Найуспішніші знаки зодіаку восени 2023: хто зможе розбагатіти до Нового року

3 октября 2023, 14:04
Гороскоп
Найуспішніші знаки зодіаку восени 2023: хто зможе розбагатіти до Нового року © Getty Images

Осінь почалася зі скорочення Сонця в орієнтованому на стосунки знаку Терезів, але рівновагу навряд чи можна очікувати, оскільки ми катапультуємось у сезон затемнень. Коли ми залишаємо сезон Діви і Сонце входить у знак Терезів, наша увага повертається від щоденного вдосконалення до наших зв’язків з іншими, рівноваги та справедливості. Ми сподіваємося знайти рівновагу між нашим зовнішнім світом і внутрішнім ландшафтом попри міжособистісний хаос, який виникає. Жовтень відкриває шестимісячне вікно нової динаміки з друзями, колегами та коханцями.

Оскільки ми перебуваємо в середині астрологічного року, ми оцінюємо взаємини, які хочемо відновити, і ті, які відчайдушно потрібно розірвати. Венера залишає свій літній період тіні та переходить в охайний, практичний знак Діви 8 числа, тоді як Плутон дасть про себе знати 10 числа. Настав час перестати ігнорувати звичну токсичність і прийняти зміни. Жовтень приносить нам два затемнення – сонячне в Терезах 14 числа й місячну кульмінацію в Тельці 28 числа. Простіше кажучи, те, що ми цінуємо й чого хочемо, змінилося, а лише зовнішня краса не є достатньою. Ми прагнемо започаткувати нові стосунки, які є цілісними, чесними та взаємними.


Читайте також: Найплаксивіші знаки зодіаку: хто взагалі не контролює свої емоції

Трансформуючи деякі вияви Терезів, цього жовтня ми відходимо від певних сцен, припиняємо догоджати всім і водночас шануємо наше зобов’язання знайти баланс.

Сильне тяжіння сонячного затемнення в миролюбних Терезах посилює наше прагнення до партнерства, але ми всі заохочені черпати з наших власних джерел гармонію та світло. Із балакучим Меркурієм, який переходить у Терези 4 числа, ми маємо здатність бачити дві сторони конфлікту, зважувати варіанти з позиції нейтралітету. Бог війни Марс переходить у знак Скорпіона 12 числа, виявляючи наші справжні мотиви та глибокі бажання, які штовхають нас уперед. Театралізація затемнень спонукає до одкровень, і зради можуть бути висвітлені, але нас заохочують дотримуватися скорпіонівського пошуку правди.

Меркурій переходить до Скорпіона 22 числа, а за ним Сонце 23 числа. Це наповнює нашу повсякденність інтенсивністю, посилюючи апетит до глибини. Скорпіон керує водами підсвідомості та звертає нашу увагу на підземний світ, коли ми розмірковуємо над темами влади, втрати, сексу та трансформації. Місяць досягає кульмінації з місячним затемненням у Тельці 28 числа, тож на Геловін ми завершуємо дворічний цикл скасування старих бажань і потреб.

Про інші астрологічні тенденції протягом осені й початку зими читайте нижче.


Гороскоп на жовтень-грудень для Овнів


Жовтень додає свіжий імпульс вашим стосункам, оскільки ми починаємо місяць із Меркурієм і Сонцем, що рухаються у вашій зоні динаміки. Це починає шестимісячний цикл абсолютно нової динаміки, яка катапультує вас у незвіданий зв’язок. Будьте сміливими. Настав час продемонструвати свої таланти й не сходити з трону незалежності. Ви хочете зустріти людей, які поважають ваші навички відвертих дій.

Марс, ваш планетарний управитель, цього місяця переходить у знак Скорпіона, посилюючи вашу силу магнетизму та лібідо. Ви розкрили прихований клапан сили і можете використовувати його, щоб отримати професійну та матеріальну увагу. Коли планети входять у Скорпіон, у вас буде шанс вивести стосунки на новий рівень, оскільки ваш дім сексуальності розпалюється планетами.

Источник: Getty Images


Гороскоп на жовтень-грудень для Тельців


Жовтень кульмінує два роки уроків власної гідності для вашого знака, які закінчуються 28 числа місячним затемненням. Настав час перевірити свої бажання. Ви вступаєте в осінь із чіткішим розумінням того, що для вас важливо. Нехай надлишок і сміття відпадають на узбіччя, покінчіть із контактами, які надто ускладнюють вашу потребу в мирі.

