Все, що ви бажали дізнатися про пілінги

Чому використовування пілінгів для тіла є гарною ідеєю?

tochka.net
tochka.net
автор
12 мая 2023, 10:00
Мода и красота
Реклама
Ефект та користь пілінгів  © Пресслужба

Ви знали, що шкіра — це наш найбільший орган? Він складає близько 15% від ваги людини! 

Хоч це й великий орган, але сам про себе він, на жаль, не потурбується. Тому дуже важливо дбати про свої шкіру — гарно очищати, зволожувати та живити. У цій статті ми поговоримо саме про перший пункт та розберемо, чому ж використовування пілінгів для тіла є гарною ідеєю. 

Ефект та користь пілінгів 

Отже, як у домашньому, так й у салонному догляді, пілінг — це перший етап у догляді за тілом. Адже саме ця процедура дозволяє позбутися від відмерлих клітин, твердої та огрубілої шкіри. Також пілінг: 

  • Якісно очищає пори шкіри, відновлюючи її дихальну функцію. 
  • Підсилює циркуляцію крові та лімфи.
  • Вирівнює рельєф шкіри, підвищуючи еластичність та пружність.
  • Усуває прояви целюліту.

Як правило, для тіла використовуються гранульовані пілінги: дрібнозернисті та крупнозернисті. Вони роблять якісне механічне відлущування епідермісу. Також пілінги містять різні типи частинок. Наприклад, абразивні частинки отримують з меленого насіння, насіння і навіть шкаралупи. Дуже часто для пілінгів використовується цукор та сіль. Гарним варіантом будуть цукрово-соляні пілінги від бренду Podopharm з ягодами годжі, вітамінами та мінералами. Існують й кремові пілінги — вони ідеально підходять для ніжної та чутливої шкіри, яка схильна до подразнень. У Cosmotrade Beauty Hub ви зможете придбати необхідний варіант для себе — професійну лікувальну та доглядову косметику для тіла, рук та ніжок. 

Ефект та користь пілінгів
Ефект та користь пілінгів  © Пресслужба

Коли треба робити пілінг? 

Звичайно, пілінг, який використовується у домашніх умовах, не можна назвати якоюсь особливою процедурою. Його можна робити раз на тиждень або за потребами вашої шкіри. Але все ж таки є ситуації, у яких пілінг буде діяти по особливому ефективно: 

  • Перед тим, як ви плануєте відвідати манікюр або педикюр, зробіть скраб для рук та ніг для кращого ефекту. 
  • Якщо ви знаєте, що скоро будете засмагати, також буде дуже доречно провести якісне відлущування відмерлого епідермісу. Таким чином ви зможете отримати рівний та гарний колір шкіри після засмаги. 
  • Це стосується й нанесення автозасмаги. Щоб уникнути розводів та неестетичних змін кольору, важливо правильно підготувати шкіру — у цьому вам допоможе пілінг. 
  • Гарним рішенням буде зробити пілінг за декілька днів до депіляції. Це допоможе запобігти проблемі врослих волосків.

Як зробити користування пілінгом максимально ефективним? 

Існує декілька простих, але дієвих рекомендацій: 

  1. Перед початком пілінгу, переконайтеся, що на тілі немає подряпин або ранок. Також не варто користуватися пілінгом, якщо у вас свіжа засмага. 
  2. Підготуйте шкіру до пілінгу — виконайте легкі масажні рухи за допомогою мочалки. Масаж робиться виключно у напрямку знизу нагору. Таким чином ви підготуєте епідерму до подальших маніпуляцій та швидко приведе її в тонус. 
  3. Щоб розігріти кожні покрови, достатньо просто прийняти душ або ванну. 
  4. Коли ви робите пілінг стоп, використовуйте пемзу. Якщо ж шкіра у цій зоні дуже товста і груба, рекомендується зробити пом'якшувальну ванну для ніг з додаванням молока.
  5. Пілінг можна залишити на шкірі на декілька хвилин, а не відразу змивати. Таким чином всі корисні компоненти потраплять глибше та ефект буде кращим. 
  6. Завершити процедуру очищення після пілінгу можна крем-маскою з колострумом та ягодами годжі або крем-маскою з мікросріблом і сечовиною. 

Ефект та користь пілінгів
Ефект та користь пілінгів  © Пресслужба

Де можна придбати якісні та професійні засоби по догляду за тілом? 

Якщо вам важливо користуватися продукцією від провідних світових брендів, таких як, Podopharm, Akileine, Suda, Akileine, CareMed, 3TO та інших, Cosmotrade Beauty Hub від компанії «Космотрейд» стане для вас ідеальним простором для якісних б’юті покупок. Cosmotrade Beauty Hub пропонує найкращі рішення для догляду за руками, ногами та тілом від світових лідерів індустрії. 

«Космотрейд» — це стабільний та стійкий бізнес, який впевнено долає нові виклики. Подолав економічні кризи, пандемію коронавірусу, при цьому зберіг та масштабував бізнес. Їх команда готова  взяти свого клієнта «за руку», провести по всіх етапах і допомогти у побудові стійкого бьюті-бізнесу, яким є «Космотрейд».

«Космотрейд» існує вже понад 24 роки та за цей час вони акумулювали в собі експертизу найкращих фахівців сфери. Допомагають б'юті-підприємцям відкривати та розвивати салони краси та моно подо- та нігтьові студії. А самим б'юті-фахівцям — стати кращими у своїй ніші. Для цього вони забезпечують власників салонів та практикуючих майстрів кращою професійною косметикою, протоколами, обладнанням, знаннями  бізнес-складу та зміцнюють їх статус серед конкурентів.

У Cosmotrade Beauty Hub ви знайдете лише якісні, оригінальні та інноваційні технології згідно зі світовим рейтингом брендів. Все це за лояльними цінами, з професійним обслуговуванням та персональним підходом. 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999