7 вечерь: смачне меню на весь наступний тиждень

Записуй 7 рецептів апетитних і ситних страв на кожен вечір

Ольга Княжевич
Ольга Княжевич
журналистка
9 ноября 2018, 08:30
рецепты
7 вечерь © depositphotos, shutterstock

Вже стало гарною традицією по п'ятницях складати меню на наступний тиждень. Редакція tochka.net із радістю допоможе тобі в пошуках відповідей на щоденне нелегке питання зголоднілої сім'ї: "А що ми будемо їсти?" Читай наше меню на кожен день в рубриці "7 вечерь".

Ти можеш на власний розсуд змінювати, коригувати і доповнювати запропоновані нами рецепти, залежно від смакових уподобань своєї сім'ї. Ми впевнені, твої вечора за сімейним столом від цього тільки виграють.

Читай інші матеріали рубрики "7 вечерь"

Ми підготували для тебе меню на тиждень з 12 по 18 листопада.

Вдалого і смачного тижня!

Понеділок

тыквенная каша рецепт, тыква
7 вечерь © shutterstock

Приготуй легку, вітамінну і корисну вечерю з гарбуза. Урізноманітни свою колекцію рецептів овочевим різото з гарбуза.

Вівторок

Щи из квашеной капусты
7 вечерь © Depositphotos

Що може зрівнятися з димлячою тарілочкою кисленьких щей у прохолодний осінній вечір! А от зварити щі з квашеної капусти дуже просто.

Середа

Жульен с грибами
7 вечерь © vk.com

Пропонуємо тобі рецепт з фото звичайного жульєну в кокотницах, але цю страву також можна запікати в горщиках, відвареній до напівготовності половинці картоплі або булочці.

Четвер

Салат\крабовая палочка
7 вечерь © depositphotos.com

Незвичайне поєднання смаків морепродуктів і курки приємно здивує твою сім'ю. Додай сюди цитрусові нотки, оливки і зелень – і отримаєш дивовижний букет.

П'ятниця

Лобио
7 вечерь © Depositphotos

Гаряче лобіо подається як основна страва, а в холодному вигляді виходить чудова гостра закуска. А додавання ароматних спецій і трав, волоських горіхів і часнику надає лобіо неповторного смаку.

Субота

салат из свеклы
7 вечерь © depositphotos.com

Корисно підкріпити організм свіжими вітамінами, а тому спробуй салат з овочів, які довго зберігають свої корисні властивості. Рекомендуємо тобі приготувати нашвидкоруч справжній вітамінний "коктейль".

Неділя

Беляши рецепт
7 вечерь © Depositphotos

Біляші, рецепт яких ми тобі пропонуємо, виходять ніжними, смачними і пухкими. Тонке тісто просто тане в роті, а соковита рисово-м'ясна начинка дає відчуття справжньої ситості.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999