Гороскоп на наступний тиждень 13-19 лютого 2023 від екстрасенса Макса Гордєєва

12 февраля 2023, 11:50

Хочете дізнатися, яким буде цей тиждень? Тоді скоріше читайте астрологічний прогноз від Макса Гордєєва, який славиться своєю точністю!

Гороскоп на тиждень – Овен

З погляду справ, майбутній тиждень беззастережно вдалий. На особливі успіхи можна розраховувати в першій половині, коли вашої енергії вистачить на будь-які завдання. А от у відносинах складніше – чим ближче до вихідних, тим серйозніша напруга може в них накопичуватися. Будьте стриманішими і терплячими. Крім того, тиждень не дуже гарний для косметичних операцій та процедур.

Гороскоп на тиждень – Телець

Вас може відрізняти загострена і, мабуть, надмірна сприйнятливість. Багато представників вашого знака будуть схильні постійно накручувати себе. Намагайтеся цього уникати. Дуже корисними будуть походи в хамам або сауну, та й просто гарячі ванни. Що стосується справ, то найбільш сприятливим для них днем є четвер.

Гороскоп на тиждень – Близнюки

Тиждень дуже гарний для придбання техніки. Також зараз ви маєте право розраховувати на успіхи в роботі, особливо якщо не будете надто наполегливі у спілкуванні з колегами і тим більше з начальством. Така небезпека є, і найпроблемнішим у цьому сенсі днем стане п'ятниця.

Гороскоп на тиждень – Рак

Перша половина тижня дуже підходить для активних дій. Ви, мабуть, зіткнетеся з певним опором, але зумієте успішно його подолати. А ось четвер і п'ятниця – набагато повільніші та дещо «розфокусовані» дні, коли краще займатися лише найпростішими завданнями. У вихідні дуже корисними будуть заняття спортом.

Гороскоп на тиждень – Лев

Утримайтеся від ухвалення важливих фінансових рішень. Та й великі покупки теж варто перенести на відповідний період. В іншому тиждень непоганий, вас відрізнятимуть нестандартність мислення та завидне почуття гумору. З останнім, щоправда, обережніше. Є ризик образити когось іронічним словом. Найбільш вдалі дні – понеділок та вівторок.

Гороскоп на тиждень – Діва

Тиждень нейтральний щодо справ: ви чудово справлятиметеся з поточними завданнями, але на якісь серйозніші звершення розраховувати навряд чи варто. А ось для творчої роботи та романтичних відносин тиждень цілком сприятливий, особливо друга його половина. У п'ятницю будьте уважніше до помилок або примх домочадців.

Гороскоп на тиждень – Терези

Досить бурхливим на тижні виглядає ситуація в романтичних відносинах. Втім, швидше за все, все піде за сценарієм відомої приказки: милі лаються – тільки тішаться. Та й загалом конфліктний потенціал тижня високий, але дипломатичних талантів вашого знака має вистачити, щоб залагодити ці конфлікти наскільки можна мирно, а головне – до власної користі.

Гороскоп на тиждень – Скорпіон

Вже в понеділок-вівторок ви можете зробити рішучі кроки, які зададуть тон і стануть фундаментом успіхів не лише цього тижня, а й найближчого місяця. Дійте сміливо, але уникайте агресії, вона зараз усе зіпсує. Це попередження поширюється на весь тиждень, але максимальна концентрація гніву припадає на понеділок та суботу.

Гороскоп на тиждень – Стрілець

У Стрільців продовжаться позитивні тенденції попереднього тижня. Заходи, невеликі сімейні свята чи урочистості займуть багато часу, принесуть приємні турботи та клопіт, але результат виправдає всі зусилля. Стрільці найактивнішим чином братимуть участь в організації всіх цих заходів, здивувавши своїх близьких прекрасними управлінськими якостями, здатністю робити сто справ одночасно, гарним смаком та оригінальними ідеями. Деякі Стрільці отримають пропозиції про нову роботу, де можуть найкраще проявити себе. Романтична сфера Стрільців буде без змін, а здоров'я може нагадати про себе втомою наприкінці тижня. Матеріальна сторона життя також залишиться стабільною та передбачуваною

Гороскоп на тиждень – Козоріг

Козороги мають досить безтурботний тиждень, коли з'являться нарешті можливості зайнятися чимось для душі. Робочі ситуації будуть стабільними та активного втручання не вимагатимуть, фінансова сторона теж занепокоєння не завдасть. Найбільш яскраво проявить себе романтичний бік життя, як у вільних представників цього знака, так і в перебуваючих у стосунках. Виконання бажань в особистому житті, взаємна закоханість, яскраві почуття, побачення – далеко не повний перелік того, що зробить життя Козерогів емоційно насиченим і яскравим. До того ж багато Козорогів відкриють у собі ті сторони своєї натури, які раніше ігнорували, – чутливість, романтичність та безтурботність. Здоров'я залишиться добрим протягом усього тижня, особливо якщо уникати вживання жирної їжі та алкоголю.

Гороскоп на тиждень – Водолій

Читайте також: Гороскоп на наступний тиждень 30 січня - 5 лютого 2023 від Макса Гордєєва

Зустрічі та розмови з начальством варто перенести на якийсь інший тиждень. Та й взагалі ініціативу в роботі варто на якийсь час віддати колегам. Від взаємодії з ними зараз залежатиме багато, намагайтеся підтримувати найкращі стосунки. Якщо ж якась активність потрібна і від вас самих, то найвдаліший момент для її прояву – четвер та п'ятниця.

Гороскоп на тиждень – Риби

Можете побалувати себе. Тиждень добре підходить для оновлення гардеробу та візитів до салонів краси – правда, від операцій та травматичних процедур слід утриматися. У діловому відношенні найбільш сприятливим виглядає початок і кінець робочого тижня. А вихідні мають пройти дуже славно та весело, проте бажано, щоб вечірки були камерними, домашніми.

Автор: екстрасенс Максим Гордєєв, instagram @maxgord

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999