Гороскоп на наступний тиждень 20-26 лютого 2023 від екстрасенса Макса Гордєєва

19 февраля 2023, 10:10

Читайте також: Гороскоп на наступний тиждень 6-12 лютого 2023 від Макса Гордєєва

Хочете дізнатися, яким буде цей тиждень? Тоді скоріше читайте астрологічний прогноз від Макса Гордєєва, який славиться своєю точністю!

Гороскоп на тиждень – Овен

Попередній тиждень був дуже вдалим для вашого знака, але він явно тьмяніє в порівнянні з новим. За винятком невдалого вівторка, всі інші дні чудові для будь-яких справ. А на четвер вже просто не вистачає захоплених епітетів. Вихідні проведіть із близькими.

Гороскоп на тиждень – Телець

Вам слід пам'ятати, що події першої половини тижня можуть мати довгострокові наслідки. Тому намагайтеся, звичайно, досягти успіхів, але діяти при цьому напевно, не допускаючи зайвого ризику. У п'ятницю та вихідні вам може не вистачати концентрації та дисципліни, натомість для романтичних стосунків – це чудові дні. Як і для походу до спа, наприклад.

Гороскоп на тиждень – Близнюки

На початку тижня варто стримати амбіції і не братися за зовсім глобальні проєкти. Але взагалі тиждень дуже вдалий. Головними вашими козирями будуть невичерпна енергія та завидна винахідливість. Особливих успіхів може бути досягнуто в кар'єрі та фінансових питаннях. А вихідні винятково гарні для веселих вечірок та смачних застіль. Відпочиньте із близькими.

Гороскоп на тиждень – Рак

До робочих днів цього тижня немає жодних претензій. Ви можете досягти успіху і в роботі, і в справах серцевих. Крім того, це дуже вдалий момент для купівлі та освоєння складної техніки та електроніки. Давно збиралися купити новий телефон? Саме час вирушити до крамниці! Але вихідні можуть виявитися надмірно бурхливими і непередбачуваними. Стримайте свій темперамент.

Гороскоп на тиждень – Лев

Тиждень позитивний, проте ваш власний енергетичний потенціал найближчим часом буде якщо і не знижений, то не дуже стабільний. Тому надзвичайно важливу роль відіграватимуть відносини з колегами, діловими партнерами, а також із друзями та членами сім'ї. Їхня підтримка, а ще можливість делегувати їм частину своїх завдань дозволять розраховувати на найвищі результати.

Гороскоп на тиждень – Діва

Вам можна тільки позаздрити: зірки обіцяють вашому знаку чудовий тиждень. Хіба від великих покупок краще утриматися в понеділок-вівторок, інших обмежень просто немає. Не бійтеся прийматися за нові справи, яскравість і оригінальність думки допоможуть вам відшукати найкращі рішення, до яких ніхто поки що не додумався. Вихідні бажано провести якось незвично.

Гороскоп на тиждень – Терези

Більшість тижня виглядає досить рутинною. Але не намагайтеся змінити її перебіг. Навпаки, займіться справами, які довго відкладали, чимось не надто цікавим, але необхідним: зараз найкращий час для того, щоб порозумітися з такими завданнями, які все одно доведеться вирішувати. А на компенсацію за старання отримайте беззастережно творчі та романтичні п'ятницю та вихідні.

Гороскоп на тиждень – Скорпіон

Середина тижня може стати найпродуктивнішим періодом для представників вашого знаку. Щоправда, просто не буде. Так, у вівторок, наприклад, можливі перешкоди та конфлікти, але якщо зумієте відстояти свою точку зору, то середа та четвер повинні більш ніж щедро вас винагородити. У суботу будьте обережнішими – це «вибуховий» день. А в справах серцевих про стриманість слід пам'ятати весь тиждень.

Гороскоп на тиждень – Стрілець

Час діяти! І навіть якщо ви припуститеся зараз помилок – вам вистачить сил і часу їх виправити, повернутися на вірну дорогу і все одно випередити тих, хто рушив нею раніше за вас. Словом, чудовий тиждень – більше додати нічого.

Гороскоп на тиждень – Козоріг

Тиждень видається спокійним і гармонійним. Йому може бракувати динаміки, натомість точності та надійності явно не позичати. Це чудовий момент для укладання важливих довгострокових союзів – від ділових до шлюбних. Крім того, перша половина тижня дуже сприяє турботі про себе, зокрема доглядовим та антивіковим косметологічним процедурам.

Гороскоп на тиждень – Водолій

Якщо ви стурбовані фінансовими питаннями або пошуком додаткових джерел доходу, то зараз є чудові шанси досягти своєї мети: ви проявите завидну нестандартність мислення, і ваші ідеї обов'язково гідно оцінять. А це обіцяє серйозні успіхи у грошових питаннях. Та й не тільки в них: близькі за вас будуть дуже раді.

Гороскоп на тиждень – Риби

Вам слід зменшити фізичні навантаження. А якщо ви зовсім не можете без них обходитися, то хоча б зробіть їх статичними: йога і пілатес будуть зараз набагато кориснішими (і приємнішими також) за біг та тренування із залізом. Те саме, втім, вірно і для інших сфер життя: творча та духовна праця на тижні принесе серйозніші позитивні результати, ніж нестримна активна діяльність.

Автор: екстрасенс Максим Гордєєв, instagram @maxgord

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999