Речі якого бренду ніколи не одягне Меган Маркл?

Герцогиня Сассекська зізналася, одягу якого бренду немає в її гардеробі

Киселёва Татьяна
Киселёва Татьяна
копирайтер, журналист
9 ноября 2018, 10:50
Мода и красота
Меган Маркл  © Getty images

Герцогиня Сессекська Меган Маркл часто відвідує світські заходи зі своїм чоловіком принцом Гаррі, тому дівчині необхідно завжди виглядати охайно і стильно. Найчастіше в модному гардеробі Меган Маркл можна побачити речі таких брендів, як Ralph Lauren, Givenchy, Roland Mouret, Dior, Brandon Maxwell, Prada, Carolina Herrera та інших.

Перед тим як стати герцогинею Сассекською, Меган Маркл заявила, що в її гардеробі немає одягу від Victoria Beckham, і навряд чи він там коли-небудь з'явиться.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Кілька років тому Меган Маркл дала інтерв'ю для модного видання, де повідомила, чому відмовляється носити сукні від бренду Victoria Beckham:

Чим старшою я стаю, тим більше наголошую, що не всі речі, які ідеально сидять на манекені - будуть добре виглядати на мені. Взяти, приміром, сукні Victoria Beckham. Вони ж бездоганно скроєні! Але я, на жаль, не можу їх носити - у мене дуже довгий тулуб для такого силуету
стверджує Меган Маркл.

Платья Меган Маркл
Меган Маркл © Getty images

Після весілля з принцом Гаррі герцогиня і Вікторія Бекхем дуже тісно здружилися. Можливо, Меган порушить своє модне табу і одягне сукню Victoria Beckham.


Нещодавно, ми зібрали найкращі вбрання вагітної Меган Маркл у рамках туру Австралією і Океанією. Фотографії суконь Меган Маркл ти можеш подивитися тут.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999