Гороскоп на наступний тиждень 23–29 січня 2023 від Макса Гордєєва

19 января 2023, 20:20

Читайте також: Гороскоп на 19 січня 2023 року для всіх знаків зодіаку

Максим Гордєєв – переможець «Битви екстрасенсів» – склав гороскоп для кожного знаку, за допомогою якого ви зможете ефективніше будувати свій робочий план, розвивати особисті стосунки та контролювати щоденний стан здоров'я. 

Овен

Чудовий тиждень для нових починань. Не женіться за модою, а дотримуйтесь свого почуття стилю – це дозволить вам і мати чудовий вигляд, і заощадити на купівлі трендових речей, які не будуть актуальними вже через місяць. Остерігайтеся емоційних покупок.

Телець

В особистих відносинах можливі відверті зізнання та пропозиції, тож будьте готові відкритися. Намагайтеся бути стриманішим у висловленні своєї думки щодо гострих соціальних питань спілкуючись з друзями. Ваші думки можуть не збігатися, що стане причиною сварки. 

Близнюки

Більше спілкуйтеся, будуйте зв'язки та налагоджуйте контакти з тими, хто демонструє до вас щирий інтерес та увагу. Не бійтеся купувати доглядову косметику чи будь-що для себе. Почитайте відгуки про товари та зробіть вигідну інвестицію у свою красу та здоров'я шкіри. 

Рак

Настав час для важливого домашнього прибирання. Чистота в шафі допоможе привести до ладу думки та справи. Якщо вас давно не влаштовує ваша робота, то цей тиждень чудовий, щоб пошукати вакансії, адже велика ймовірність, що знайдете нове та краще місце. 

Лев

Читайте також: "Романтична казка": знаки Зодіаку, які зустрінуть справжнє кохання найближчими днями

Не перевантажуйте себе роботою, оскільки можете втратити цінний час, який не окупиться грошима. Вам потрібно виявити терпіння та надати підтримку кожному, хто її потребує.

Діва 

Розв'яжіть питання, над якими багато міркували останнім часом, позбавтеся вантажу минулого, розставте всі крапки над і в ситуації, що підвисла. Тільки так зможете звільнити місце для всього нового та позитивного. Якщо у вас навіть трохи болить спина, не затягуйте з походом до лікаря. Задумайтесь про нові покупки задля підтримки свого здоровʼя.

Терези

Проявіть ініціативність на роботі, начальник гідно оцінить її. Переберіть гардероб – позбавтеся речей, які не носите, та звільніть місце для обновок. 

Скорпіон

Настав час відмовитися від шкідливих звичок. Влаштуйте психологічне розвантаження. Уникайте місць скупчення людей, а ввечері дозвольте собі відпочити та розслабитися. Не бійтеся визнавати свої помилки у спілкуванні з оточенням: ми всі люди й маємо право на помилку. Головне – вчасно попросити пробачення й намагатися більше так не чинити. 

Стрілець

Нагадайте про давню обіцянку близькій людині, яка її не виконала, але при цьому не починайте конфлікт. Ситуація стабілізується незабаром. Не плануйте зустрічей із друзями чи відпочинок – можливо, доведеться приділити час роботі. 

Козоріг

Подбайте про свої домашні справи, складіть план прибирання чи заведіть щоденник. Планування цього тижня підуть на користь, ви це відчуэте відразу. Зірки радять виходити в світ та налагоджувати нові знайомства. 

Водолій 

Якщо накопичилися претензії до свого місця роботи, зараз саме час пошукати нове. Перш ніж купувати щось нове, подумайте – чи дійсно вам це потрібно. Час заощаджувати та накопичувати. На цьому тижні займіться благодійністю, це позитивно відобразиться на вашій енергетиці. Віддавайте більше, ніж бажаєте отримати.

Риби

Настав час отримувати дивіденди від своїх вчинків. На цьому тижні вас чекає неймовірна вдача. Користуйтеся тим, що ви зараз улюбленець долі. Інвестуйте, підписуйте важливі угоди – все вийде.

Автор: екстрасенс Максим Гордєєв, instagram @maxgord

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999