Оскільки астрологічна турбулентність руйнує стосунки, ви повинні визначити, що вам потрібно, і що ви повинні дати. На Геловін вас покликають вийти з вашої зони комфорту, активізуватися для досягнення вашої мети. Тож будьте готові восени й у перший місяць зими до звершень у фінансовій і любовній царинах.


Гороскоп на жовтень-грудень для Близнюків


Оскільки на початку жовтня Сонце та Меркурій рухатимуться через повітряний знак Терезів, ви відчуєте полегшення, коли матимете більше соціальних залучень. Нудьга може бути смертельною для вас, а жовтень – це що завгодно, але не буденне, із двома затемненнями та тривалими змінами в стосунках. Розрив і мир – звичне явище, але коли сонце світить у ввічливому знаку Терезів, ми намагаємося витончено відокремитися від усього, що заважає нашим перевагам.

Посеред місяця планети входять у парний Скорпіон, тож дотримуйтеся своїх передчуттів і здогадок, коли мова йде про здоров'я. Спробуйте інтуїтивне харчування та будьте уважні до мікрокосмічних підказок, які надсилає вам ваше тіло. Ваші інтуїтивні здібності покращуються. Геловін затьмарюється місячним затемненням у Тельці 28 числа, усуваючи завіси між цією сферою та духовним. Виділіть час для внутрішнього прислухання.


Гороскоп на жовтень-грудень для Раків


Настав час переоцінити вашу домашню сферу та закріпитися на стабільності, гармонії та безпеці. Якщо ви поспішали на допомогу іншим і рятували людей, ідучи на постійні жертви, припиніть це. Ці затемнення гарантують, що ви будете впевнені, що у вас є все потрібне. Звертаємо увагу на ваше найближче оточення та сімейне виховання: можливо, настав час переїхати або переналаштуватися.

Із чоловічим Марсом у Скорпіоні поховані речі виходять на поверхню, приносячи вам одкровення та глибоке розуміння. Наш апетит до глибини стає нестримним до кінця місяця, коли ми відкриваємо більше того, що нас збуджує та вимикає.


Гороскоп на жовтень-грудень для Левів


Літо було сповнене романтичними злетами й падіннямм, коли Венера поверталася через ваш знак, залишаючи романтичні уламки. Венера нарешті розкопує свою тіньову зону та переходить у чисту Діву 8-го числа, заохочуючи практичніший вибір того, кому й чому ви віддаєте своє серце. Оскільки сезон затемнень підкреслює прогалини у взаємності, вам потрібно буде переконатися, що у вас є стійка основа для стосунків. Зверніть увагу на своє найближче оточення та міцні зв’язки з друзями й родиною, які нагадують вам про те, що справді має значення.

Якщо ви позбудетеся непотрібної драми та навіть відхилите дивне запрошення, з’явиться простір для творчого генія. Геловін збігається з місячним затемненням у вашій публічній сфері, що гарантує, що ваші амбіції вільні від усього, що могло б перешкодити вашому почуттю гідності.


Гороскоп на жовтень-грудень для Дів


Читайте також: Знаки зодіаку, яким пощастить 2023 року – ТОП-5

Наближається сезон затемнень, і вам час підвищити свою самооцінку. Ваш магнетизм посилюється планетою задоволення Венерою, яка переходить у ваш знак 8 числа. Ви будете вдячні почути, що після тривалого періоду ізоляції у вас з’являться нові знайомі та довірені особи.

Це новий початок у вашому секторі фінансів, коли Терези керують вашою цариною заробітку. Чим більше ви вірите у свій власний вроджений талант, тим більше ви приваблюєте. Цього місяця ви схожі на ходячий магніт, тому будьте уважні до слів, які кажете, і речей, на яких зосереджуєтеся. Ви шукаєте проблеми чи рішення? Ви перфекціоністично перевіряєте свої недоліки чи гарні риси? Вибір за вами.


Гороскоп на жовтень-грудень для Терезів


Щасливого дня народження, дорогі Терези! Не дозволяйте сезону затемнень вкрасти увагу вашого дня народження. У вас є вбрання, яке потрібно брати з собою на різні заходи, місця, які потрібно відвідати, а також люди, яких треба зустріти. Сонячне затемнення у вашому знаку відкриває для вас шестимісячний період нових починань, тому почніть думати про те, де ви бачите себе в майбутньому. Візьміть ручку й папір і запишіть бажання свого серця.

