Везунчики місяця по гороскопу: прогноз на листопад 2023 року

30 октября 2023, 13:00
Гороскоп
Везунчики місяця по гороскопу: прогноз на листопад 2023 року © Колаж/freepik.com

Відкрийте для себе секрети листопада 2023: ставте перед собою цілі й спостерігайте за їх досягненням подвійно. Цього місяця зірки вишикуються на вашу користь, пропонуючи успіх у всіх сферах життя. Відчуйте, як ваші природні якості посилюються у міру підвищення рівня енергії у фазі Скорпіона. Вогняні знаки, приготуйтеся до здійснення мрії! І не забудьте взяти лотерейний білет, щоб отримати ще більше успіху.

Листопад вже близько до нас, а значить настав час готуватися до нового місяця. Продовжуйте читати прогноз гороскоп вашого знаку зодіаку.

Телець

Читайте також: Любовний гороскоп на листопад 2023 року для всіх знаків зодіаку

Ви й ваш партнер разом перетнули кордон, і тепер, коли на дворі листопад 2023 року, ви почуваєтеся в такій безпеці й довіряєте цій людині. І знаєте, що наступного року ви разом плавно перейдете на новий рівень. Ви не завжди були такою довірливою людиною, але ваша інтуїція підказує вам, що потрібно діяти, і у листопаді 23-го року ви довіряєте своїй інтуїції як ніколи. Можливо, ви двоє торкнулися духовної сторони ваших стосунків.

Ви відчуваєте, що просунулися вперед. І хоча любов і пристрасть залишилися на місці, у вас такі гарні почуття до людини, з якою ви зараз перебуваєте. Ви можете буквально нічого йому не сказати, і він вас повністю зрозуміє. Наче ви тепер можете читати думки один одного. Більше ніхто нікому на нерви не діє і це помітно. Начебто ви перейшли в ще кращу фазу стосунків.

Лев

Читайте також: Фінансовий гороскоп на листопад 2023 року для всіх знаків зодіаку

Вам подобається енергія Скорпіона, оскільки вона, здається, імітує те, що ви відчуваєте, коли стаєте напруженими. Ви вкладаєте більшу частину цієї інтенсивності в кохання, яке ви відчуваєте до людини. З наближенням Стрільця ви зможете розумно використати всю цю пристрасть. Романтичні стосунки, в яких ви зараз перебуваєте, мають для вас сенс і ви можете розглядати їх як щось тривале.

Ви не хочете витрачати свій час і знаєте, що почуваєтеся дуже пов'язаним з людиною, з якою перебуваєте… ви не хочете бачити розчарування і не хочете відчувати чи заподіювати горе. Хороша частина полягає в тому, що ви почуваєтеся в безпеці з людиною, з якою зараз перебуваєте, вперше за довгий час. Ви глибоко любите їх і відчуваєте, що вона — та людина, яка буде поряд з вами наступного року.

Діва

Читайте також: Гороскоп на листопад 2023 року для всіх знаків зодіаку

Ви потрапили в абсолютно особливе місце, де людина, з якою ви знаходитесь, нарешті стала людиною, яку ви приймаєте. Хоча це може здатися зрозумілим, для вас так було не завжди, але з настанням листопада у вас теж виникають дуже сильні почуття, і, перш за все, ви дуже сильно бажаєте просто розібратися у своїх почуттях.

Чому ви так багато скаржитесь і чому ви незадоволені? Ніби за рогом завжди є щось краще, але воно завжди поза досяжністю. Ви запитаєте себе про це і дійдете висновку, що ваше життя і наполовину не таке погане, як вам подобається говорити.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999