ROG Zephyrus G16 – ідеальний ноутбук для геймерів і професіоналів

Це надзвичайно потужний, але водночас легкий і тонкий пристрій, який підійде не лише любителям сучасних ігор.

tochka.net
tochka.net
автор
14 марта, 13:40
Твой выбор
ROG Zephyrus G16 – ідеальний ноутбук для геймерів і професіоналів © Пресслужба

В Україні нещодавно з’явився ігровий ноутбук ROG Zephyrus G16 (2024), який віртуозно поєднує в собі стиль і функціональність. Це надзвичайно потужний, але водночас легкий і тонкий пристрій, який підійде не лише любителям сучасних ігор. Це перший ноутбук ROG, який може похвалитися унікальним 16-дюймовим OLED-дисплеєм, що дарує максимальний комфорт під час роботи та розваг.

Технічні характеристики вражають

ROG Zephyrus G16 (2024) GU605 у своїй максимальній конфігурації обладнаний надсучасним процесором Intel Core Ultra 9 185H з вбудованим нейронним процесором (NPU), що призначений для прискорення роботи штучного інтелекту. З ними виконання таких ресурсомістких завдань, як 3D-моделювання, розробка програмного забезпечення або відеомонтаж, прискорюється удвічі, а енергії при цьому споживається менше, тобто заряду акумулятора вистачить на довше.

Потужна відеокарта до моделі NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків доповнює можливості флагманського процесора. Адже вона гарантує надзвичайну продуктивність в усіх сучасних іграх і програмах для творчості. А ще цьому допомагає швидкісна оперативна пам’ять LPDDR5X об’ємом до 32 ГБ і до двох SSD сукупною місткістю до 4 ТБ.

Для того, щоб настільки потужні компоненти могли працювати на максимумі, ноутбук оснащений оновленою фірмовою системою охолодження ROG Intelligent Cooling. Її особливістю є рідкий метал у ролі термоінтерфейсу на процесорі, а також випарна камера й цілих три вентилятори охолодження, залежно від конфігурації, які не дозволять пристрою перегріватися під час роботи.

ROG Zephyrus G16 – ідеальний ноутбук для геймерів і професіоналів
ROG Zephyrus G16 – ідеальний ноутбук для геймерів і професіоналів © Пресслужба

Дизайн, що надихає

Ноутбук Zephyrus G16 (2024) вигідно вирізняється не лише своїми технічними показниками, а й завдяки ультратонкому алюмінієвому корпусу та елегантному дизайну. На кришці пристрою виробник помістив абсолютно нове матричне світлодіодне підсвічування Slash Lighting у вигляді діагональної стрічки, на яку можна вивести ексклюзивні анімовані ефекти. Завдяки цьому елементу ноутбук завжди виділятиметься з-поміж інших.

ROG Zephyrus G16 – ідеальний ноутбук для геймерів і професіоналів
ROG Zephyrus G16 – ідеальний ноутбук для геймерів і професіоналів © Пресслужба

Якість зображення дивує

Переваги OLED-дисплею оцінять не лише любителі сучасних ігор, а й представники творчих професій ‒ фотографи, дизайнери, відеомонтажери. Адже 16-дюймовий OLED-екран ROG Nebula має роздільну здатність 2,5K, частоту оновлення 240 Гц, час відгуку 0,2 мс, а також підтримує технологію G-SYNC. Все це гарантує відтворення неймовірно чіткого та контрастного зображення.

Дисплеї OLED, на відміну від звичайних рідкокристалічних дисплеїв, мають мільйони світлодіодів і можуть вмикати та вимикати кожен піксель окремо. Це дозволяє досягати ідеального рівня чорного та високого коефіцієнту контрастності, тож зображення виходить яскравим і чітким, без розмиття.

Мобільність та автономність

Потужні компоненти нового Zephyrus G16 не завадили йому лишитись легким і тонким пристроєм, який чудово підійде для подорожей та роботи "на ходу". Товщина ноутбука становить лише 1,49 см, а важить він 1,85 кг, тож ви завжди зможете взяти свого помічника з собою. Акумулятор високої ємності (90 Вт·год) забезпечить тривалу автономну роботу, а підтримка заряджання через порт USB-C ‒ легкість та зручність підзаряджання в мобільних умовах.

ROG Zephyrus G16 (2024) оснащений всіма необхідними портами для повноцінної роботи. Так, обидва порти USB-C підтримують виведення зображення на дисплей, а один з них – ще й інтерфейси Thunderbolt 4 і DisplayPort 2.1. Два порти USB 3.2 Gen2 Type-A дозволяють під’єднувати різноманітні периферійні пристрої, а для швидкого перенесення файлів чи додавання додаткового накопичувача передбачений швидкісний SD-картридер. Бездротовий модуль сучасного стандарту Wi-Fi 6E забезпечить якісний зв’язок навіть у завантажених мережах.

ROG Zephyrus G16 (2024) повною мірою розкриє можливості найсучасніших технологій, які стануть у пригоді як геймерам, так і представникам творчих професій.

Ви можете придбати цей та інші ноутбуки ASUS і ROG в широкій мережі партнерів, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна від 89 999 грн. Офіційний онлайн-магазин пропонує зручний і простий спосіб купівлі офіційної продукції з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій), швидку доставку.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999