Гороскоп на тиждень 16-22 січня 2023 року для всіх знаків зодіаку

16 января 2023, 11:49

Астрологи розповіли, що чекає 12 знаків східного гороскопу цього тижня – з 16 по 22 січня 2023 року. З огляду на те, що з ретрограду виходять Марс та Меркурій, то вже з 19 січня справи підуть швидше.

Гороскоп з 16 по 22 січня для Овна

Представникам знака слід звернути на себе увагу перед тим, як зайнятися справами. Астрологи прогнозують просування по службі чи підвищення зарплати, але не варто брати кредити. Агресивність слід уникати. Щоб у особистому житті було спокійно, не варто надто багато робити зауважень половинці.

Гороскоп з 16 по 22 січня для Тельця

Тільцям належить брати участь у багатьох справах. Не варто тиснути на тих, з ким належить працювати. Ближче до кінця тижня знак усвідомлює, що зусилля не є марними, але чужих посвячувати у свої успіхи не варто. Половинка порадує сюрпризом, а вихідні пройдуть у теплій домашній атмосфері.

Источник: pinterest

Гороскоп з 16 по 22 січня для Близнюків

Знак може відчути труднощі на початку тижня, але не варто сприймати близько до серця. Друга половина тижня – чудовий період для зміцнення сімейних відносин, проведення часу з дітьми та батьками. Холостякам варто розпочати пошуки половинки з 18 січня.

Гороскоп з 16 по 22 січня для Раку

Рак відчує внутрішню нестабільність, а обставини вимагатимуть терпіння та завзятості. Можливо, за виконану роботу не оплатять стільки, скільки обіцяли. Проте астрологи зазначають, що не потрібно піддаватися песимізму. Приділіть увагу собі, відпочиньте та відновіть сили.

Источник: pinterest

Гороскоп з 16 по 22 січня для Лева

Левам варто приділити увагу на своїй впевненості та здатності стати ініціатором у фінансових справах. На представників бізнесу чекає важкий тиждень, тому доведеться попрацювати зі стресостійкістю. У любовній сфері знака можуть чекати невдачі, але якщо поставити на перше місце щастя сім'ї, то в особистому житті проблем не буде.

Гороскоп з 16 по 22 січня для Діви

Діва відчує успіх у всьому. Але варто утриматися від нових проектів, а йти перевіреним шляхом. У вихідні краще вирушити на природу, тому що відпочинок життєво необхідний знаку.

Источник: pinterest

Гороскоп з 16 по 22 січня для Терезів

Терези можуть почати засмучуватися по дрібницях. Цього тижня знак може кардинально змінити життя. У перші два дні представники знаку відчують ностальгію: захочуть повернути минуле кохання.

Гороскоп з 16 по 22 січня для Скорпіона

У житті Скорпіонів може виникнути щось нове, але вимагатиме від знаку зробити крок назустріч. Можливо, що вдасться зрушити з місця стару справу. Астрологи не рекомендують поспішати чи працювати понаднормово.

Источник: pinterest

Гороскоп з 16 по 22 січня для Стрільця

Стрільцям можна впевнено довіритися долі. Цей тиждень - чудовий період, щоб ідеально поєднувати особисте та робоче життя, а фінансове становище буде стабільним. В особистому житті не варто давати підстав для конфліктів. Холостяків може чекати доленосна романтична зустріч.

Гороскоп з 16 по 22 січня для Козерога

Цього тижня Козерогам варто здійснити справу, яку давно збиралися. Можуть виникнути незакінчені робочі справи. У п'ятницю - що сімейним, що неодруженим, краще приділити увагу романтиці, вирушити на побачення.

Источник: pinterest

Гороскоп з 16 по 22 січня для Водолія

Водоліям варто прислухатися до досвідчених і розумних людей. На тижні можуть виникнути спокуси, але, піддавшись, можна відчути наслідки. Астрологи нагадують про важливість самоконтролю. Інакше можуть з'явитися проблеми, які вдарять по самолюбству і гаманцю.

Гороскоп з 16 по 22 січня для Риб

Рибам варто зайнятися тим, що викликає найбільше натхнення. Можливо, це приведе до успіху. Не треба боятися пускати у життя нове: нових людей, заняття, гардероб чи спорт. Важливо бути відкритими, щирими та прямолінійними.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999