Водні знаки: як водна стихія впливає кожен знак Зодіаку

31 марта 2023, 08:00
Гороскоп
© Колаж/pixabay.com/freepik.com

Зодіак ділиться на чотири елементи: вогонь, землю, повітря і воду. У кожну стихію входять три знаки зодіаку, а у разі води це Рак, Скорпіон та Риби. У цій статті ми розповімо, що насправді означає бути водним знаком, а також як люди, які мають водну стихію, можуть знайти баланс.

Водні знаки найбільш відомі своєю глибокою, емоційною та прикордонною психікою. Водяні знаки схильні до чутливості, і це може змусити їх регулярно брати речі близько до серця. Однак вони дуже серйозно ставляться до своєї сім'ї та домашнього життя, що робить їх партнерами, що люблять.

Рак

Раки – головні домосіди трьох водних знаків зодіаку. Вони серйозно ставляться до свого житла і хочуть, щоб воно було заспокійливим та затишним місцем. Їхній символ — краб, тож подумайте про краб у його панцирі.

Ці люди чутливі й зазвичай перебувають у гармонії зі своїм оточенням та емоціями інших. Вони також мають схильність піклуватися про своїх близьких. Керовані Місяцем, вони втілюють багато тем, пов'язані з місячною енергією, такі як інтуїція, емоції та спогади. Подібно до того, як Місяць відбиває Сонце, Раки подібні до дзеркал, що відбивають навколишню енергію.

Раки також є одним із чотирьох кардинальних знаків, пов'язаних з походженням та початком. Вони чудово вміють вигадувати ідеї та запускати справу; їм просто може знадобитися допомога на завершення.

Скорпіон

Глибокі та загадкові, як глибини океану, Скорпіони можуть лякати з першого погляду. Цьому водному знаку потрібно багато часу, щоб відкритися, хоча Скорпіони без проблем читають інших як книгу.

Символ Скорпіона – скорпіон, істота, з якою ви явно не хочете перетинатися. Ним керує планета Плутон, яка займається такими темами, як сила та регенерація. Таким чином, Скорпіони відомі як амбітні, старанні працівники, які надзвичайно віддані тим, кого люблять. Якщо вам пощастить заслужити їхню довіру, вони підтримають вас. Просто не порушуйте цю довіру, тому що ви можете ніколи не повернути її.

Як один із чотирьох фіксованих знаків зодіаку, Скорпіон може мати проблеми з емоціями, які застрягають чи «фіксуються» у тілі, тому дуже важливо, щоб ці люди навчилися дозволяти речам текти й не боялися відкриватися час від часу. Вони також можуть мати схильність до ревнощів.

Риби

Останній знак астрологічного року, Риби, схожий на мудрого, але ексцентричного старця. Ви можете не розуміти, про що говорить цей водний знак, але чомусь завжди, здається, вони щось задумують.

Символізовані двома рибами й керованим Нептуном (планетою мрії та духовності), люди Риби мають свій власний внутрішній світ з інтенсивним психічним життям сновидінь. Вони також досить дбайливі та емоційні та схильні відчувати енергію та емоції ситуації, перш ніж розглядати її логіку.

Один із чотирьох мінливих знаків, Риби також легко адаптуються та дуже креативні. Ці якості можуть піддаватися художнім талантам, і навіть природному дару цілительства.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999