань, які легко даються. Увечері постарайся усамітнитися і почитати цікаву книгу.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Діва

Сьогодні на тебе чекає публічне визнання та успіх. Будь обережнішою зі своїми недоброзичливцями, вони можуть створити перешкоди. У другій половині дня ти отримаєш прибуток із додаткового джерела доходу. Тобі варто замислитися над алгоритмом успішних кроків. Послідовні дії та союз із однодумцями подвоять твій прибуток.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Терези

Сьогодні тобі доведеться боротися за своє місце під сонцем. Твої конкуренти можуть скористатися твоїми вдалими ідеями. Не варто витрачати час на з'ясування стосунків. Звернись за порадою до більш досвідченого фахівця. У другій половині дня ти зможеш знайти правильний вихід зі скрутної ситуації без втрат.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Скорпіон

Цей день принесе багато корисних ділових контактів і вигідних зв'язків. Нічого не плануй, дій інтуїтивно, тоді досягнеш успіху. У другій половині дня твої партнери запропонують вигідну угоду. Намагайся відразу обговорити всі умови співпраці і прорахувати ризики. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із цікавою творчою людиною.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Стрілець

У першій половині дня на тебе чекає ускладнення стосунків із керівником. Стримуй свої емоції та агресію, щоб не провокувати конфлікт. У другій половині дня твої партнери вимагатимуть додаткових умов. Не варто поступатися своїми позиціями, інакше на тебе чекають втрати. Вільний час присвяти догляду за будинком і спілкуванню з близькими.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Козеріг

Цей день вдалий для початку нових проектів і укладання угод. Тобі не варто звертати уваги на дрібні перешкоди і складності. У другій половині дня твій керівник підтримає твої дії і виділить додаткове фінансування. Намагайся знайти спільну мову зі своїми опонентами. Увечері доведеться затриматися на роботі, щоб завершити розпочате.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Водолій

Вранці можуть виникнути сімейні розбіжності та суперечки. Тобі слід приділити увагу вирішенню домашніх проблем. У другій половині дня твої колеги запропонують цікавий проект. Постарайся знайти альтернативне рішення, щоб заощадити час. Ввечері треба поговорити з колегами і обговорити майбутні плани.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Риби

Сьогодні вдалий день для публічних виступів та агітації. Тобі потрібно привернути увагу до своїх ідей і розробок. У другій половині дня на тебе чекають додаткові витрати. Намагайся не позичати гроші та відмовитися від кредитування. Увечері постарайся знайти час для спілкування з родичами і вирішення сімейних питань.

Всі найяскравіші та найцікавіші новини дивись на головній сторінці жіночого онлайн-ресурсу tochka.net

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999