ROG Flow X16: особливий 16-дюймовий ноутбук-планшет для тих, хто любить незвичайні рішення

В Україні стартував продаж ігрового ноутбука-трансформера ROG Flow X16

Иванна Пашкевич
Иванна Пашкевич
lifestyle-редактор
8 декабря 2022, 09:00
Твой выбор
Промо
ROG Flow X16 — 16-дюймовий ігровий ноутбук-планшет © пресс-служба

Давно мріяла про портативний і потужний ноутбук, який однаково чудово підходить для роботи над мультимедійними проєктами та сучасних ігор? Тоді цей варіант саме для тебе! ROG Flow X16 — заряджений універсал із неймовірним 16-дюймовим сенсорним дисплеєм, що розкривається на 360 градусів, перетворюючи пристрій на великий планшет.

Сучасний дисплей

Яка ж основна перевага цього ноутбуку? Звичайно, це 16-дюймовий дисплей ROG Nebula формату WQXGA (2560 x 1600) зі співвідношенням сторін 16:10. Він здатний відтворювати 100% відтінків простору DCI-P3, що не може не тішити тих, чия професія пов’язана з графікою. Кожна панель калібрується на заводі таким чином, щоб кольори, які на ній відображаються, точно відповідали палітрі Pantone. А для любителів ігор пропонується частота оновлення 165 Гц, час відгуку 3 мс і підтримка технології Adaptive Sync. Що стосується дисплею, то він оснащений захисним склом Corning Gorilla Glass, який надійно захищає його від подряпин та пошкоджень у процесі повсякденної експлуатації. 

ROG Flow X16
ROG Flow X16  © пресс-служба

Потужна платформа

Ще одна не менш важлива перевага ноутбуку Flow X16 — потужна ігрова продуктивність у портативному форм-факторі. В основі максимальної апаратної конфігурації 16-дюймового ноутбука-трансформера — процесор AMD Ryzen 9 6900HS і відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti для ноутбуків.

Ноутбук ROG Flow X16 може бути серйозним конкурентом значно більшим і важчим ігровим пристроям. А все завдяки графічному процесору з лімітом потужності 125 Вт (з технологією Dynamic Boost).

ROG Flow X16 підтримує до 64 ГБ оперативної пам'яті DDR5-4800 МГц, причому обидва слоти SO-DIMM розташовані у зручному доступі для апгрейду в майбутньому.

Що стосується накопичувачів, ноутбук оснащений твердотільним накопичувачем з інтерфейсом PCIe 4.0 до 2 ТБ. На додаток до нього він має другий слот M.2 для додавання ще одного SSD, тож ноутбук має достатньо простору і для колекції медіафайлів, і для ігрової бібліотеки.

ROG Flow X16
ROG Flow X16  © пресс-служба

ROG Flow X16
ROG Flow X16  © пресс-служба

Якщо ж власник ROG Flow X16 захоче додати ще більше FPS в іграх, у нього буде така можливість. Хоча цей ноутбук вже достатньо потужний для більшості сценаріїв використання. Підключивши до пристрою зовнішню відеокарту XG Mobile, можна отримати графіку нового рівня та додаткові порти для підключення периферії. В Україні доступна конфігурація ноутбука, до складу якої входить XG Mobile нового покоління з відеокартою AMD Radeon RX 6850M XT з 12 гігабайтами відеопам’яті GDDR6. Проте підтримуються також і зовнішні відеокарти ROG XG Mobile минулого покоління.

Стильний та універсальний

ROG Flow X16 — чудовий приглад універсального ігрового пристрою. Для того, щоб запустити традиційні комп’ютерні ігри, достатньо підключити до нього улюблену ігрову мишу. Клавіатура ноутбука має той самий набір функцій преміум-класу, що й інші ноутбуки ROG, зокрема незалежну обробку натискання кожної клавіші, хід клавіш 1,7 мм. У режимі планшета сенсорний екран дозволяє зручно керувати мобільними іграми та працювати з графікою. До X16 також легко підключити бездротові контролери, які надають абсолютно новий погляд на ігри.

Дизайн ROG Flow X16 змінює уявлення про типові ігрові ноутбуки, пропонуючи незвичайну хвилеподібну текстуру поверхні корпусу, яка не тільки стильно виглядає, а й дозволяє зручно тримати пристрій у руках.

ROG Flow X16
ROG Flow X16  © пресс-служба

Портативний помічник

Мобільність і компактність ROG Flow X16 дозволяє вміщатися практично в будь-яку сумку для ноутбука чи рюкзак. Вага 16-дюймового пристрою — лише 2,1 кг, тож у дорозі цей пристрій не стане тягарем.

ROG Flow X16
ROG Flow X16  © пресс-служба

Дізнайтеся більше про ROG Flow X16м за посиланням.


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999