Благодійність, яка об’єднує бізнеси

З розвитком проєкту «Миланка» на перший план виходять питання, які сьогодні необхідно вирішувати, об’єднуючи бізнеси та налагоджуючи нові співпраці.

tochka.net
tochka.net
автор
25 марта, 12:14
Твой выбор
Реклама
© Пресслужба

З початку цього року в Україні стартував благодійний проєкт Фонду «ЦВЗ», з виробництва побутових товарів «Миланка». Унікальність проєкту в тому, що 100% заробітку з продажів продукції йде на фінансування десятків проєктів допомоги цивільному населенню, які постраждали від війни. «Миланка» набула нового дихання, коли до її розвитку доєднався стратегічний партнер, торгова мережа «Аврора», яка відома в Україні не тільки своїм динамічним розвитком, а й цінностями людиноцентричності, популяризації ідей соціально-відповідального бізнесу. 

«Я задоволений розвитком проєкту «Миланка» на старті. За три неповних місяці, ми змогли добитись того, що товар стає все більше і більше популярним, а бренд «Миланки» впізнаваним за рахунок позиціюнування та чіткого меседжу благодійності товару», - говорить Андрій Немировський, СЕО Фонду «Центр волонтерства та захисту», генератор ідеї створення проєкту «Миланка». Ідея виробляти паперову продукцію, яка продаватиметься як благодійна – повністю себе виправдала. На сьогодні до проєкту долучається все більше учасників: і покупців, і продавців, і виробників. «Та ідея, яку ми довго виношували, що кожен з нас може стати ланкою єдності та допомоги, що хтось зможе допомагати на виробництві цих товарів, хтось зможе дати пільгові умови для закупівлі сировини або надати обладнання для виробництва – сьогодні втілюється у життя». 

Аня
© Пресслужба

Вже два місяці з «Миланкою» працює стратегічний партнер ЦВЗ – мережа магазинів «Аврора». Команда «Аврори» стала рушієм у масштабуванні проєкту по всій Україні. На сьогодні кількість магазинів «Аврори» складає 1380, а до кінця року їх буде 1700. Мережа має вагомі переваги розгалуженої дистрибуції в СМТ та великих селищах, якої немає в інших ритейлерів. Також «Аврора» з самого початку дала старт правильному позиціонуванню паперової продукції «Миланка», заклавши в її місію простий комунікаційний меседж, що «100% заробітку на благодійність». Це дало можливість покупцю швидко по етикетці орієнтуватися щодо переваг цього продукту на полиці. 

Роман Яременко, категорійний менеджер «Аврора» згадує: «Коли ми глибоко занурились в проєкт ЦВЗ «Миланка», зрозуміли, що для «Аврори» він не стане звичайним контрактом, цей проєкт потрібно масштабувати, бо він про допомогу потребуючим. Цей проект корелюється з нашими принципами: “об’єднай зусилля і знайди можливості допомогти”. Тому отримавши пропозицію співпраці з ЦВЗ по благодійному проєкту, ми зрозуміли, що сьогодні «наші маленькі кроки допомоги - в майбутньому згенерують велику історію». 

Аня
© Пресслужба

З розвитком проєкту «Миланка» на перший план виходять питання, які сьогодні необхідно вирішувати, об’єднуючи бізнеси та налагоджуючи нові співпраці. За словами Андрія Немировського, мова йде про нагальну необхідність збільшення об’ємів виготовлення продукції, розширюючи виробництва. Один із варіантів, який сьогодні розглядається, це співпраця з виробниками на основі аутсорсингу. «Я переконаний, що великі виробники, зможуть додати у свої лінійки виробництв, наприклад 5% виробництва благодійної паперової продукції», - констатує СЕО «ЦВЗ». Зі свого боку Роман Яременко доповнює, що «Аврора» вже може масштабувати обсяги продукції та виводити в продаж нові продукти під брендом «Миланка». «Віддавши «Миланці» декілька відсотків продажів від загального об’єму товарної групи, ми не завдаємо жодної шкоди будь-яким фінансовим показникам інших виробників. Зате ми спільними зусиллями генеруємо кошти для тих, хто цього потребує. Місія, яку несе «ЦВЗ» в розвитку «Миланки» - є унікальною. В Україні більше немає подібних проєктів, хто б віддавав 100% на благодійність. «Аврора» бере участь у сотнях благодійних проєктів, але я щиро вболіваю за унікальний і єдиний у своєму роді проєкт «Миланка», і радий, що долучився до нього». 

Аня
© Пресслужба

Ця стаття була реалізована БО "Центр волонтерства та захисту" в рамках Програми сприяння громадській активності "Долучайся!", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст статті є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999