Що робити, коли захворіла дитина?

Аптека 9-1-1 розповідає, як і де швидко купити ліки

tochka.net
tochka.net
автор
9 августа 2021, 14:45
Дети
Реклама
Що робити, коли захворіла дитина?  © пресс-служба

Для кожної мами здоров`я її малюка — найбільша цінність і найсерйозніша відповідальність. Як зрозуміти, що в дитини болить? На це питання має відповісти педіатр або сімейний лікар, який її "веде". А от придбати ліки, що він призначив, можна не лише в найближчій аптеці, куди ви не можете сходити, бо не хочете залишати хворого сина чи доньку вдома одного. 

Якісні ліки — необхідна умова одужання

Варто лише зайти в інтернет і зробити запит "купити ліки", як google надасть вам 4 000 800 000 порад, серед яких будуть і адреси аптек, і сайти, що обіцяють швидко знайти(!), забронювати та навіть доставити необхідні препарати. Однак виникає питання: а де саме ці лікарські засоби будуть шукати і хто несе відповідальність за результат, який ви отримаєте? Відповідь очевидна! Коли будь-який товар проходить через багато рук, можна знайти "крайнього", але чи справді він є гарантом того, що ваша дитина отримає не підробку і не фальсифікат, а препарат, що дійсно лікує?

Тому покладатися в таких ситуаціях потрібно тільки на тих, хто не підведе. А це в першу чергу аптечні сайти, що давно представлені в мережі інтернет і мають добру репутацію. Приміром, сайт Аптека 9-1-1, якому вже виповнилося 7 років  — перше замовлення було прийняте та відвантажене в квітні 2014 року! З того часу чимало змінилося, додалися нові сервіси та розширився асортимент товару, але головне залишається незмінним — якість товару та обслуговування понад усе. Такий підхід оцінили мільйони користувачів: щодня кількість відвідувачів сайту Аптека 9-1-1 складає 200 тисяч, а замовлень кожного дня робиться 20 тисяч!

На сайті немає ліків сумнівної якості – тільки сертифіковані в Україні препарати  від ліцензованих зарубіжних та українських виробників. До того ж, зберігаються вони в умовах, що жорстко контролюються. А доставляються вам кур'єром Нової пошти  будь-куди: додому, на дачу, в лікарню прямо в руки з чеком з аптеки.  Тобто, жодних "сірих зон" — все прозоро. До речі, доставка ліків безкоштовна, адже всі витрати бере на себе Аптека 9-1-1.

Рецепт без права на помилку

Педіатр, до якого ви з малюком попри ризики заразитися COVID-19 все ж таки сходили, призначив ліки, а ви не можете розібрати, що саме написано в рецепті? Зрозуміло, що варіант повернутися у поліклініку за поясненнями не розглядається. На сайті Аптека 9-1-1 є сервіс розшифрування рецепту, який вам допоможе. Алгоритм простий і зрозумілий: 

  • зробіть фото рецепту;
  • відправте фото на Viber за вказаним номером;
  • чекайте на відповідь з розшифрованим рецептом.

Після цього ви можете замовити на сайті будь-які ліки, навіть рідкісні — їх доведеться трохи зачекати, адже іноді доводиться зв`язуватися безпосередньо з виробником, якщо через певні причини цих препаратів немає в країні. 

Мами та малюки — об`єкт особливої турботи та піклування

Сайт Аптека 9-1-1 опікується молодими родинами з маленькими дітьми, бо зрозуміло, що це дуже вразлива категорія, зокрема, в складні часи пандемії, коли придбати необхідне для малюків стало проблемою. А йти в магазин – ризиком для мами підхопити і принести додому СOVID-19. На сайті величезний вибір товарів як для майбутніх мам, так і для дітей: білизна та одяг для вагітних і годуючих грудьми жінок, підгузки та пелюшки для немовлят, молочні суміші, каші, чаї та соки, аксесуари для годування та купання, засоби догляду за шкірою та волоссям малюка і навіть корисні іграшки, що розвивають дрібну моторику, та радіоняні. Не в кожному дитячому магазині знайдеш такий асортимент! 

Отже, сайт Аптека 9-1-1 вирішить чимало маминих проблем, поки її чоловік на роботі. Навіть з консультацією лікаря допоможе – онлайн і в будь-який зручний час, адже послуга телемедицини (знову ж таки абсолютно безкоштовно!) надається 24/7. До того ж вона цілком анонімна і конфіденційна, тому знайдіть півгодини на себе, адже вашому малюку потрібна здорова мама.


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999