Найсумісніші знаки зодіаку для шлюбу

1 июня 2023, 18:01
Гороскоп
Найсумісніші знаки зодіаку для шлюбу © Колаж/pixabay.com/freepik.com

Відповідно до астрології, рух і розташування небесних тіл, таких як зірки та планети, впливають на наше життя, наші долі та наші повсякденні події.

Гороскоп, який включає не тільки положення сонця, а й місяця, планет та іншого висхідного знака, визначає нашу особистість. Якщо ви знайдете партнера і почнете подумувати про шлюб, ви, ймовірно, поставите питання, чи справді ви будете сумісні в довгостроковій перспективі.


Сумісність знаків Зодіаку для шлюбу


Читайте також: Гороскоп на червень 2023: місяць змін та радості

Козеріг: це земний знак, до якого входять люди, що народилися між 22 грудня та 19 січня. Людей цього знака вважають амбітними та пристрасними, можливо, трохи владними та скутими, але також стабільними та такими, що перебувають у контакті зі своїм внутрішнім «я».

Сумісність у шлюбі: Риби, Телець, Рак, Діва, Скорпіон.


Водолій: це повітряний знак, до якого входять люди, що народилися в період із 20 січня по 18 лютого. Водолії вважаються незалежними, унікальними та дуже творчими людьми, які часом можуть бути надто індивідуалістичними.

Сумісність для шлюбу: Овен, Близнюки, Лев, Терези, Стрілець.


Риби: це водний знак, до якого входять люди, що народилися між 19 лютого та 20 березня. Риби хороші в переговорах, знаходять нові рішення для загального блага і адаптуються, але вони також можуть бути лінивими і прагнуть максимально уникати своїх проблем, щоб зберегти свої почуття.

Сумісність у шлюбі: Козеріг, Телець, Рак, Діва, Скорпіон.


Овен: це вогняний знак, до якого входять ті, хто народився в період із 21 березня по 19 квітня. Овни — сповнені ентузіазму та сміливі люди, які завжди дивляться на речі з позитивного боку, але це також робить їх імпульсивними та безрозсудними, але при цьому занадто егоцентричними.

Сумісність у шлюбі: Водолій, Близнюки, Лев, Терези, Стрілець.


Телець: це земний знак, до якого входять люди, що народилися між 20 квітня і 20 травня. Тільці зазвичай вірні, стабільні та щедрі компаньйони. З іншого боку, вони можуть бути поблажливими до себе і вперті з іншими.

Сумісність у шлюбі: Козеріг, Риби, Рак, Діва, Скорпіон.


Близнюки: це повітряний знак, до нього входять люди, що народилися в період із 21 травня по 20 червня. Вважається, що Близнюки розумні і здатні вигадувати всілякі творчі рішення та ідеї, але також поверхневі, надто неспокійні, щоб розсудливі, і навіть підлі.

Сумісність у шлюбі: Водолій, Овен, Лев, Терези, Стрілець, Рак.


Рак: це водяний знак, до якого входять люди, що народилися між 21 червня та 23 липня. Раки дбайливі і готові слухати, але вони також лояльні настільки, що чіпляються і шкодують себе.

Сумісність у шлюбі: Козеріг, Риби, Телець, Діва, Скорпіон.


Лев: це вогненний знак, і до нього належать люди, що народилися між 24 липня та 22 серпня. Леви вірні і щедрі, але їхня щедрість також може зробити їх владними.

Сумісність у шлюбі: Водолій, Овен, Близнюки, Терези, Стрілець.


Діва: це земний знак, до якого входять люди, що народилися між 23 серпня та 22 вересня. Діви управляються Меркурієм, та його особистості схильні бути спостережливими і розуміють, здатними розрізняти речі й розуміти їх.

Сумісність у шлюбі: Козеріг, Риби, Телець, Рак, Скорпіон.


Терези: це повітряний знак, до нього входять люди, що народилися між 23 вересня та 22 жовтня. Терези спокійні і сердечні, завжди у всьому шукають краще, але при цьому претензійні, поверхневі та ненадійні.

Сумісність у шлюбі: Водолій, Овен, Близнюки, Лев, Стрілець.


Скорпіон: це водяний знак, до якого входять люди, що народилися між 23 жовтня та 22 листопада. Скорпіони зазвичай пильні та винахідливі, готові зіткнутися з будь-якою складною ситуацією, не відступаючи. З іншого боку, вони можуть відмовлятися відступати надто часто і можуть легко стати підозрілими та ревнивими.

Сумісність у шлюбі: Козеріг, Риби, Телець, Рак, Діва.


Стрілець: це вогняний знак, до якого входять люди, що народилися між 23 листопада та 21 грудня. Стрільці впевнені у собі і заповзятливі, але також холодні та нетрадиційні, вони можуть здаватися егоцентричними та боятися зобов'язань.

Сумісність у шлюбі: Водолій, Овен, Близнюки, Лев, Терези.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999