Конкурс ко Дню Святого Валентина!

Принимай участие в конкурсе «Удиви святого Валентина!»

28 января 2010, 14:50
Секс и отношения
Принимай участие в конкурсе «Удиви святого Валентина!» © flickr.com

Выиграй амурный приз для двоих от компании “Арт Подарок”*

- сертификат на сумму 900 гривен.  С помощью этого сертификата ты сможешь самую обычную фотографию с любимым превратить в шедевр искусства!

Расскажи читателям «Леди» о своем самом ярком и незабываемом свидании! Оно может быть как первым, так и сто двадцать первым на десятом году совместной жизни. Главное, чтобы это было именно то свидание, которое больше всего тебе запомнилось! Смешное, романтичное, нежное, оргазмичное, веселое, экстремальное, нелепое, страстное, мокрое, холодное, сладкое… Принимаются свидания всех форматов со вкусной начинкой.

Чтобы принять участие в конкурсе

1. Зайди на Lady.tochka.net под своим ником (или зарегистрируйся, если у тебя его еще нет).

2. Расскажи о самом интересном, ярком и незабываемом свидании, которое было в твоей жизни. Размести свою историю в разделе «Комментарии» к этой статье.

3. По желанию ты можешь подтвердить свой рассказ фотографией, где запечатлены ты и тот человек, с которым у тебя было свидание. Фотографию следует выслать по адресу info@vedmochka.com с указанием ника, под которым опубликован рассказ.

После модерации все присланные фотографии будут размещены в галерее к этой статье.
Победитель конкурса будет определен редакцией сайта. Его имя (ник) станет известно  15 февраля.

Обрати внимание:

1. Рассказы для участия в конкурсе следует присылать до 14 февраля.

2. Истории, опубликованные незарегистрированными пользователями, во внимание  приниматься не будут.
Информация о том, как и где забрать приз будет отправлена победителю на электронный адрес указанный при регистрации.



*Компания «Арт Подарок» предлагает Печать фото на холсте с возможностью Вашего непосредственного участия в процессе. Для печати фото на холсте Вам даже не потребуется выходить из дома, так как мы предоставляем свои услуги в он-лайн режиме. Создайте оригинальный подарок для Ваших близких, друзей и коллег или украсьте интерьер собственным шедевром!

Творите и наслаждайтесь! А компания «Арт Подарок» с радостью поможет в воплощении Ваших идей.

г. Киев
ул. Михайловская 22Д 

(044) 545-77-12

(063) 974-36-58

contact@artpodarok.com

 

Поздравляем победительницу конкурса - Lady_Fox!

Милые леди, нам очень понравились ваши истории. Было очень трудно выбрать. Очень жаль, что приз только 1. Каждая история достойна выигрыша. Всем огромное спасибо! Мы будем и дальше радовать вас всевозможными конкурсами и призами! Участвуйте и выигрывайте!

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (60)

символов 999
  • Гість_tanjashka 14 лет назад

    Поздравляю с победой в конкурсе и в жизни :) Прекрасная история. !!

    Прокомментировать Мне нравится
  • sjdnak 14 лет назад

    Победителя обязательно объявим сегодня! Столько много замечательных историй! Определяемся)

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гість 14 лет назад

    Что-то долго не обьявляют:( АУ!!!!!!!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 14 лет назад

    Не томите, когда же объявят победителя?

    Прокомментировать Мне нравится
  • Tetiana 14 лет назад

    Вітаємо з днем Святого Валентина!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Tetiana 14 лет назад

