Секс по зодіаку: яким позам віддає перевагу твій хлопець

27 ноября 2023, 14:46
Гороскоп
Секс по зодіаку: яким позам віддає перевагу твій хлопець © Колаж/freepik.com

Всі люди займаються сексом, але щоб дізнатися про правильну позу, потрібно багато експериментувати. Отже, ось коротке пояснення всіх сексуальних позицій за знаками зодіаку. Прокрутіть вниз, щоб дізнатися, що вам належить.

Овен: Стоячи біля стіни

Цей пристрасний і імпульсивний знак зодіаку найбільше любить, коли це відбувається швидко з родзинкою. Вдома, у друзів або у громадському туалеті, залежно від того, наскільки вони ризикують, їм подобається займатися сексом біля стіни стоячи. Підніміть ногу партнера, притисніть його до стіни, пристрасно поцілуйте та дійте.

Читайте також: Рейтинг сексуальності за знаками зодіаку

Телець: зворотна вершниця

Якщо позиція допомагає їм продемонструвати своє домінування, вони це практикуватимуть! Поза зворотної наїзниці допомагає їм відчути це. Це також дає гарний доступ та задоволення, пов'язане з відчуттям, коли вони можуть показати, хто тут господар.

Близнюки: кольє Венери

У цьому положенні ви можете бачити обличчя та передню частину тіла партнерки, коли вона сидить, напіввигнувши спину. Близнюкам подобається спостерігати за реакцією, виразом обличчя і навіть за цими брудними розмовами. Один із вас стоїть, а інший напівсидить на ліжку з піднятими ногами. Підтримуйте себе руками на поверхні.

Пози для сексу з гороскопу / Источник: freepik.com

Читайте також: Нострадамус: 9 прогнозів на 2024 рік

Рак: ложки

Це безпечна і водночас лінива позиція для багатьох. Ляжте в позу обіймання та стимулюйте партнера однією рукою, одночасно роблячи це зі спини. Якщо ви любитель анального сексу, то ця позиція також підійде для цього.

Лев: Капітан

Леви — впевнені в собі й пристрасні коханці, які люблять увагу. Їм слід спробувати позицію "капітана", в якій приймаючий лежить на спині з розведеними в повітрі ногами, а партнер, що подає, стає на коліна між ними, утримуючи ікри партнера.

Діва: бічне сідло

Ця поза також відома як поза Афродіти, коли сторона, що приймає, осідлала партнера збоку, як бічна наїзниця. Ця позиція допомагає принести одержувачу більше задоволення, зберігаючи близькість дарувальника. Він задовольняє потребу Діви бути уважним та корисним партнером.

Читайте також: Місячний календар весіль на 2024 рік: коли одружуватися

Терези: місіонерський варіант

У цьому положенні один партнер лежить на спині, а другий зверху. Руки та кисті можуть знаходитися по обидва боки від приймаючого, і саме ритм руху стегон створює відчуття, ніби ви розгойдуєте партнера під собою. Це передбачає частий дотик до тіла і зоровий контакт.

Скорпіон: шістдесят дев'ять

Цьому знаку зодіаку сподобається позиція 69, якщо її партнер погодиться на це. Їм це дуже подобається, а той факт, що вони можуть досліджувати найважливіший статевий орган свого партнера, робить цю позу ідеальною для них.

Стрілець: Х

У цій позиції Стрілець може реалізувати свою грандіозну фантазію. Коли одержувач лежить на спині з ногою у повітрі, але хрест-навхрест перед даючим, точка G отримує достатньо впливу, щоб довести іншого до оргазму.

Читайте також: Асексуальність: норма чи хвороба, чи можна визначити свій рівень сексуальності

Козеріг: сидячи на дивані

Цей владний знак зодіаку може розважитись, сидячи в позі лотоса з додатковою підтримкою спини. У цій позиції, також відомої як «диван-розкладачка», Козеріг та партнер зможуть весело провести час і не боятися тиску, який ви можете зробити на спину отримувача.

Водолій: на стільці

У цій позі волелюбний Водолій, також відомий як "амазонка", може весело провести час і зовсім не поводитися традиційно. Тут даючий лежить на спині з піднятими ногами. Одержувач присідає, сідає на даючого і сідає верхи. Загвіздка тут у тому, що той, хто дає, повинен бути досить гнучким, щоб мати можливість надати доступ одержувачу для правильного проникнення.

Риби: Їнь Ян

Символ цього знаку зодіаку вже подібний до Їнь Ян. Цей знак зодіаку, що любить близькість, любить 69 позицію з більш інтимним відтінком. Тут один партнер стає навколішки перед лежачим ззаду з піднятими повітрям ногами, утримуючи ікри. Ви утворюєте своєрідну коробку і досліджуєте оральний секс з більшою інтимністю.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999