Гороскоп на червень 2023: місяць змін та радості

31 мая 2023, 19:00
Гороскоп
Гороскоп на червень 2023: місяць змін та радості © Колаж/pixabay.com/freepik.com

Червень — місяць літнього сонцестояння, він же початок літа в північній півкулі, коли спека підіймається, а прохолодні ночі здаються полегшенням. Останні кілька місяців спостерігалася сувора астрологічна погода. Ми сподіваємося, що червень принесе деяку легкість туди, де було надто багато зусиль, радість туди, де було горе, і більше потоку туди, де були обмеження. Розплавтеся в будь-якому шматочку насолоди, за який ви можете схопитися. Дати, які варто запам'ятати на червень:

  • 3 червня: повня в 13 ° Стрільця.
  • 5 червня: Венера входить до Лева (і буде тут до 8 жовтня).
  • 11 червня: Плутон Rx знову входить до Козерога; Меркурій входить у Близнюки
  • 17 червня: ретроградний Сатурн у 7° Риб; Молодий місяць у 26° Близнюків
  • 21 червня: перший офіційний день літа/літнього сонцестояння; Сонце входить у Рак
  • 26 червня: Меркурій входить у знак Рака.

Овен

Читайте також: ТОП-3 знаки Зодіаку, у яких потужна інтуїція

Поблажлива насолода та творча гра – ось назви гри для вас, дорогий Овен. (Можливо, трохи романтики, якщо ви готові до цього.) Червень — це початок довгого періоду, коли вам пропонується подумати про роль радості у вашому житті. Не в легковажному значенні, а скоріше питання про те, як ви поділяєте близькість через досвід задоволення (всіх видів) і як це впливає на траєкторію вашого життя. Де близькість означає вразливість бути поміченим і бути більш відкритим, щоб поділитися тим, що ви зазвичай приховуєте.

Телець

Розповсюджуйте гострі відчуття літнього настрою, запрошуючи людей приходити до вас. Крім того, не потрібно бути господарем з більшою частиною, оскільки ви, ймовірно, будете зайняті метушнею, завершенням будь-яких прострочених проєктів або просто залишаєтеся спокійними й не прив'язаними до будь-яких встановлених планів. Щиро кажучи, це найкращий час. Практикуйте більше спонтанності та подивіться, куди заведуть вас ваші дні.

Близнюки

Читайте також: Найкращі та найгірші коханці за знаком Зодіаку: рейтинг

Червень – це пошук натхнення та краси у вашому повсякденному житті. Адже велика картина складається із дрібних моментів. Вам буде запропоновано замислитись про своє самовідчуття. Якщо ви поглинені прийняттям рішень, червнева астропогода спонукає вас більше відповідати власним цінностям, а не очікуванням інших людей.

Рак

Майбутній місяць — чудовий час для переоцінки того, як ви ставитеся до своїх джерел підтримки, як матеріальним, так і нематеріальним, від себе чи своїх відносин. Чи відчуваєте ви почуття ситості, чи вам часто, здається, що ви біжите на порожньому місці? Чи є певні дисбаланси, які потребують коригування? Те, наскільки ви забезпечені ресурсами, впливає на ваші здібності й те, як ви проявляєте себе у світі.

Лев

Читайте також: Найкращий вік для шлюбу за знаком зодіаку

Ви будете в настрої посилити свої методи догляду за собою цього місяця (і надалі). Виявіть творчий підхід до того, як це можна втілити, тому що акти любові до себе не завжди спрямовані усередину. Можливо, те, як ви дбаєте про себе, виявляється у вихованні вашої спільноти через спільні дії. Або, можливо, йдеться про те, щоб сказати «так» виклику, який виведе вас за межі вашої зони комфорту. Хоч би що це було, покажіть собі, що у вас є опора — незважаючи ні на що.

Діва

Літній сезон приносить контрастні текстури. Ви підготовлені до виконання помітних робочих вимог чи обов'язків, пов'язаних зі спільнотою. Але ви також починаєте відходити від особливо напруженого періоду, щоб ви могли насолодитися якісним і, можливо, соло, відпочинком та розслабленням. Витратьте деякий час на створення чи заняття мистецтвом, щоб заспокоїти своє тіло, розум та дух. Сподіваюся, ви зможете викроїти достатньо часу, щоб просто бути, відсторонитися, якщо хочете, не дбати про інших людей.

Терези

Читайте також: Найкращі дружини за знаком Зодіаку: хто найкраща?

Червнева астропогода волає до вашої соціальної сторони, яка готова дослідити, бути поміченою та веселитися з вашими людьми. Призначайте побачення своїм друзям або вирушайте на спонтанні зустрічі. Не повинно бути складним. Сенс появи у цьому, щоб перепідключитися. Якщо ви почуваєтеся особливо пригніченим чи самотнім, порадуйте себе прогулянками на природі. Сподіваюся, це наповнить вас там, де вам потрібно більше кохання.

Скорпіон

Майбутній місяць — це початок більш тривалого періоду демонстрації вашого внеску світу в більш публічній та помітній формі. Залежно від вашого контексту ваш внесок може бути пов'язаний з вашою кар'єрою, але це не обов'язково! Це може бути особиста частка, що виходить із вразливого місця, яке ви почуваєте себе зобов'язаним сформулювати та розкрити. Це час дізнатися більше, що робить ваше життя значним і які вирази здаються вам найбільш справжніми в цей момент.

Стрілець

Читайте також: Найнебезпечніші знаки Зодіаку: рейтинг убивць

Мрієте урізноманітнити своє повсякденне життя? Можливо, ви дозріли для якоїсь унікальної пригоди? Червень — ідеальний місяць, щоб поринути у безтурботну, радісну енергію типового літнього настрою. Ви можете відчувати спільну наснагу, щоб більше знайомитися з новими людьми. Не забудьте виділити якийсь якісний інтровертний тихий час, щоб збалансувати всі моменти.

Козеріг

Початок літа – це чудове поєднання виконання всіх ваших списків справ, а також знаходження часу для ваших важливих стосунків. Влітку цього року ви, можливо, більш схильні розпаковувати й досліджувати свою власну психологічну природу, особливо коли йдеться про те, як ви реагуєте на зміни та закінчення. В результаті ваші розмови з людьми можуть бути забарвлені бажанням глибоко розповісти про минулий досвід втрати. Розділити своє горе може здатися ліками.

Водолій

Читайте також: Найкращі друзі за знаком Зодіаку: ТОП-6 пар

Відносини (всіх видів) будуть для вас у центрі уваги, починаючи з цього місяця, а потім протягом наступних кількох місяців, коли ви аналізуватимете різну динаміку, яку ви відчуваєте з людьми. Адже спільний знаменник усіх ваших зв'язків це ви. Питання для роздумів: як ви відчуваєте радість та красу у ваших стосунках? Як ви практикуєте та отримуєте креативність у своїх партнерських відносинах?

Риби

Заспокойтеся, наскільки це можливо, дорогі риби. Сподіватимемося, що наступний місяць надихне вас брати на себе менше обов'язків, щоб ви могли дбати про своє здоров'я всіма способами. Якщо ви почуваєтеся особливо неважливо або емоційно пригнічені, знайдіть час, щоб просто повільно рухатися щодня, по одному моменту за раз. Не потрібно змушувати себе насолоджуватися, якщо це не так для вас, але дайте собі простір і подивіться, що вийде.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999