Кіно за знаками зодіаку: що люблять переглядати на дозвіллі всі від Овнів до Риб

14 октября 2023, 15:00
Гороскоп
Кіно за знаками зодіаку: що люблять переглядати на дозвіллі всі від Овнів до Риб © Getty Images

Визнаймо це. Найскладніша частина перегляду фільму – вирішити, який фільм обрати. Ви хочете розслабитися, зробити перерву, зручніше влаштувавшись, підімкнувшись до, наприклад, Netflix. Натомість ви безцільно переглядаєте 75 відсотків представлених фільмів, розчаровані й усе ще не можете вирішити, що переглянути.

Ось чому ми склали список фільмів, що надихають до перегляду, заснованих на вашому знакові зодіаку. Улаштуйтеся зручніше, розслабтеся й знайдіть ідеальний фільм для себе!


Козероги – У гонитві за щастям/The Pursuit of Happyness


Читайте також: Найуспішніші знаки зодіаку восени 2023: хто зможе розбагатіти до Нового року

Починаємо керівництво з одного з найвідповідальніших і зрілих знаків. Козероги зазвичай вельми амбітні, працелюбні й серйозні. Одначе ви схильні бути вкрай невпевненими в собі й дивитися на себе зверхньо, якщо не досягаєте своїх цілей. Почуття невдачі часто є тим, за що ви звинувачуєте себе, що призводить до низької самооцінки. Ось чому "У гонитві за щастям" (2006) – найкращий фільм для вас.

Вілл Сміт зображає успішного власника бізнесу Кріса Ґарднера. Фільм розповідає про труднощі його життя та все, що він учинив, щоб досягти того, що він нині має. Хоча в його житті є чимало моментів, коли він ось-ось утратить все, Ґарднер не здається й продовжує наполягати, поки не досягне успіху.


Стрілець – Маленька міс Щастя/Little Miss Sunshine


Якщо ваш знак зодіаку – Стрілець, ви відомі як співчутлива, віддана й розумна людина. Ви легко приваблюєте друзів і коханих, у вас відкритий розум та прямолінійний характер. Одначе ваша чесність і надмірна впевненість у своїх силах можуть призвести до серйозних неприємностей. Ось чому "Маленька міс Щастя" (2006) – фільм для вас.

Хоча фільм розкриває вашу імпульсивний дикий бік, він також показує баланс між темрявою та світлом, надає поради, яких ви можете повчитися.


Водолій – Коко/Coco


Цей знак гуманітарний, волелюбний і творчий. Ви боретеся за свої інтереси, маєте інтелектуальний погляд на життя і загалом бажаєте зробити світ ліпшим. Одначе ваш найбільший страх – утратити свою індивідуальність і свободу. Ви любите жити за власними правилами й боїтеся, що одного разу вам доведеться піти на компроміс із тим, у що ви вірите. Ось чому "Коко" (2017) має бути у вашому списку обов'язкових для перегляду фільмів.

Ця картина розповідає про маленького хлопчика й описує його шлях, коли він стикається з тиском з боку інших. Головне послання – слідувати за тим, чого бажає ваше серце, розширювати кордони й бунтувати заради досягнення своєї мрії.


Риби – Їж, молись, кохай/Eat Pray Love


Риби відомі як творчий, уважний і романтичний знак. Ви – один із найбільш емоційно свідомих і чутливих представників зодіакального кола, готових зробити все можливе, щоб люди навколо вас були щасливі. Проте через це ви уважаєте, що не гідні тієї самої любові та щастя, які даєте іншим. Ваша найбільша невпевненість – низька самооцінка й сумніви, страх того, що ви ніколи не знайдете того, хто вас покохає.

Ось чому "Їж, молись, кохай" (2010) рекомендований вам фільм. У ньому розповідається про жінку, яка нещаслива у шлюбі й вирішує "знайти себе". Замість того, щоб щосили намагатися догодити й полюбити інших, вам слід прагнути дати собі таку саму любов.


Овен – Статус Бреда/Brad's Status


Ті з вас, хто Овен, відомі своєю сміливістю, впевненістю й чесністю. Пристрасні та цілеспрямовані, ви завжди маєте на увазі безліч проєктів і з головою поринаєте у вирішення завдань. Ви пишаєтеся тим, що є найкращими у своїй справі, тому відмовляєтесь просити інших про допомогу. Окрім того, коли хтось стає кращим за вас, проявляється ваша заздрісна сторона. Саме тому ми рекомендуємо вам переглянути "Статус Бреда" (2017).

Може здатися, що у Бреда Слоана є все: чудова кар'єра, дружина й син, комфортне, нормальне життя. Попри це, він продовжує порівнювати себе зі своїми знаменитими друзями з коледжу, думаючи, як він міг опинитися в такому самому становищі.

Овне, хоча ви можете бути впевнені у своїх досягненнях, хтось інший, у якого, здається, є все, може стати вашою нав'язливою думкою.


