Гороскоп на тиждень з 9 по 15 січня 2023 року для всіх знаків зодіаку

9 января 2023, 12:33

Гороскоп з 9 по 15 січня для Овна


Читайте також: Найм'якіші знаки зодіаку – із ким легко та приємно спілкуватися

Проявіть активність у робочих питаннях і лояльність по відношенню до начальства — удача вам точно посміхнеться. З вівторка по п'ятницю з вами буде дуже складно спілкуватися. Якщо не хочете образити співрозмовника, краще не починайте розмову з ним. У вихідні Овнам доведеться вирішувати багато питань, пов'язаних із будинком.


Гороскоп з 9 по 15 січня для Тельця


Цього тижня зірки радять Тельцям зайнятися підвищенням свого інтелектуального рівня, тому саме час взятися за книги, які ви давно хотіли прочитати. Похід на виставку чи в театр — теж чудове рішення. Вечір п'ятниці найкраще провести в колі сім'ї чи друзів, а у вихідні спробувати максимально відпочити перед новим робочим тижнем.


Гороскоп з 9 по 15 січня для Близнюків


З 9 по 15 січня Близнюки балансуватимуть між двома станами: на початку на них чекає підвищена активність, а в другій половині — спад емоцій. Дуже важливо зараз прислухатися до свого організму, добре відпочити та більше уваги приділяти коханим людям. Також не виключені зміни в житті та оточенні, які підуть вам на користь та дозволять реалізувати давно намічені цілі.


Гороскоп з 9 по 15 січня для Рака


Розраховуйте тільки на свої сили та можливості, оскільки цього тижня доведеться багато починати з чистого аркуша. Проаналізуйте всі свої цілі. Виявіть старання та посидючість, звертайте увагу на дрібниці, які в майбутньому допоможуть вам у прийнятті важливих професійних рішень. В особистому житті на вас також чекають хороші результати. У неділю влаштуйте розвантажувальний день.


Гороскоп з 9 по 15 січня для Лева


Для Лева наступний тиждень буде надзвичайно активним: є навіть шанс просунутися кар'єрними сходами. Не відкладайте справу у довгий ящик, якщо є сімейні чи робочі проблеми – поспішайте їх залагодити. П'ятниця - чудовий день для завершення справ та виконання обіцянок. І краще негайно цим зайнятися, інакше потім вони нагадають про себе в самий невідповідний час.


Гороскоп з 9 по 15 січня для Діви


Читайте також: 7 астрологічних трендів на 2023 рік, які змінять світ

Дівам цього тижня не втекти від кохання. Якщо ви давно зустрічаєтеся з коханою людиною, то цього тижня ваші взаємні почуття стануть ще яскравішими. Ті, хто має дітей, зможуть відчути себе у ролі мудрого наставника. Створіть для своїх дітей атмосферу свята: зводьте їх у цирк, концерт чи ковзанку. Цей тиждень стане помітною подією у вашому житті та житті тих людей, яких ви любите.


Гороскоп з 9 по 15 січня для Терезів


Цього тижня поспішайте дізнаватися про нове, більше читайте і знайомтеся з людьми. Новина здалеку, отримана в понеділок, вплине на ваше життя. У вівторок вам не вдасться нічого зберегти в таємниці, тому навіть не намагайтеся щось приховати від близьких або від начальства. У четвер скористайтеся своєю чарівністю, частіше посміхайтеся. У суботу важливі спокій і впевненість у собі, це найкращий вихід у ситуації.


Гороскоп з 9 по 15 січня для Скорпіона


Читайте також: "Не розлий вода": названі найкращі пари за знаком Зодіаку

У Скорпіонів цей тиждень буде пов'язаний з покращенням відносин з партнерами по шлюбу та бізнесу. Це час примирення, коли варто забути минулі образи та непорозуміння. Не тільки ви самі, а й оточуючі люди будуть налаштовані на конструктивний діалог. Тому ви зможете швидко та ефективно вирішувати будь-які питання, які потребують узгоджень. Це добрий час для заміських поїздок.


Гороскоп з 9 по 15 січня для Стрільця


Цього тижня варто діяти рішуче, втілюючи у життя свої плани та задуми. Ви зрозумієте, що можете багато чого змінити і не потрібно пливти за течією. Прислухайтеся до думки коханої людини. У п'ятницю вам зроблять чудову ділову пропозицію. Ви успішно впораєтеся з багатьма складними завданнями, оскільки зірки точно будуть на вашому боці.


Гороскоп з 9 по 15 січня для Козерога


Зірки радять Козерогам цього тижня вести активний спосіб життя, багато спілкуватися та відпочивати. Не відмовляйтеся від пропозицій провести час у дружньому колі, клубах за інтересами, концертних залах та кінотеатрах. Метою цього тижня має стати отримання нових вражень та розширення кола дружнього спілкування. У цьому ви не тільки досягнете успіху, а й знайдете джерело позитивних емоцій.


Гороскоп з 9 по 15 січня для Водолія


На цьому тижні вам доведеться багато працювати. Вам знадобиться терпіння і об'єктивність по відношенню до себе для виправлення дрібних неточностей, щоб була можливість рухатися вперед. При цьому не забувайте прислухатися до порад людей, які на вашому боці. Найсприятливішим днем для вас буде четвер.


Гороскоп з 9 по 15 січня для Риб


Рибам зірки рекомендують частіше перевіряти на надійність нових партнерів у роботі і в коханні, але робіть це непомітно і делікатно. Найкращим виходом у будь-якій ситуації зараз буде збереження позитивного настрою. У суботу більше часу присвятіть спілкуванню з дітьми.


Раніше ми писали про знаки зодіаку, які завжди будуть зраджувати.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999