Гороскоп на тиждень 18-24 грудня 2023 від тарологині та езотерикині Тетяни Гай

17 декабря 2023, 23:55

Читайте також: Гороскоп на тиждень 11-17 грудня 2023 від тарологині та езотерикині Тетяни Гай

Багато хто зможе нарешті досягнути своїх істинних цілей. Детальніше для кожного Знака Зодіаку читай у гороскопі на 18-24 грудня  від тарологині та езотерикині Тетяни Гай.

Овен

Протягом тижня у Овнів налагодяться стосунки, які були досить конфліктними в минулому. Зірки рекомендують вести домовленості та шукати компроміси там, де були бар’єри. Зосередьтеся саме на своїх цілях. Якщо у вас є проекти чи плани, сміливо рушайте вперед. Також варто протягом тижня витрачати на красу, предмети мистецтва, відвідування красивих культурних місць. Стежте, щоб витрати не перевищували поточні доходи.

Телець

На цьому тижні Тельцям зірки рекомендують заявити про себе, використовуючи при цьому всі шанси на повну. Не бійтеся слави, вже ніщо не стане на заваді Вашому успіху. Будь-які можливості використовуйте виключно у своїх інтересах, це принесе в найближчому майбутньому благополуччя та достаток. Та не забувайте, що слава несе за собою і неабияку відповідальність.

Близнюки

Протягом тижня Близнюки будуть сповнені рішучості, яка і допоможе досягти неймовірних висот. Ваші зусилля увінчаються успіхом у всіх життєвих сферах. В професійному житті відбудеться подія, яка принесе радість та ще більшу впевненість у професійних навичках. Довіряйте своїм інстинктам і якщо відчуваєте впевненість та внутрішню силу – дійте не зволікаючи!

Рак

Цей тиждень стане для Раків періодом, який запам’ятається на все життя. Тому будьте відкритими до того, що відбувається і до тих, хто вас оточує. Кожна емоція стане кроком до глибокого розуміння себе та оточуючого світу. Також зірки рекомендують проявляти турботу до себе, адже саме вона стане ниточкою Вашого подальшого  благополуччя.

Лев

На цьому тижні всі очікування Левів будуть виправдані. Здійсниться те, про що Ви давно мріяли. Якщо у Вас є мета – зірки рекомендують скласти план по її досягненню саме на цьому тижні. Протягом цього періоду Ви як завжди лишатиметеся в центрі уваги. Тож використовуйте це і на далі для досягнення цілей. Та будьте готові і до великого об’єму роботи, який характерний для закінчення року.

Діва

Тиждень стане для Дів періодом відчуття неймовірної радості від навколишньої краси, довкола пануватиме неймовірно сприятлива для справ атмосфера. Адже на  кожному кроці на Вас чекатимуть подарунки від Всесвіту. Приділіть час і своєму здоров’ю, потурбуйтеся про себе та своє тіло, адже така турбота стане стимулом подальшого розвитку та процвітання у всіх життєвих сферах.

Терези

Цей тиждень для Терезів буде досить радісним, адже давно забуті мрії втілюватимуться у життя  з неймовірною швидкістю, а бажання водночас перетворюватимуться на реальність. Протягом тижня думайте не лише про роботу, а й не забувайте про розваги. Згадайте те, що робило Вас щасливими у дитинстві і одразу відродите це щастя, знайшовши ключ до успіху.

Скорпіон

На цьому тижні Скорпіони опиняться на вершині, до якої прагнули протягом всього року. Відкриється безліч можливостей, якими просто гріх не скористатися. Будь які перепони не зможуть встояти перед Вашою енергією та ентузіазмом. Використовуйте свій потенціал, щоб максимально трансформувати свої цілі та бажання у реальність. Та майте на увазі, що рух до мети вимагає неабиякої концентрації та сил.

Стрілець

Протягом тижня Стрільці відчуватимуть дух авантюризму та нескінченний оптимізм. Скористайтеся цим у пошуку можливостей для реалізації своїх цілей та прагнення до мети. Ви зможете впливати на життя оточуючих завдяки репутації, яка формувалася роками. Проявляйте щирість з близькими, адже потік людей, які звернуться до Вас за допомогою суттєво зросте.

Козеріг

На цьому тижні Козерогам варто очікувати приємних сюрпризів долі. Ви зможете насолодитися всіма моментами життя, не шукаючи підводних каменів у такому потоці щастя. Проаналізуйте попередній досвід і Ви зрозумієте, що це далеко не випадковість, а результати Ваших попередніх дій.

Водолій

Водоліям на цьому тижні варто бути обережними в плані фінансових витрат. Зірки рекомендують проаналізувати свої витрати і тільки наприкінці тижня повертатися до запланованих покупок. Також протягом тижня можливий хаос і в інших життєвих сферах. Тиждень абсолютно не підходящий до прийняття стратегічних та важливих рішень, адже ці рішення згодом можуть досить негативно вплинути на Ваше життя.

Риби

Цей тиждень для Риб стане відродженням душевного спокою та балансу. Тож знайдіть час для відпочинку та релаксації, забезпечте сабі спокій та зосередженість, щоб зберегти цю внутрішню гармонію, яка вже в найближчому майбутньому забезпечить Вам успіх та процвітання. Тиждень також сприятливий для взаємодії та обміну енергіями.

 

 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999