Телець – Мандрівники й чарівники/Travellers and Magicians


Читайте також: Успіх на п'яти наступатиме: три знаки зодіаку, яким пощастить на початку жовтня

Якщо ваш знак зодіаку – Телець, ви відомі як чуттєва, розумна й надійна людина. Як знак землі, ви спокійні, холоднокровні та зібрані. Ви насолоджуєтеся рутиною та стабільністю, прагнете власного комфорту. Через це ваша найбільша невпевненість – це нестабільність. Безпека – одна з найважливіших речей для вашого знака, тому коли ви не знаєте, чого очікувати в майбутньому, ви хвилюєтеся про зміни, які чекають на вас. Занадто сильне занепокоєння про те, що станеться, заважає вам жити справжнім моментом. Саме тому вам терміново потрібно переглянути фільм "Мандрівники й чарівники" (2004). Він ілюструє нещастя, яке виходить із нашого власного розуму й заважає нам жити сьогоденням.


Близнюки – Початок/Inception


Близнюки, ви відомі як розумні, товариські й цікаві люди. Ви постійно намагаєтеся поєднувати свої захоплення, друзів і кар'єру. Вам подобається бути в центрі уваги, тому коли вас не включають до кола спілкування, ви боїтеся, що про вас забудуть. Ви також можете бути трохи поверховим і надто дбайливим щодо того, що думають люди навкруги. Зрештою ви змінюєте свою поведінку залежно від того, із ким розмовляєте, і вас часто помилково називають "дволикими".

Не шукайте далі: у "Початку" (2010) є все, що вас цікавитиме протягом усього фільму. Як і у випадку одного зі знаків, який найбільш неправильно розуміють, цей фільм розповідає про мрійливу архітекторку, котра планує навіяти свою думку генеральному директору корпорації.


Рак – Форрест Ґамп/Forrest Gump


Раки відомі як інтуїтивні, чутливі люди й домосіди. Ви дуже добре відчуваєте свої емоції й глибоко дбаєте про найближчих вам людей. Одначе, оскільки ви домосід, ви погано реагуєте на зміни, вас більше тягне до стабільності й рутини. Ви також схильні занадто стикатися зі своїми емоціями, приймати все занадто близько до серця, відчувати себе невпевнено й потребувати схвалення інших людей. Ось чому "Форрест Ґамп" (1994) – один із рекомендованих вам фільмів. Багато уроків цього фільму, наприклад, не бійтеся пробувати щось нове, не ставтеся до себе занадто серйозно й не дозволяйте нікому казати вам, що вони кращі за вас, – це те, чого ви дійсно можете навчитися.


Лев – Пампушка/Dumplin’


Леви, ви відомі як драматичні, творчі й сміливі люди. Ви любите керувати, говорити й є справжнім шоуменом, який володіє сміливим почуттям харизми й театральним чуттям. Однак це також може бути причиною однієї з найбільших проблем: вас забувають. Оскільки у вас досить тендітне его, вам потрібно, щоб усі погляди були прикуті до вас, і якщо вас забувають або ігнорують, це може поранити вас. "Пампушка" (2018) відображає всі ці риси особистості.

У фільмі показано, як дочка долає фетфобію, низьку самооцінку й проблеми прийняття тіла.


Діва – Досконалість/The Perfection


Якщо ви Діва, ви, як відомо, скромні, практичні й лояльні. Ви вдумливі й приземлені емпати. Одначе ви також відомі як перфекціоністи, які планують усе й бажають усе тримати під своїм контролем. Це призводить до одного з ваших найбільших недоліків: нездатності виправдати свої очікування й одержимості спробами все вдосконалити.

"Досконалість" (2018) розповідає про подорож колись елітної віолончелістки й нової зіркової студентки зловісним шляхом. У цьому фільмі висвітлюються питання травм, психічного здоров'я та помсти.


Терези – Я більше не відчуваю себе у цьому світі як удома/I Don’t Feel at Home in this World Anymore


Якщо ви товариські, неконфронтаційні та дипломатичні, ви, безперечно, Терези. Ви можете порозумітися в будь-який час, у будь-якому місці, з ким завгодно й узагалі волієте уникати конфліктів. Однак одна з ваших найбільших проблем – це забагато до того, що люди думають. Ви надмірно дбаєте про гарні відгуки, заробляєте схвалення й постійно хвилюєтеся про те, щоб справити гарне враження на інших, що часто може призвести до того, що ви дозволите іншим людям ставитися до вас як до ганчірки.

"Я більше не почуваюся як удома в цьому світі" (2017) здається ідеальним фільмом для Терезів. Слідуючи за депресивною жінкою, яка має намір покарати людей, котрі пограбували її будинок, цей фільм намагається розповісти про те, що відбувається, коли люди мовчать і страждають, поки нарешті не зламаються.


Скорпіон – Подвійна небезпека/Double Jeopardy


Читайте також: Знаки зодіаку, які не вміють зберігати вірність

Якщо ваш знак зодіаку Скорпіон, ви відомі як пристрасна, віддана й емоційна людина. Рішучі, коли прагнете чогось розумом і серцем, то не стримуєтеся. Ви потайливі й довкола вас панує атмосфера таємничості. У цьому є сенс, оскільки ви найбільше боїтеся, що вас зрадить хтось із близьких, ви боїтеся, що вас засудять, принизять чи викриють. Ось чому "Подвійна небезпека" (1999) – фільм, призначений для Скорпіонів. У цьому кіно розповідається про жінку, яка звинувачена в убивстві свого чоловіка й підозрює, що він інсценував свою смерть і звинуватив її. У цьому фільмі показані емоційні реакції Скорпіонів, те, що вони відчувають після зради найближчих людей.


Раніше ми писали про те, що чекає на людство в 2024-му році згідно зі слов'янським гороскопом. У ньому – 16 знаків.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999