Гороскоп на 2024 рік для Овнів на гроші, кохання та здоров'я

14 декабря 2023, 03:00
Гороскоп
Гороскоп на 2024 рік для Овнів на гроші, кохання та здоров'я © Getty Images

Загальний гороскоп для Овнів на 2024 передбачає, що Марс – планета-керівник знака – у взаємодії із Сонцем зроблять можливими тривалі мандрівки. Також варто очікувати зміцнення репутації, а заодно – суспільного визнання.

Дракон сприятиме духовному розвитку Овнів і допоможе їм бути відповідальнішими. 2024-й має стати роком підприємницького прогресу й поліпшення здоров'я.  

Источник: Getty Images

Гороскоп на 2024 рік для Овна-жінки

Читайте також: 4 планети будуть ретроградними в грудні – що це означає для нас

Дракон – вогняна істота. Це його спільна риса із Овнами, стихія котрих – вогонь. Тож тотем року планує всіляко допомагати представницям знака.

Овни-жінки – пані з характером. Вони випромінюють упевненість і бажання досягати цілей. Тварина 2024-го підтримає в цьому представниць чарівної статі.

Усе відбуватиметься успішно. Овни-жінки помітять це як на зростанні фінансів, так і на кар'єрному просуванні. Щоб не виникало грошових проблем, варто відмовитися від значних позик і кредитів. Їм можуть запропонувати ліпше місце праці або підвищення зарплатні.

Однак палиця два кінці має: занадто самовпевнені й запальні представниці знака можуть видатися оточенню істеричними й химерними особами. Тож старайтеся опановувати себе. Коли відчуваєте роздратування – перемкніться на захоплення, спорт, похід у салон краси чи просто прогулянку на природі.

Небезпека також чатує з боку "найліпших подруг". Такі особи здатні нашкодити гірше відкритих ворогів. Остерігайтеся цих "подруг", оточуйте себе відкритими й справді приязними людьми – і ваш рік пройде неймовірно.

Гороскоп на 2024 рік для Овна-чоловіка

Як і у випадку із жінками, Овни-чоловіки подобаються Дракону своєю енергійністю й наполегливістю. Тож ці риси допоможуть їм на роботі й у підприємницькій діяльності. Особливо поталанить спортсменам, які можуть розраховувати на блискучі перемоги.

Ложкою дьогтю в бочці меду можуть стати підлабузники. Оцінюйте ситуацію самостійно, не довіряйте улесливим людям. Якщо у вас є недоброзичливці, уважніше стежте за їхніми діями. Вони тільки й чекають, коли якусь вашу незначну хибу можна буде використати, щоб зашкодити вам. Тотем року навряд їм це дозволить, але обережність не завадить.

Овни-чоловіки запальні й холеричні. Уникайте конфліктів й опановуйте себе за допомогою спорту. Частіше бувайте на природі або бодай прогулюйтеся в парку, якщо живете в місті. Природа – ваше надійне джерело естетичного задоволення й сили.

Фінансовий гороскоп для Овна на 2024 рік

На початку року прогнозуються сприятливі обставини в кар'єрі Овнів. Їм варто скористатися усіма наданими можливостями. Із 1-го травня позиція Юпітера вкаже на потенціал фінансового зростання й стабільності. Із іншого боку, носії знаку можуть зіткнутися зі значними фінансовими витратами. Але їх можна уникнути завдяки раціональним інвестиціям і відмові від імпульсивних закупів. Іще Овни, попри певні фінансові коливання, зможуть досягнути нових віх у бізнесі.

Стабільність у професійне життя додасть і Сатурн. Він же  відкриє перспективи відчутного просування. Окремо поталанить студентам, сприйняття котрих покращиться. Це, імовірно, подарує успіхи в навчанні. Сприятливим для освіти буде й уплив Юпітера.  

Любовний гороскоп для Овна на 2024 рік

Юпітер на початку року дасть поштовх інтимному життю Овнів і збагатить їхній шлюбний досвід. Згідно з річним прогнозом, Овни, які перебувають у романтичних стосунках, на початку 2024-го зіткнуться з коливаннями в амурній царині. Сатурн перевірить справжність їхнього романтичного зв’язку, наголошуючи на важливості збереження прозорості у взаєминах.

Вільні Овни протягом року можуть знайти кохання. Період між серпнем і жовтнем сприятиме стосункам із другою половинкою. Імовірно, ви поїдете в захопливу спільну подорож.

Рік розпочнеться з позитивної ноти в сімейному житті, у котрому пануватиме гармонійна динаміка. Тим часом на неодружених осіб чекають шлюбні перспективи.

Гороскоп здоров'я для Овна на 2024 рік  

Читайте також: Смерть Путіна, прорив у медицині й катастрофи – що "передбачила Ванга" на 2024 – NYP

Стосовно здоров'я, то астрологічний прогноз для Овнів дещо неоднозначний. Юпітер захищатиме представників знака від небезпек, але дещо він може проґавити. Проте йтиметься лише про незначні погіршення самопочуття через застуду й головні болі. А ось до здоров'я найближчих родичів упродовж року потрібно буде ставитися уважніше.

Источник: Getty Images

Раніше ми писали про структурний гороскоп, у якому представлено 7 знаків. Вони перебувають на перетинах західного та східного гороскопів.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999