Настав час відмовитися від таких виявів вашого знака, як догоджання людям, посередництво й підтримання миру заради комфорту інших людей. Ваші стосунки зазнаватимуть постійних змін цього місяця. Ми проходимо колективну перестановку, тому довіряйте цьому процесу. Усі рухаються до чеснішої динаміки. Із Венерою в Діві цього місяця ви стаєте практичнішими в сердечних справах.


Гороскоп на жовтень-грудень для Скорпіонів


Сезон затемнень змушує вас заглибитися в себе, шукаючи відповіді в усамітненні свого підземного лігва. Інтуїтивне розуміння – звичне явище для жовтня, тож ви заглиблені й задумані. Ви можете виявити, що міркуєте як про старі, так і нові стосунки. Це гарний час, щоб спробувати телепатію або відточити свої психічні навички.

Із Марсом у вашому знаку протягом більшої частини жовтня ви будете енергійні й рішучі, здійснюючи кроки, які підтримають ваші наступні починання. Завдяки прямому розміщенню Плутона в Козерозі ваша здатність заробляти швидко зростає, тож будьте готові використовувати свою розраховану увагу, щоб вжити рішучих дій. Кульмінацією Місяця стане місячне затемнення у вашому секторі партнерства, тому пам’ятайте, що не всі приєднаються до вас у пошуках світового панування.

Источник: Getty Images


Гороскоп на жовтень-грудень для Стрільців


Ви погано справляєтеся з нудьгою, і якщо вересневі ретрогради сповільнили вас, то жовтень насичує ваш апетит до театралізації. Два затемнення гарантують, що взаємини похитнуться, оскільки ми всі переходимо до більш взаємозалежного режиму роботи. Неврівноважена дружба вам не подобається, і ви виходите з епохи динаміки, яка змушує вас почуватися виснаженими. Ви шукаєте товаришів-революціонерів, які надихнуть вас, команду провидців, які поділяють ваші мету й ідеали.


Гороскоп на жовтень-грудень для Козерогів


Якщо літо поверталося до кармічного хаосу, то цього жовтня порядок відновлюється. Сезон Терезів привертає увагу до вашого робочого балансу, стимулюючи шестимісячний цикл професії. Настав час зробити крок вперед і володіти своєю майстерністю в обраній царині. Ви це заслужили. Із Плутоном, що йде просто у вашому знаку, вас заохочують до оцінки, щоб досягти визнання, на яке ви заслуговуєте.

Місяць завершується затемненням у знаку Тельця, освітлюючи ваш сектор задоволення й ігор. Можливо, настав час досліджувати нові методи відпочинку, віддаючи перевагу оздоровленню, а не активному рекреаційному самознищенню. Прислухайтеся до того, що потрібно вашому організму.


Гороскоп на жовтень-грудень для Водоліїв


Тоді як сезон затемнень руйнує токсичну динаміку, ви потрапляєте в період глибоких осяянь, спостерігаючи за хаосом із вершини сусідньої гори. Ви бачите з висоти пташиного польоту численні стосунки, які сформували вас і що́ вам більше потрібно. Сезон Терезів породжує півріччя нових починань у вашому домі філософії та вищої освіти, що спонукає вас відповісти на запитання, на які немає відповіді. Вирушайте в духовний пошук і продовжуйте шукати. Стежте за своєю цікавістю. Шукайте підказки та лазівки в тканині реальності. Подолайте незвідану територію. Пригоди чекають.


Гороскоп на жовтень-грудень для Риб


Читайте також: Як вибрати подарунок за знаком зодіаку жінкам і чоловікам

Триває сприятливий період, щоб перевірити зобов’язання перед собою. Це був час уроків, і ви зміцнюєте свою рішучість.

У цей сезон затемнень очікуються міжособистісні зміни, і вас заохочують випромінювати духовну майстерність у стосунках із іншими. Не будьте підстилкою. Але практикуйте співчуття. Використовуйте свої навички емпатії та інтуїції, щоб вирішити, яку динаміку вам потрібно відновити, а від якої –  відмовитися.


Нагадаємо, що трьом знакам зодіаку неймовірно поталанить цього місяця. 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999