3 речі, що роблять француженок такими привабливими

Як їм вдається так стильно одягатися та ретельно доглядати за собою?

tochka.net
tochka.net
автор
2 сентября 2021, 10:00
Мода и красота
Промо
3 речі, що роблять француженок такими привабливими © прес-служба

Французькі жінки мають щось невловиме: рішучий крок, ніжна посмішка, делікатні жести, сміливий погляд — все це творить неповторну ауру сексуальності та елегантності. Завдяки чому складається цей привабливий образ? 

  1. Стрункість

"Француженки не товстіють" — так назвала свою книгу француженка Мірей Гіяно (Mireille Guiliano), де навела правила, що дозволяють французьким жінкам очолювати світовий рейтинг стрункості та жіночності. 

  • Багато ходити і їздити на роботу на велосипеді. Стильно одягнені француженки не бояться крутити педалі навіть на високих підборах! 
  • Не їсти фаст-фуд. А якщо таке й станеться, то не відчувати за це провини. 
  • Пити  багато води протягом усього дня: щонайменше 8 склянок. Але не вживати води під час їжі, краще — вино. А перед їжею випивати склянку води із додаванням лимона, щоб покращився метаболізм та зменшився апетит. 
  • Їсти регулярно і в певний час, не поспішаючи. Не робити перекусів.
    Надавати перевагу овочам та фруктам, регіональним сирам та якісному хлібу. Готувати власноруч, із пристрастю, під келих хорошого вина. 
  • Насолоджуватися їжею і ділитися цією радістю з іншими.

Спробуйте втілити ці правила в життя! А готувати вдома за рецептами французької кухні вам допоможе кулінарний проєкт “Відкрий аромат французької кухні разом з Хьюмер і Андрієм Дромовим”. Перші рецепти вже чекають на вас! 

  1. Особливе ставлення до догляду за собою 

Відмітною ознакою макіяжу француженок є чорна лінія на повіках і червона помада — ось і все. І такий мінімалістичний мейкап вважається позачасовою класикою.

А знаєте, яким косметичним засобом француженки майже не користуються? Це коректор під очі. Французькі жінки вважають, що певні "недоліки", такі як трохи темні кола під очима, тільки надають їм характеру та романтичності.

ебаная реклама
3 речі, що роблять француженок такими привабливими © прес-служба

І в цьому проявляється ключова ознака француженок — любов до себе. Вони не будуть фарбувати на своєму “чуже” обличчя, а краще присвятять ці хвилини догляду за собою. Наприклад, прийманню душа (а у Франції це люблять робити зранку) або промиванню носа. 

Доречі, у багатьох народів промивання носа — звичайна щоденна процедура. І було підмічено, що завдяки цій корисній звичці, в них рідше трапляються гайморити та простудні захворювання, адже промивання носа профілактує їх. 

Для цієї процедури оптимально використовувати препарат Хьюмер в зручному економічному балоні.  Хьюмер — це справжня, жива морська вода, від природи збагачена мікроелементами, що ретельно та м'яко очищає слизову носа. 

Морська вода, як основне джерело життя на землі, містить 114 мікроелементів, необхідних для здорового функціонування нашого організму. Подібність її хімічного складу до плазми крові людини сприяє природному сприйняттю морської води шкірою, наші клітини повністю використовують компоненти морської води для обмінних процесів.

Хьюмер, містить тільки натуральні компоненти, в складі препарату стерильна нерозведена морська вода Атлантичного океану з узбережжя Бретані — регіоні, розташованому на північному заході Франції. 

ебаная реклама
3 речі, що роблять француженок такими привабливими © прес-служба

Препарат Хьюмер є лідером по рекомендаціям ЛОР-лікарів і педіатрів за даними незалежного аудиту.  Довіряють йому як професіонали, так і споживачі: препарат 6 разів отримував нагороди "Вибір року №1"*.

  1. Вміння одягатися

Три головні речі з капсули стилю парижанок це: чорні брюки сigarette або сині джинси, біла вільна сорочка та светр великого розміру, що відкриває плече. Парижани майстерно змішують бренди з речами з мережевих магазинів, в результаті чого виходить знаний французький шик. 

І це тільки здається, що французи одягають, навіть не заглядаючи у дзеркало. Так, паризький стиль є безтурботним, але вимагає певного часу перед дзеркалом та знань, як поєднувати речі між собою. 

Ще одна його ознака — вміння жонглювати аксесуарами. Так, якщо парижанка піде на роботу в чорних сigarette, вона вибере для них класичні аксесуари, але на вечір зі своїми друзями піде випити в тих же штанах, але надіне кросівки і візьме клатч. 

ебаная реклама
3 речі, що роблять француженок такими привабливими © прес-служба

Суть французької культури полягає в тому, щоб прийняти себе таким, яким ви є, любити себе і свій зовнішній вигляд, доглядати за собою і отримувати від цього задоволення. І навіть якщо в людині є якісь недосконалості, то не затушовувати їх, адже найчастіше саме вони й роблять нас неповторним.

ебаная реклама


* "Хьюмер 150 для дітей", "Хьюмер 150 для дорослих" та "Хьюмер 050 Гіпертонічний" є переможцями міжнародного фестивалю-конкурсу "Вибір року" у 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2020 рр.

Реклама медичних виробів. "Хьюмер 050 Гіпертонічний", "Хьюмер 150 для дорослих", "Хьюмер 150 для дітей". Декларації відповідності №H050/01/UA, №H150/01/UA.

Виробник: "Лабораторіз УРГО", Франція. Перед застосуванням обов’язково проконсультуйтесь з лікарем та уважно ознайомтесь з інструкцією. Є протипоказання.


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999