Що подарувати на Новий рік: ноутбук з OLED-екраном

Стильний подарунок для креативних людей від ASUS

tochka.net
tochka.net
автор
23 декабря 2021, 09:40
Твой выбор
ASUS серії Vivobook Pro OLED © пресслужба

До Нового року залишилося лише 10 днів, і є ще безліч шансів знайти подарунок для рідних і близьких. А найкращий подарунок — той, що буде корисним протягом довгих років. Саме таким є ноутбук ASUS серії Vivobook Pro OLED. Розкажемо про всі переваги новинки від Asus.

OLED-дисплей — неможливо відвести погляд

14- або 16-дюймовий OLED-дисплей формату 4K — це справжня родзинка Vivobook Pro OLED. Безсумнівно, вражає надзвичайно висока яскравість та контрастність OLED-дисплея. Точність кольорів відтворено ідеально, що підтверджено сертифікатом Pantone. Саме якість зображення одразу привертає погляд, кольори живі, й навіть чорний — надзвичайно глибокий, який би рівень яскравості не було обрано.

Колірне охоплення OLED-дисплея — 100% покриття колірного простору DCI-P3. А отже, дисплей у змозі відобразити більше різних відтінків. Це суттєва перевага ноутбука Vivobook Pro OLED, адже зображення реалістичне. Такі технічні можливості використовуються в кіноіндустрії, а також фахівцями, які займаються графічним дизайном.

Лабораторією TÜV Rheinland було сертифіковано ергономічність дисплея, оскільки рівень випромінювання синього світла низький.

Асус
ASUS серії Vivobook Pro OLED © пресслужба

Оригінальний дизайн для стильної та креативної

Хоча корпус ноута Vivobook Pro OLED виконано у нейтральному дизайні, щойно відкриєш кришку — розумієш, що саме там дизайнери приховали найцікавіше. 

Всередині ноутбука привертають увагу деякі декоративні елементи,наприклад, клавіши Enter та ESC. Перша виділена смужками, а друга помаранчевим кольором. Оновлено зовнішній вигляд клавіатури, яка тепер нагадує студійний програвач.

Корпус ноутбука виконано у двох версіях. Так, чорний варіант 0˚ Black має анодоване покриття алюмінієвого корпусу. Це класичний пристрій для людини дії, а ось біле покриття Meteor White виглядає більш футуристично. Корпус гладенький, його приємно торкатися, водночас він практичний і легко очищується. 

Асус
ASUS серії Vivobook Pro OLED © пресслужба

Сучасні характеристики Vivobook Pro OLED

Втілити будь-яку ідею в життя, а саме рендеринг, потокові трансляції, відеомонтаж допоможе сучасна конфігурація Vivobook Pro OLED, адже тут вбудовано мобільний процесор Intel або AMD H-серії, відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti. Ноутбук виділяється тихою роботою, не перегрівається, що забезпечується ефективною системою охолодження з двома вентиляторами. Серед інших фірмових технологій — ексклюзивний сенсорний контролер DialPad на тачпаді, за допомогою якого можна керувати інструментами професійних графічних програм. 

Деякі практичні деталі конструкції Vivobook Pro OLED забезпечують комфортну роботу. Йдеться насамперед про збільшений тачпад з ідеально гладенькою поверхнею, вбудований в кнопку живлення сканер відбитків пальців і підсвічування клавіатури. Повнорозмірний роз’єм HDMI, порти USB двох типів і слот для карт пам'яті — все це додано до нового Vivobook Pro OLED.

Vivobook Pro OLED володіє великим запасом енергії, сюди вбудовано потужний акумулятор ємністю 96 Вт·год. Отже, можна не сумніватися у власній продуктивності протягом дня.

Дізнайтеся більше про ноутбуки ASUS серії Vivobook Pro OLED на сторінці:

Ноутбуки ASUS Vivobook Pro OLED.


 Ранее мы рассказывали, как перейти на zero waste и не сорваться.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999