Треба тільки захотіти та гроші потечуть рікою: знаки Зодіаку, які розбагатіють у 2024 році

14 декабря 2023, 20:00
Гороскоп
Треба тільки захотіти та гроші потечуть рікою: знаки Зодіаку, які розбагатіють у 2024 році © колаж/freepik.com

В ідеалі кожен хоче мати найкращий фінансово багатий транзит. Однак буде лише чотири знаки зодіаку, зірки яких зійдуться на користь космічного процвітання. Ви один із цих чотирьох щасливих знаків зодіаку, які зароблять найбільше грошей у 2024 році?


Ці 4 знаки зодіаку зароблять найбільше грошей у 2024 році


Діва

Читайте також: Січневий Вовчий Місяць принесе інтенсивні зміни у 2024 році

Вітаю, Діво: цього року ти виграла астрологічну лотерею. Протягом 2024 року Південний Вузол у Терезах усуне блокування у вашому другому будинку особистих ресурсів, системи цінностей та конкретного багатства. Це означає, що Північний Вузол в Овні допоможе вам стати самодостатнім, зосередивши увагу на восьмому будинку інвестицій, фінансової грамотності та трансформації. Це може допомогти вам навчитися фінансової грамотності, створити пасивний дохід та працювати над підтримкою довгострокових ресурсів для фінансової стабільності.

Коли настане 2024 рік, ви вже будете в середині періоду фінансової орієнтації, який розпочався під час сонячного затемнення у Терезах 14 жовтня 2023 року. Це поставить вас на шлях реалізації вашої істинної системи цінностей і дистанціюванню від фінансової взаємозалежності. Цей цикл завершиться 25 березня, коли відбудеться місячне затемнення у Терезах. Це місячне затемнення може призвести до досягнення значущої фінансової мети і допомогти вам реалізувати свій потенціал.

Читайте також: Східний гороскоп 2024 року для всіх знаків зодіаку – що підготував Дракон

Наступний шестимісячний цикл, який сприятиме фінансовому зростанню, починається під час сонячного затемнення в Овні 8 квітня. Затемнення відбувається у вашому восьмому будинку, що допоможе вам полегшити борги, інвестувати у своє майбутнє та створити більше потоків доходу. Відбудеться, коли цей цикл закінчиться під час повного місяця в Овні 17 жовтня.

Ще один фінансово-орієнтований цикл розпочнеться під час сонячного затемнення у Терезах 2 жовтня. Це допоможе вам нагромадити більше багатства до кінця 2024 року. Багато хто з вас не досягне цих фінансових цілей до 2025 року, але ви можете почати бачити плоди своїх зусиль праці, оскільки рік добігає кінця.

Скорпіон

Читайте також: Найудачливіші знаки Зодіаку 2024 року

У тебе є так багато варіантів, які варто розглянути цього року, Скорпіон. Останні кілька років змусили вас змиритися зі втратою контролю та влади. На щастя, 2024 дає вам можливість відновитися, починаючи з ваших фінансів. З 1 січня по 25 травня вам слід зосередитись на своїй кар'єрі, поки Юпітер у Тельці більше не ретроградний у вашому сьомому будинку партнерства. Довгоочікувані можливості можуть навіть з'явитися, якщо укласти нові професійні домовленості та контракти.

Зобов'язання, які ви берете на себе, стануть ще пліднішими, коли 25 травня Юпітер увійде до Близнюків. Це коли Юпітер увійде до вашого восьмого будинку інвестицій, спонукаючи вас поглибити свої фінансові зобов'язання. З одного боку, Юпітер, що рухається через ваш восьмий будинок, може вказувати на надмірний борг або відсутність меж, які можуть вийти за межі ваших можливостей.

Читайте також: Новорічні локації у Києві 2024 року: де зарядитися святковим настроєм

З іншого боку, Юпітер у восьмому будинку може вказувати на глибоке фінансове зростання, якщо ваші інвестиції безпечні, чесні та відкриті для трансформації. Навіть азартна гра може спричинити неймовірні результати. Щоб максимізувати свій успіх, вам слід працювати з енергією Близнюків та зміцнювати свої навички спілкування, адаптивності та багатозадачності.

9 жовтня станції Юпітера будуть ретроградними у Близнюках, що дасть вам можливість перегрупуватись. Ретроградний Юпітер стане вашим шансом реформувати свою фінансову стратегію, скоротити витрати та уникнути боргів, дотримуючись порад довірених фінансових консультантів. Ретроградний Юпітер буде прихованим благословенням, даючи вам час пристосуватися за необхідності. На той час, коли станції Юпітера попрямують 4 лютого 2025 року, ви зможете знову розширити різні потоки доходів.

