ТОП-5 найм'якіших і найжорсткіших знаків зодіаку

31 марта 2023, 12:30
Гороскоп
© pinterest.com

Колись замислювалися, що, дізнавшись знак зодіаку людини, відразу ж у голові вималювали портрет особистості: ревнива, добра чи зла, скупа чи щедра людина? Або ж чули на свою адресу щось на кшталт: "А, ти Риби? Мовчун, якому в голову не залізти". Астрологи справді ділять знаки зодіаку на певні категорії. У нашому матеріалі ми розберемо, які п'ять знаків зодіаку можна назвати найжорстокішими і які - найдобрішими.

Найжорстокіші знаки зодіаку

Рак

Для представників знака достатньо одного слова, щоб спалахнути, як сірник. А щоб заспокоїтися, потрібен точно час. Раки дуже запальні й уразливі, вміють роздмухати з мухи слона.

Овен

Овни можуть в мить перетворитися на тиранів. Вони привабливі та доброзичливі до того моменту, поки не стикаються з проблемою. Гнів, що зашкалює, може призвести до відчутних наслідків. Тому відмовляти і говорити на підвищених тонах загрожує, тому краще згладжувати "гострі кути" і пропонувати прийнятну альтернативу.

Діва

Діви за природою спокійні люди, але якщо торкнеться чогось потаємного, то представники знака підуть до кінця, не боячись жорстоких методів.

Источник: pinterest

Скорпіон

Скорпіони є серйозними супротивниками, тому, ідучи проти них, потрібно бути готовим до жорстокості знака. Представники або люблять без залишку, або ненавидять лютою агресією. Це домінуючий знак, тому іншим буде складно у разі незгоди з рішеннями Скорпіонів.

Лев

Якщо зачепити самолюбство Львів, розмова закінчиться тієї ж миті. Вони готові рвати і метати, абсолютно не зраджують собі та прийнятим рішенням. Лев завжди знайде аргумент, щоб пояснити свою, часом і жорстоку позицію.

Источник: pinterest

Найдобріші знаки зодіаку

Водолій

Водолій вважається досить доброзичливим Знаком Зодіаку. Вони звикли жити для себе і не звертати уваги на закиди та проблеми з боку. Волелюбні та трохи пацифісти.

Телець

Тільці – це добрі і чесні люди. Вони не бачать сенсу бути злими та агресивними, тому терплячі з грубіянами та проблемами на шляху до мети.

Терези

У своєму житті Терези прагнуть гармонії та рівноваги. Вони дуже товариські, улюбленці у суспільстві і не люблять самотності. Хоч із боку здається, що знак легкий та раціональний, але в душі – сентиментальний та вразливий.

Источник: pinterest

Козеріг

Козероги є цілеспрямованими людьми, тому часом на своєму шляху не помічають нічого - навіть зла і негативу. Може здатися, що їм начхати або вони надто добрі, але в душі знак дійсно милий і прекрасний.

Риби

Риби часто самі собі суперечать, проте наділені особливим шармом та чарівністю. Через їх невинне амплуа часто бувають зради і зло. Через свою ввічливість представники знаку не вкажуть на помилки і не зізнаються, що їх образили. Зате можуть мовчки зникнути, щоб через роки нагрянути.

Источник: pinterest

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999