Вони завжди тікають від своїх обов'язків: найбоязкіші знаки зодіаку

14 сентября 2023, 16:00
Гороскоп
Вони завжди тікають від своїх обов'язків: найбоязкіші знаки зодіаку © Колаж/pixabay.com/freepik.com

Те, що ми вважаємо боягузтвом, часто обумовлено характером людини. Тут у гру вступають зірки. Астрологи сходяться на думці, що боягузливість властива одним знакам більше, ніж іншим. Деякі люди бояться самоствердитися та висловити свою думку. Боягузтво змушує їх носити маску і брати на себе повсякденні ролі, які, можливо, їм не підходять, але від яких вони не наважуються піти.


Три найбоязливіші знаки Зодіаку


Козеріг

Читайте також: Вони просто нестерпні! Найпримхливіші знаки зодіаку

Козеріг може здатися впевненим у собі. Йому подобається ходити з важливим виглядом, випнувши груди, як півень, що править над скотарем. Але представник знака Козерога — не хто інший, як боягуз, який бере на себе відповідальність ні за свої дії, ні за свої слова. Він ставиться до людей без особливої уваги й не відчуває докорів совісті з цього приводу.

Він, наприклад, не зможе обирати між двома закоханими людьми. Це підштовхне його грати на кількох столах, зловживаючи почуттями першого та зачаровуючи другий. Не маючи ні сміливості, ні бажання покласти край тим чи іншим відносинам, він буде безкарно перекручувати, поки його не зловлять на місці злочину. Але Козеріг, маючи в запасі не один прийом, зрештою поверне ситуацію на свою користь і піде неушкодженим.

З іншого боку, він легко проігнорує дзвінки кредитора, який бажає повернути свій платіж. Нездатний протистояти своїй некомпетентності, неуважності до інших і своїй нездатності у бізнесі, Козеріг навіть здатний ігнорувати нагадування своїх кредиторів, якщо він не в змозі погасити свої неоплачені борги, замість просто обговорити це, щоб знайти рішення разом.

Рак

Читайте також: Гороскоп на вересень 2023 року для всіх знаків зодіаку

У коханні Рак швидко втомлює своїх партнерів. Але на відміну від інших знаків зодіаку, які беруть на себе відповідальність за свої почуття та рішення, Рак не вміє говорити «ні» і відмовляється дивитися в обличчя реальності. Він вважає за краще ухилятися від питання і залишати партнера в повному підвішеному стані, замість того, щоб приймати рішення, яке в більшості випадків є безповоротним.

У роботі Рак так само боягузливий, як і в коханні. Тому він опиниться на місії в місті, яке йому не подобається, з колегами, які його дратують, просто тому, що не наважується затвердити свою владу. Іти на поступки можна у певних випадках, але коли це пов'язано з загрозою комфорту та щастя того, хто погоджується, це може стати небезпечним для подальшого розвитку подій.

Риба

Читайте також: Фінансовий гороскоп на вересень 2023 року — на які знаки зодіаку чекає бідність

Наївний, боязкий, боягузливий, позбавлений думки... так багато термінів використовується для опису уродженця знака Риб. Цей хитрун з артишоковим серцем явно не вміє висловлювати свої емоції. Він постійно боїться завдати шкоди іншим, маючи нещастя висловити свою думку.

Знак Риби безкомпромісний, ніколи не погодиться розлучитися із сумою, яка могла б стати в пригоді йому для задоволення забаганки. Дружба йому коштує золота, але має певні обмеження.

Риби, нездатні сказати «ні» не з доброти, а чи не з нестачі самолюбства і боягузливості, зуміють зібрати всі можливі кошти, щоб прихильно відповісти прохання, хоч і вважають це необхідним.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999