Діагноз онлайн: як і де можна отримати професійну оцінку стану здоров'я?

Спойлер: більше не треба ставити самій собі страшні діагнози за допомогою інтернету

tochka.net
tochka.net
автор
4 октября 2021, 12:20
Здоровье
Реклама
Безкоштовний онлайн сервіс для швидкої оцінки стану здоров’я АНЦ.DOC © Depositphotos

В житті кожного з нас виникають моменти, коли ми відчуваємо нездужання, біль або дискомфорт. При виникненні чогось подібного, варто було б звернутися до лікаря, але ми чомусь сідаємо за комп’ютер та починаємо шукати в інтернеті причину нашого стану. Пошуки на форумах та сайтах нагнітають тривогу і ми знаходимо у себе найстрашніші діагнози за невинними симптомами. Схильність вірити в подібні висновки називається кіберхондріею.

Кіберхондрія проявляється у прагненні самостійно поставити діагноз на основі симптомів захворювань, описаних на інтернет-сайтах. Здавалося б, а що такого? Це просто турбота про здоров’я, але небезпека в тому, що поглинаючи інформацію з сумнівних сайтів, читаючи страшні історії на форумах — людина попадає у психологічну пастку. Через постійну тривогу людини суттєво знижується якість життя. Емоційні порушення заважають працювати, руйнуються відносини з друзями та близькими, зникає вміння насолоджуватись життям.

Турбота про здоров’я — це нормально, але поглинаючи інформацію дотримуйтесь інформаційної гігієни. Довіряйте тільки надійним джерелам, а не сумнівним інтернет-форумам. 

Якщо ви маєте симптоми, що вас непокоять, а можливості тут і зараз потрапити до лікаря немає, безпечною та надійною альтернативою є — безкоштовний онлайн сервіс для швидкої оцінки стану здоров’я АНЦ.DOC. 

диагностика
Безкоштовний онлайн сервіс для швидкої оцінки стану здоров’я АНЦ.DOC © пресс-служба

АНЦ.Doc. створений на сайті АНЦ у партнерстві з міжнародною платформою Infermedica. Штучний інтелект проводить діагностику ввібравши в себе досвід 40 тисяч годин роботи лікарів, 6 мільйонів завершених користувацьких оглядів, 1 360 симптомів, 740 діагнозів і тисячі додаткових медичних концепцій для дітей та дорослих. Сервіс гарантує вірність діагнозу у 93%* випадків.  

Як працює АНЦ.DOC? Сервіс збирає інформацію про вашу стать, вік та симптоми, аналізує дані та ставить уточнюючі запитання і видає інформацію про критичність стану здоров'я. 

Отримати оцінку** стану здоров'я онлайн — дуже просто:

  1. Переходьте за посиланням і дайте відповідь на кілька простих запитань.
  2. Отримайте: можливі причини вашого стану, варіанти необхідних дій для усунення проблеми, рекомендовані лабораторні дослідження.
  3. АНЦ.DOC пропонує безкоштовну онлайн консультацію у провідних лікарів країни + знижку на пакет аналізів в залежності від вашого результату опитування в лабораторії "Сінево".

ебаная реклама

Не самолікуйтесь, а діагностуйтесь з anc.ua 

* статистичні дані сайту.

** результат опитування не є і не замінює медичний діагноз чи медичну консультацію. Результат опитування надається Користувачам виключно в освітніх та інформаційних цілях і не може бути використаний для постановки обов'язкового медичного діагнозу або заміни діагнозу, поставленого лікарем.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999