Найкращі та найгірші коханці за знаком Зодіаку: рейтинг

30 мая 2023, 13:27
Гороскоп
Найкращі та найгірші коханці за знаком Зодіаку: рейтинг © Колаж/pixabay.com/freepik.com

Астрологія допомагає нам визначити особистість наших друзів, батьків, дітей чи партнерів. У цьому аналізі представлений рейтинг коханців за знаком зодіаку від кращого до гіршого.

1. Скорпіон

Скорпіони харизматичні та привабливі, але водночас дуже глибокі та складні. Якщо ви зможете завоювати серце чоловіка-Скорпіона, ви отримаєте його кохання та відданість назавжди. Вони найлояльніші з усіх знаків і є найкращими партнерами.

2. Близнюки

Близнюки дуже швидко закохуються і можуть легко довіритись і навіть почати планувати майбутнє. Цей знак — справжній джентльмен, він чемний, поважний і має велику здатність слухати та співпереживати. Він ніколи не підведе і не розчарує вас, як партнер, він мотивуватиме вас на досягнення більшого і перевершити себе.

3. Терези

Терези — наймиролюбніший знак з усіх. У відносинах чоловік-Терези завжди намагатиметься уникати конфліктів, якщо це можливо. Але коли він це зробить, він вибере боротьбу за те, що йому справді небайдуже, і зрештою переможе. Цей знак найсмішніший і найцікавіший з усіх. Він ніколи не дивиться на те, що ви повинні для нього зробити, а віддає і продовжує віддавати на благо пари.

4. Овен

Чоловіки-Овни люблять домінувати у будь-яких відносинах, у яких вони опинилися. Коли вони зустрічають жінку, яка кидає виклик, це приваблює їх набагато більше. Вони часто здаються зарозумілими, але це лише прикриття.

5. Рак

У чоловіків-раків золоте серце, вони відверті й чесні та не люблять інсинуацій. Як тільки правильний партнер знайдений, Рак виявляє безумовне кохання. Чоловіки-Раки балують своїх дружин подарунками та великою кількістю прихильності.

6. Лев

Чоловіки-Леви великі романтики, хоча іноді бувають суворими та жорсткими, вони вірять у кохання більше, ніж будь-який інший знак, і зроблять для жінки все, що завгодно у їхньому житті. Цей знак завжди дасть більше, не маючи нічого натомість. Щастя інших систематично належить Леву, він усвідомлює, що найдорожче, що може мати, це підтримка закоханої жінки.

7. Водолій

Чоловіки-Водолії — найдивніші, але й найкумедніші з усіх знаків, вони часто перебувають у своєму маленькому міхурі, звідси їх труднощі у спілкуванні з іншими. Попри це, Водолій завжди намагатиметься щосили. Якщо ви закохаєтеся в нього, знайте, що він доклав чимало зусиль, щоб досягти цього.

8. Стрілець

Чоловіки-Стрільці справді борються зі стосунками, вони часто опираються і не приймають рішення, доки не стане надто пізно. У соціальному середовищі, якщо їм цікава людина, вони намагаються привернути його увагу. Як тільки вони віддані відносинам, вони лояльні та коректні.

9. Козеріг

Козерога покладає дуже великі надії на відносини, особливо в парі. Вони чинять тиск на людину, яка їх цікавить, тому що їм подобається бути тими, хто приймає рішення і контролює ситуацію. Їхнім ідеальним партнером буде хтось пасивний, якого вони можуть направити. Хоча у них найкращі наміри у світі, їхня зарозумілість завдає їм неприємностей.

10. Діва

Діви — найревніші з усіх знаків, мають найгірший характер, коли вони зляться і не можуть контролювати цей недолік. Вони завжди повертаються і перепрошують, але їх іноді різкі слова роблять прощення і любов дуже важкими.

11. Телець

Чоловіків Тельців важко отримати, вони люблять свободу і не особливо вірять у шлюб. Вони раціональні, більше зосереджені своїй кар'єрі. Якщо ви зустрінете цей знак, знайте, що знадобиться час, щоб довірити його.

12. Риби

Риби — найчутливіший з усіх знаків, що іноді робить стосунки приреченими. Коли виникає конфлікт, вони ображаються і часто їм важко рухатись далі. Вони часто стикаються з невідповідними людьми, які виявляють у їхній особистості найгірше.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999