Камені за знаком зодіаку: як знайти свій і правильно його носити

8 марта 2023, 13:48

Дорогоцінні камені є шматочками мінеральних кристалів, які після огранювання та полірування використовуються для виготовлення прикрас. І, якщо ви вірите в астрологію, давайте познайомимо вас зі списком дорогоцінного каміння, яке ідеально підходить для різних знаків зодіаку.


Який дорогоцінний камінь ідеально підходить для того чи іншого знаку зодіаку


Овен

Читайте також: 8 березня: які квіти дарувати жінкам та значення палітри квітів

Люта планета Марс керує траєкторією народжених в Овні. Корал – дорогоцінний камінь Марса, тому люди, народжені під знаком зодіаку Овен, мають носити червоний корал. Цей камінь є природним цілителем та покращує м'язову систему тих, хто носить камінь, а також заповнює енергію, яку вони можуть надмірно використати.

Телець

Чудова планета Венера управляє тими, хто має знак зодіаку – Телець. Дорогоцінним каменем Венери є діамант, і ті, хто народився під знаком зодіаку Телець, мають носити діамант. Саме ця космічна енергія планети наділяє людей, народжених під знаком Тельця, неперевершеним творчим потенціалом та прагненням до розкішного життя.

Камені за знаком зодіаку; фото: pixabay.com

Близнюки

Читайте також: Дієта за гороскопом: яку вибрати всім знакам зодіаку

Розумна планета Меркурій – це те, що керує тими, хто народився у знаку Зодіаку – Близнюки. Смарагд – це дорогоцінний камінь Меркурія, і він надзвичайно корисний для тих, хто носить цей дорогоцінний камінь. Це покращує їх розумові здібності, оскільки вони схильні надмірно використовувати свої інтелектуальні здібності, що іноді призводить до нервових розладів.

Рак

Попереджувальна планета Місяць керує Раками. Дорогоцінний камінь зростаючої планети-місяця – перли. У Раків дуже емоційне життя, як і в цієї планети, тому «Перли» допомагає заспокоїти емоційні потрясіння.

Камені за гороскопом; фото: pixabay.com

Лев

Левом керує Сонце, а дорогоцінним каменем для Сонця є Рубін. Ті, хто народився під Левом, мають добре складену тенденцію бути затьмарюючими у всіх своїх відносинах. Екстремальні амбіції серйозно позначаються на їхньому розумі та гормональній енергії. Щоб заповнити прогалину, ці люди повинні носити Рубін, вбудований в мідні або золоті кільця.

Діва

Другий знак зодіаку, яким керує Меркурій, – Діва. Ті, хто народився під знаком зодіаку Діва, підтримують за своєю природою, а також великі планувальники. Ці люди мимоволі витрачають багато своєї розумової енергії, яку необхідно омолодити за допомогою смарагду.

Терези

Другий знак зодіаку, яким керує Венера, - Терези. Люди, народжені під цим знаком зодіаку, більш творчі у своєму таланті, але водночас у житті відбувається багато емоційних потрясінь. Дорогоцінний камінь Венери – алмаз чи білий топаз. Їх потрібно носити, щоб підвищити свою винахідливість та уберегти від емоційної напруги.

Який камінь підходить за знаком зодіаку; фото: pixabay.com

Скорпіон

Марс керує людьми, народженими під знаком зодіаку Скорпіоном. Скорпіони мають велику фізичну енергію поряд із здатністю глибоко мислити. Надлишок розумової та тілесної енергії веде до передчасного старіння та погіршення фізичної та розумової витривалості. Їм бажано носити червоний корал.

Стрілець

Стрільці амбітні, працелюбні і заповзятливі, і ця явна енергія походить від їхньої правлячої планети Юпітера. Стрільці далекоглядні та здатні працювати не покладаючи рук, але надлишок у них цих якостей часто створює для них безліч проблем. Дорогоцінним каменем Юпітера є жовтий сапфір, який покращує їхню здатність досягати своїх цілей.

Козеріг

Козеріг - це знак зодіаку, керований Сатурном, і він схильний створювати наполегливих людей, які хочуть подолати весь світ одразу. Внаслідок чого вони виснажують свої сили та здібності, що ускладнює їм життя і в результаті призводить до депресії. Носіння синього сапфіру допоможе їм усвідомити свої справжні потреби та працювати з урахуванням цього.

Який дорогоцінний камінь ідеально підходить для того чи іншого знаку зодіаку; фото: pixabay.com

Водолій

Сатурн також є правлячою планетою для тих, хто народився у знаку зодіаку – Водолій. Такі люди – великі мислителі і мають унікальні розумові здібності. Водолії, як правило, виростають у акторів/моделей або стають частиною шоу-бізнесу. Але Водолії потайливі і не товариські. Отже, схильні розвивати певні песимістичні риси. Вони дуже швидко емоційно засмучуються. Для отримання емоційної енергії цим людям слід носити синій сапфір/іоліт.

Риби

Юпітер управляє сонячним знаком – Рибами. Люди, народжені під знаком Риб, мають сильні розумові та духовні бажання. Вони активні постійно і є мудрими людьми. Хороший жовтий сапфір, пов'язує їх матеріальні та духовні бажання та дає їм почуття самореалізації.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999