Краси без здоров`я не буває: з якими вітамінами зустрічати зиму

Аптека 9-1-1 розказує, як обрати та де замовити вітаміни С і D

tochka.net
tochka.net
автор
27 октября 2021, 11:30
Здоровье
Реклама
Краси без здоров`я не буває: з якими вітамінами зустрічати зиму © пресс-служба

Осінні застуди та віруси, що дуже люблять цей сезон, прийшли цього року раніше, ніж ми встигли підготуватися. А це означає, що в домашній аптечці має знайтися місце не тільки для маски та антисептика, а й для більш серйозної зброї.

Противірусні засоби мають вельми сумнівну репутацію, окрім зовсім вже важкої артилерії на кшталт ремдесівіру. Однак, приймати такі серйозні лікарські засоби для профілактики не можна. А що ж робити? Зверніть увагу на вітаміни, які можуть допомогти підтримати імунітет. 

Вітаміни С і D — у чому сила?

Навіть дитина знає, що аскорбінка — друг нашого організму. А от дорослим буде цікаво дізнатися, що вітамін С має антиоксидантну дію, тобто допомагає запобігти впливу вільних радикалів, які послаблюють захисні функції нашого організму, а також "відповідає" за виробництво білих клітин крові — лімфоцитів та фагоцитів. Саме вони зміцнюють наш протиінфекційний бар`єр. Крім того, дефіцит аскорбінової  кислоти гальмує продукування колагену, що відповідає в організмі за якість та пружність шкіри, зв`язок та м`язів, а також знижує гемоглобін, бо без неї залізо погано засвоюється. А це в період вірусних інфекцій дуже небезпечно!

Вітамін D раніше вважався "дитям сонця" і зазвичай призначався пацієнтам літнього віку для збереження кісток та зубів. Однак, з приходом коронавірусу були проведені дослідження, і виявилося, що, по-перше, ми його з сонцем майже не отримуємо, бо проводимо свої будні зазвичай у приміщенні, а на пляжі ховаємося від UV-променів, рятуючи свою шкіру, а, по-друге, він вкрай необхідний для повноцінної роботи імунітету, зокрема, для відбивання вірусних (і коронавірусних!) атак. Управління охорони здоров`я Великої Британії навіть рекомендувало всім англійцям, незалежно від віку, щодня приймати вітамін D, доки не скінчиться епідемія COVID-19.

Де придбати якісні вітамінні препарати?

Вітамінні комплекси – задоволення не з дешевих. Але, якщо порахувати, у скільки обійдеться лікування вірусного захворювання та його ускладнень, стане зрозуміло, що така інвестиція у власне здоров`я восени більш ніж на часі.

І тут постає питання: в кого їх замовити, аби не викинути гроші на вітер? В інтернеті на них ще не спробував нажитися хіба що ледачий. Тому, обирати постачальника вітамінів, потрібно лише з тих ресурсів, яким  можна довіряти, адже неякісні вітамінні комплекси – це не тільки удар по кишені.

Передозування вітамінів не менше не безпечне, ніж їх дефіцит. Отже, уважно читайте інформацію, яка супроводжує препарати, і перевіряйте її на сторінці Міністерства охорони здоров`я або інших офіційних ресурсів. На сайті Аптека 9-1-1 описи ліків, так само як і симптомів та захворювань, пишуть професійні фармацевти та лікарі. Усі рекомендації відповідають протоколам лікування та оновлюється з такою ж періодичністю, як і самі протоколи. До того ж сайт вже 7 років на ринку і його послугами щодня користуються понад 200 тисяч людей, тобто такій репутації можна довіряти!

Як обрати те, що потрібно саме вам?

Перш ніж замовляти вітаміни, краще здати аналіз крові, що покаже їх рівень. Якщо на це немає часу, то можна порадитися з сімейним лікарем, який надає такі послуги на сайті Аптека 9-1-1 цілодобово і безкоштовно. Він порадить, чому віддати перевагу: вітамінному комплексу, доповненому корисними мінералами, чи в необхідних дозах вітамінам  С та D окремо. З огляду на ваші побажання або симптоми, коли ви захочете про них розповісти, він також допоможе підібрати лікарські засоби. Асортимент  товарів на сайті величезний — понад 21 тисяча найменувань! І серед них — вітаміни найвідоміших світових виробників. Усі вони мають сертифікат якості.

Забрати, обрані товари, можна в найближчій аптеці вже за пів години після оформлення замовлення на сайті,  або дочекатися кур`єра — доставка безкоштовна!


Інформація надана пресслужбою "Аптека 9-1-1".

ебаная реклама


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999