"Кохання витає в повітрі": знаки Зодіаку, які зустрінуть справжнє кохання у лютому

3 февраля 2023, 17:26

Енергія цього другого місяця 2023 року буде дещо хвилюючою. Якщо ви самотні, вам може бути цікаво, що зірки приготували вам у лютому. Нова та обнадійлива енергія незабаром проявиться з початком лютого. Венера проходить через знак Риби, потім перетворюється на знак Овен, Сонце залишається у Водолії, потім осідає в Рибах, а Меркурій утворює з'єднання з Плутоном. Астрологи склали список знаків Зодіаку, які можуть зустріти свою другу половинку у лютому.

Знаки Зодіаку, які зустрінуть справжнє кохання у лютому; фото: freepik.com


Які знаки зодіаку зустрінуть кохання у лютому 2023 року


Телець

Настав лютий і його графік обіцяє бути насиченим для вашого знаку Зодіаку! З першого дня ви помітите, що ваші почуття спалахують і піднесені, і у вас буде пекуче бажання поставити свої емоційні зв'язки понад усе інше у вашому житті. Відмінний час подолання самотності для одиноких.

Цього разу, коли планета кохання живе у самому мрійливому знаку зодіаку, вони зможуть опинитися в центрі уваги і отримати ще більше кохання, ніж будь-коли чекали там. Але щоб все йшло як по маслу, вам обов'язково потрібно розслабитися, на мить перестати думати і насолодитися тим, що Всесвіт може запропонувати вам у лютому.

Скорпіон

Шановні представники знаку Скорпіон, якщо ви самотні, лютий стане ідеальним часом для здійснення мрії знайти другу половинку. Все, що вам потрібно зробити, це не дозволити лінощі захлеснути вас. Венера в Рибах розраховує на можливість незабутніх зустрічей і приходить як підкріплення, щоб зробити вас ще привабливішим, ніж ви вже є. Ви повинні зробити все можливе, щоб знайти «правильну людину»! Не забувайте, Скорпіоне, простий обмін поглядами може відкрити багато чого. У вас є благословення зірок, тому не бійтеся взагалі.

Меркурій зараз у поєднанні з Плутоном, тому, якщо ви перебуваєте у стосунках, розставте пріоритети у спілкуванні та більше розмовляйте зі своїм партнером. Тонка розмова віч-на-віч може вас здивувати і прояснити деякі непорозуміння.

Діва

Сезон Водолія настає у лютому, щоб запропонувати вам найнесподіваніші романтичні подорожі. Любов є, вам просто потрібно бути сприйнятливим до неї, вітати її з розкритими обіймами і наважитися діяти, коли настане час.

Венера, планета кохання та стосунків, проходить транзитом у Рибах і приносить невелику увагу і знаменує вирішальний поворотний момент, щоб збагатити ваше емоційне життя. Шановні уродженці стихії Земля, охайний зовнішній вигляд не залишиться непоміченим і потрібна людина обов'язково зверне на нього увагу, тому настійно рекомендується одягнутися ошатно, якщо вас запросили на вечірку.

Тим, хто вже полягає у відносинах, астрологи пророкують новий поворот у житті пари. Крім того, ви збираєтеся відкрити новий цікавий бік вашого партнера. Все, що вам потрібно, це говорити чесно і брати на себе ініціативу!

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999