Козеріг

Читайте також: Настають великі зміни: гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

Якщо хтось і заслуговує на підвищення, так це безумовно ви. 2024 може стати вашим кращим фінансовим роком завдяки двом майбутнім транзитам — Плутона у Водолії і Юпітера в Близнюках. Хоча ці транзити змусять вас йти в ногу з часом, вони збільшать ваше багатство, якщо ви приймете виклик.

Плутон залишає Козерога і знову входить у Водолія – ваш другий будинок особистих фінансів – 20 січня. Це може відчуватися як дежавю, оскільки з 23 березня 2023 по 1 травня 2023 Плутон проходив через ваш другий будинок. Поміркувавши про те, що сталося в цей період, ви можете помітити відлуння того ж бажання фінансових перетворень, яке ви відчували раніше. Це може бути ідеальний час, щоб розглянути нетрадиційні джерела доходу, які можуть виходити за межі зони комфорту, але відмова від потреби в контролі буде ключем до вашого успіху.

Читайте також: Як, де і з ким зустрічати 2024 рік: поради астрологів

Якщо у вас виникли проблеми з адаптацією до цих змін, у вас буде достатньо часу, щоб розвернутися і перенаправити свої зусилля, коли станції Плутона стануть ретроградними з 2 травня по 1 вересня. Як завжди, ретроградний рух може бути чудовим часом для роздумів, тому використовуйте ретроградність Плутона, як шанс переглянути, що працює, а що ні для досягнення ваших фінансових цілей.

Коли 25 травня Юпітер увійде до Близнюків, це принесе ще більше можливостей диверсифікувати вашу роботу та доходи. Оскільки Юпітер проходить транзитом по вашому шостому будинку роботи та рутини, багатозадачність стане назвою вашої гри. На щастя, ви не новачок у тяжкій роботі. Ви можете використовувати цей транзит, щоб зайнятися підробітком або одночасно поєднувати дві роботи. Однак майте на увазі, що дуже багато хорошого може стати поганим. Будьте обережні і не відкушуйте більше, ніж зможете прожувати. На щастя, ви завжди можете зробити крок назад, щоб скоригувати своє трудове життя, коли станції Юпітера стануть ретроградними у Близнюках з 9 жовтня до 4 лютого 2025 року.

Риби

Читайте також: Головні тренди у дизайні інтер'єру на 2024 рік

Візьми свою сумку, Риби. У 2024 році Північний Вузол в Овні пройде через ваш другий будинок матеріального багатства та особистих фінансів, відкриваючи можливості, пов'язані з грошима, які найбільше відповідають вашим цінностям. Однак це змусить вас відмовитися від використання інших ресурсів для забезпечення фінансової стабільності, враховуючи, що Південний Вузол у Терезах змусить вас відмовитися від шкідливих звичок, пов'язаних з вашим восьмим будинком боргів, активів та загальних ресурсів.

На щастя, майбутні затемнення у 2024 допоможуть вам інтуїтивно досягти своїх фінансових цілей. Один з цих циклів фактично почався під час сонячного затемнення у Терезах 14 жовтня 2023 року, направивши вас на шлях фінансового поліпшення. І з початком 2024 року ви, можливо, як і раніше почуватиметеся більш схильними до збільшення свого достатку коштом рефінансування, полегшення боргу та розумнішого інвестування своїх грошей. Ваша важка робота стане ще більш очевидною на момент місячного затемнення у Терезах 25 березня.

Читайте також: Де зустріти Новий рік 2024: огляд пропозицій туроператорів

Ще один шестимісячний цикл почнеться, коли сонячне затемнення в Овні 8 квітня освітить ваш другий будинок наявного доходу. У цьому циклі з'являться випадкові можливості заробити більше грошей, що відповідають вашим цінностям, мріям та талантам. До повного місяця в Овні 17 жовтня ви навіть можете опинитися в іншому фінансовому становищі.

Ваше космічне процвітання на цьому не закінчується. Останнє сонячне затемнення 2024 року відбудеться у Терезах 2 жовтня, що знову посилить ваш фінансово орієнтований другий будинок. Цей шестимісячний цикл триватиме до 2025 року, тому ви можете завершити 2024 рік на високій ноті. Ви можете навіть відчути, що цей фінансовий цикл призначений для того, щоб перевести вас до іншої податкової категорії, особливо якщо ваш кредитний рейтинг різко покращиться і якщо ви докладете значних зусиль, щоб отримати вигоду з побудови довгострокової фінансової стабільності.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999