8 стильних ідей, як носити піджак оверсайз

Ми підготували кілька прикладів модної стилізації блейзерів на кожен день.

tochka.net
tochka.net
автор
21 февраля, 13:00
Мода и красота
Реклама
8 стильних ідей, як носити піджак оверсайз © Пресслужба

Ще в 90-х блейзери стали класикою. А за останні кілька років стали за кроєм просторішими та перейшли в категорію одягу кежуал. Особливо популярними стали піджаки оверсайз, які зручні та модні одночасно. Їхня універсальність дозволяє легко створити стильний образ на кожен день. Дизайнери пропонують піджаки зі штучної шкіри, льону, деніму та інших модних матеріалів. До того їх можна носити о будь-якій порі року, створюючи оригінальні луки. Ми підготували кілька прикладів модної стилізації блейзерів на кожен день.

Перш ніж почати створювати стильні образи, підберіть піджак правильного розміру. Навіть моделі оверсайз мають добре сидіти на вас. Якщо ви виберете занадто великий блейзер, ви матимете вигляд, наче ви тонете в купі одягу. Малий розмір одягу зробить ваш вигляд куцим, ніби ви вдягли піджак молодшої сестри. Водночас правильно підібраний за розміром блейзер оверсайз завжди сидить чудово, підкреслюючи стиль і впевненість його господарки.

8 стильних ідей, як носити піджак оверсайз
8 стильних ідей, як носити піджак оверсайз © Пресслужба

Біла сорочка і джинси прямого крою

Класичний варіант стилізації великого піджака — поєднати його з білою сорочкою та джинсами прямого крою. Джинси збалансують збільшений силует блейзера. Додайте туфлі-човники, сумку-шопер і масивний браслет на запʼястя для невимушеного, але вишуканого вигляду. Такий look ідеально підходить для прогулянок у вихідні або для ланчу в компанії друзів.

Максісукня та мюллі

Ідеальний образ для невимушеного вечора — поєднати свій модний піджак оверсайз з сукнею максі довжини прямого крою та мюллі на стійких підборах. Виберіть сукню чорного або будь-якого іншого темного відтінку, яка витягне ваш силует і додасть стрункості. Блейзер краще накинути світлого кольору: білий, бежевий, ніжно-рожевий. Завершіть образ витонченими золотими прикрасами та стильним клатчем, і ви готові для походу в театр або романтичної вечері.

Мінісукня та білі об'ємні кросівки

Дублюйте великі пропорції вашого блейзера об'ємними кросівками. Цей спосіб стилізації оверсайз блейзера працює добре з мініспідницями та короткими сукнями. Цей образ ідеально підходить для модного літнього міського вигляду. З аксесуарів найкраще підібрати міський  рюкзак середнього розміру та великі сонцезахисні окуляри 

Легінси й високі чоботи

Улюблений варіант для модниць — поєднати блейзер з легінсами та високими чоботами. Під блейзер вдягніть свій улюблений обтислий том або водолазку, якщо надворі прохолодно. Додайте акцент за допомогою бейсболки та окулярів, і збалансуйте образ за допомогою витонченої сумки через плече.

Кроп-топ та джинси з високою талією

Кроп-топ із джинсами з високою талією — це ідеальне поєднання невимушеної, але елегантної стилізації, популярного вигляду 90-х, який знову стає популярним в усьому світі. Додайте до цього образу великий шкіряний блейзер, і у вас буде ідеальний іміджевий образ на день чи вечір.

Спортивні штани

Можливо, це поєднання здається вам дивним, але сьогодні це один з найпопулярніших модних трендів. Додайте своїм спортивним штанам офісно-кежуальний образ з акцентом на вуличний стиль. Вдягніть оверсайз блейзер, яскраві кросівки та кілька простих золотих прикрас для ідеального образу на бранч. Вам навіть не потрібно знімати свої зручні штани!

Приталені шорти й проста однотонна футболка

Ідеальний літній образ з приталеними шортами та звичайною футболкою без орнаментів та принтів — невимушений, але вишуканий. Поєднайте цей образ з оверсайз блейзером, додайте улюблені конверси й сумку-торбу — і ви отримаєте втілення шику.

Комбінезон

Якщо ви по-справжньому полюбляєте модні експерименти, спробуйте носити об'ємний оверсайз блейзер з обтислим комбінезоном. Це ідеальне поєднання для створення контрасту в образі. Варіантів безліч. Це лише кілька ідей стилізації того, як носити оверсайз блейзер для жінок.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999