Бренд glo™ запускає проєкт “Глосарій”

У зібраний разом з філологом Глосарій увійдуть 100 прикладів сучасної живої української мови

tochka.net
tochka.net
автор
21 февраля 2023, 11:00
Твой выбор
Реклама
Бренд glo™ не зупиняється на досягнутому та запускає проєкт “Глосарій” © Пресслужба

На правах реклами
glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції
За підтримки бренду glo™

Українська мова стає все більш уживаною, її відлуння чується не тільки в стінах державних установ, а й у теплих домашніх кімнатах. Століттями український народ передавав лінгвістичні знання з уст в уста, а тепер настала й наша черга продовжити цей шлях. Саме тому, бренд glo™ разом з філологом підготували проєкт Глосарій, який стане у пригоді тим, хто хоче вільно та гарно висловлювати свої думки та почуття рідною мовою.

Цей проєкт не тільки допоможе у покращенні мовлення, а й стане путівником колоритними говірками та неймовірною різноманітністю солов’їної української мови. Ця збірка розкриє набуті століттями знання, що якнайкраще розкривають українську історію та культуру, бо саме через мову можна побачити, як розвивалась ціла нація. Чи чули Ви, як шепчуть Карпати? А як говорить Приазов’я?  

Допомогти ж у реалізації цього задуму може кожен охочий. Варто лише поділитися з нами своїм найулюбленішим та менш уживаним словом на сторінці The Village. Так, разом із читачами, команда проєкту сформує фінальний Глосарій, що буде відображати сучасність та унікальність справжньої української мови.  

Бути собою - яскрава риса українського народу та бренду glo™.

Бренд glo™ запускає проєкт “Глосарій”
Бренд glo™ запускає проєкт “Глосарій”


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999