    Так
    Це вона бажала його лише його.
    Він зустрів її. Це був він. Підходячи до місця їх попередньо домовленої зустрічі, він прямував прямісінько до неї. Так вона вже бачить його у тіні дерев. Ще не виразно, та бачить його очі, знайомі до болю очі, його риси, впізнає його, о так це він. Вона робить останній крок назустріч і … обійми.
    - Привіт.
    - Привіт.
    О його голос... Його обличчя… Очі. Вони світяться і переповнені добром та ніжністю.
    Вони були разом . Гуляли парком у пошуках красивого осіннього листя для фото. Пили каву у кавярні. Розмовляли і слухали з насолодою голос один одного, і дивувалися. Як це можливо. Вони трималися поруч ніби знайомі вже дуже-дуже давно. Ніби виросли разом у одному домі. Та мають найкращі спогади про це, та про цей час разом, та один про одного. Вони чекали цього довго. Хай навіть занадто довго та вже. Дочекалися.
    Вони кохалися. Він невимушено ледь торкався її спраглого до дотиків тіла. Вона відповідала дотиком свого тіла і тремтіла у його обіймах.
    Він клав її обличчя у свої долоні та дивився їй у вічі. Вона торкалася його погляду, своїм… Так вони вже були колись разом – це помітно по тому, як вони знають один про одного все. Все ніби вже давно знайоме їм ще до їх зустрічі.

    Прокомментировать Мне нравится
  • erbe 14 лет назад

    Трохи мало місця для слів кохання. Читати ! частину, а потім знизу вверх

    Прокомментировать Мне нравится
  • erbe 14 лет назад

    Замок…Ось він, Мій Темний Лицар, здається перемагає у турнірі. Я ніколи його не бачила, але це він… Я точно знаю… Переможний удар мечем… Він прямує до мене… Підходить, піднімає забрало свого шолома… Не може бути!!! Це ж мій Темний лицар, мій романтик-чоловік! Він знімає оксамитову хустинку із предмета, що несе в руках…Перед моїми очима з‘являються, мабуть, кришталеві… ну-ну навіть не туфельки, а витвори мистецтва…
    –ТИ, здається, про такі мріяла колись давно?
    Обережно одягає туфельки на мої ніжки, легко проводячи рукою по ніжній шкірі.
    — Потанцюємо?!

    Прокомментировать Мне нравится
  • erbe 14 лет назад

    Сьогодні у мене буде перше побачення із Темним Лицарем!
    Тьохкає душа! Я повинна бути на висоті … Підбігаю до дзеркала: так, подружнє життя не сприяє догляду за собою, але ще не все втрачено. Посміхаюся… І одразу стаю привабливіша. Часом, навіть найдорожчий діамант, не прикрашає жінку так, як щира посмішка.
    Залишається кілька годин до зустрічі. Вишукую у далекому кутку шафи святкову сукню… Одягала її лише раз… я наче щойно зійшла зі сторінок Шарля Перо! Ось лише туфельок не вистачало… І на жаль, я не губила їх, як справжня Попелюшка на балу. Банально, але тоді мені не вистачило коштів на купівлю достойних туфельок, які зрівнялися б із величчю королівського вбрання…
    Ідеально… М‘який червоний шовк плавно окутав тіло… Легенька зачіска, чудовий макіяж, кілька краплинок запашної пристрасті…

    Прокомментировать Мне нравится
  • erbe 14 лет назад

    Але романтика романтикою, його поглинула робота, працює над різними історичними проектами… зараз у відрядженні…
    1 рік і 2 два місяці… Стільки триває служіння Темного лицаря таємній дамі серця — Попелюшці. Майже стільки ж я знала свого чоловіка, коли вирішила поєднати своє життя із ним! Невже… Це все? Невже нове захоплення настільки завело мою кров… що я погоджуся на авантюру... Ні, це занадто…
    Була 2 година теплої червневої ночі… Пора спати… Я закрила блакитний екран голубоокого коханця —ноутбука Асера! І поринула в царство морфея.
    «Місячна соната»…Рингтон мобільного будильника. Пора вставати… Це був сон?
    Сьогодні свято «Золотої квітки»! Звідки ця ранкова ейфорія? Серце калає і без твоєї міцної запашної кави, ти уже вісім разів обійшла свою маленьку 40-метрову квартиру. Ні. Краще жалкувати про те, що сталося, а ніж за тим, чого так і ніколи не було…

    Прокомментировать Мне нравится
Показать еще