Спадний Місяць у березні 2023 року принесе неприємності цим знакам Зодіаку

14 марта 2023, 18:00

Після божевілля повного місяця на порядку денному буде момент споглядання та роздумів – поява спадного Місяця з 15 по 20 березня 2023 року. Дійсно, присутність Стрільця змусить вас відчути порожнечу, яка спонукає вас до того, щоб підбити підсумки своїх дій і переосмислити своє життя.


На які три знаки Зодіаку вплине енергія спадного Місяця у березні


Телець

Тільці, вам доведеться озброїтися терпінням, щоб протистояти аскезі спадного Місяця в березні! Крім того, Тельці відомі своїм терпінням, яке дозволяє їм вистояти перед обличчям негоди.

Однак, спадний Місяць збігається з надлишком стресу, якого їм буде важко повністю позбутися. Це накопичення пригнічених емоцій вийде на поверхню і рано чи пізно їм доведеться з цим зіткнутися. Ось чому Всесвіт радить їм зберігати спокій і, перш за все, не приймати поспішних рішень, мотивованих почуттям гніву.

При цьому їм доведеться уникати будь-якого обговорення, пов'язаного з їхніми муками, з оточенням або з партнером. Це лише посилить ситуацію. Вони не зможуть поновити контроль над ситуацією до 20 березня. З цього моменту все повернеться на круги своя, і карма винагородить вас за вашу віру та терпіння.

Лев

Дорогий Лев, найкраще, що ви можете зробити, коли настане березневий Місяць, що спадає, — це прийняти себе! Ми знаємо, що ви дуже цінуєте життя, навіть якщо ваше повсякденне життя складається зі злетів та падінь. Дійсно, періоди негараздів формують вас і дозволяють надати сенс вашому існуванню. Вони з часом зроблять вас сильнішими.

Попри бурхливі часи, ви завжди знайдете спосіб залишатися на позитиві. Ваш девіз протягом усього цього періоду: «Краще дивитися на речі в перспективі, ніж плакати про свою долю»! Так, це буде складно з особистої та професійної точки зору, але не панікуйте, все приходить у потрібний час тому, хто вміє чекати!

Козеріг

Козерогам-трудягам, всесвіт радить відпустити ситуацію і не сприймати все як завдання до виконання. Не ставте собі неймовірно високих цілей. Ми знаємо, що ви більш стримані й дисципліновані, проте вам буде корисно відступити від цих принципів, коли прийде березневий спадний Місяць.

Ваш спокій і життєрадісність будуть піддані випробуванню найближчими днями. Медитація стане вашим найкращим союзником, щоб не загубитися у вихорі негативних емоцій у цей період. Ще один важливий момент: бережіть своє здоров'я! Зло має тенденцію роз'їдати душу та послаблювати дух. Озброїться вірою і все буде добре!

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999