Вищий рівень геймінгу: ноутбуки ROG від ASUS

Де можна придбати ноутбуки ROG

tochka.net
tochka.net
автор
28 марта, 14:22
Твой выбор
Вищий рівень геймінгу: ноутбуки ROG від ASUS © Пресслужба

Ноутбуки від Republic of Gamers (ROG) — відомого бренду тайванської компанії ASUS — обирають не лише геймери, а й професіонали. Адже вони підійдуть кожному, хто цінує потужність, якість зображення та портативність. І, звичайно, всі ноутбуки ROG мають витончений дизайн та є надзвичайно ергономічними.

ROG Zephyrus G16 (2024) — потужний ігровий ноутбук з дисплеєм OLED

Ультратонкий 16-дюймовий ноутбук ROG Zephyrus G16 (2024) GU605 при товщині корпусу 1,49 см важить лише 1,85 кг. Але це не заважає йому бути надпотужним: у максимальній конфігурації пристрій оснащений сучасним процесором Intel Core Ultra 9 185H з вбудованим нейронним процесором (NPU), який удвічі прискорює роботу штучного інтелекту. Ви обов’язково помітите це при виконанні таких складних завдань, як відеомонтаж і 3D-моделювання, або ж розробка програмного забезпечення. Штучний інтелект не лише підвищує швидкість, а й знижує споживання енергії, заощаджуючи заряд акумулятора.

Відеокарта до моделі NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків гарантує надзвичайну продуктивність у сучасних іграх і програмах, а швидкісна оперативна пам’ять LPDDR5X обсягом до 32 ГБ і до двох SSD місткістю до 4 ТБ забезпечать потреби найвибагливіших користувачів.

З оновленою фірмовою системою охолодження ROG Intelligent Cooling всі ці потужні обчислювальні компоненти можуть працювати на максимумі можливого. Особливістю цієї системи є рідкий метал у ролі термоінтерфейсу на процесорі, а також випарна камера. Залежно від конфігурації ноутбук має до трьох вентиляторів охолодження, які не дадуть йому перегрітися.

Вищий рівень геймінгу: ноутбуки ROG від ASUS
Вищий рівень геймінгу: ноутбуки ROG від ASUS © Пресслужба

16-дюймовий OLED-екран ROG Nebula з роздільною здатністю 2,5K, частотою оновлення 240 Гц та часом відгуку 0,2 мс підтримує технологію G-SYNC, завдяки чому відтворює неймовірно контрастне та чітке зображення. Такі властивості оцінять не лише геймери: завдяки 100-відсотковому покриттю колірного простору DCI-P3 і точності відтворення кольорів (Delta E) менше ніж 1, цей ноутбук стане найкращим помічником дизайнерів і фотографів.

Водночас Zephyrus G16 залишається надзвичайно портативним — не лише завдяки тонкому та легкому корпусу, а й акумулятору високої ємності (90 Вт·год) і підтримці заряджання через порт USB-C. Усе це забезпечить тривалий час автономної роботи та зручність у мобільних умовах.

ROG Zephyrus G16 (2024) чудово впорається з будь-якими сучасними іграми, а також з виконанням ресурсомістких завдань.

ROG Strix SCAR 18 (2024) — флагман ігрових ноутбуків

Вищий рівень геймінгу: ноутбуки ROG від ASUS
Вищий рівень геймінгу: ноутбуки ROG від ASUS © Пресслужба

ROG представляє свій перший 18-дюймовий ноутбук, оснащений дисплеєм Mini LED з більш як 2000 зонами затемнення і піковою яскравістю 1100 кд/м2. Це флагман ігрових ноутбуків — ROG Strix SCAR 18. Він може похвалитися потужною конфігурацією, до складу якої увійшли 24-ядерний 32-потоковий процесор Intel Core i9-14900HX, відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків з максимальною графічною потужністю (TGP) 175 Вт, до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5, а також два твердотільних накопичувачі PCIe Gen4 x4 обсягом до 4 ГБ у конфігурації RAID 0. З такими характеристиками ви легко можете робити будь-що — грати чи транслювати гру, працювати в багатозадачному режимі чи редагувати відео.

За охолодження відповідає фірмова система з трьома кулерами й рідким металом Conductonaut Extreme на центральному та графічному процесорах. Такі технології не лише дозволяють пристрою працювати швидше, а й забезпечують його високу продуктивність на багато років.

Дисплей ROG Nebula HDR має роздільну здатність 2,5K, час відгуку менше ніж 3 мс, частоту оновлення 240 Гц, співвідношення сторін 16:10 і 100% охоплення колірного простору DCI-P3. Такий екран оцінять не лише геймери, а й спеціалісти, які працюють з графікою.

Вищий рівень геймінгу: ноутбуки ROG від ASUS
Вищий рівень геймінгу: ноутбуки ROG від ASUS © Пресслужба

Високоякісна аудіосистема Dolby Atmos з чотирма динаміками забезпечує кристально чистий звук, а клавіатура адаптована спеціально для ігор. Ноутбук має місткий акумулятор ємністю 90 Вт·год із можливістю заряджання через USB-C з потужністю до 100 Вт. Корпус прикрашає ексклюзивний логотип з RGB-підсвічуванням у новому стилі ROG Slash.

Ноутбуки ROG можна придбати в широкій мережі партнерів компанії в нашій країні, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна. Онлайн-магазин ASUS пропонує виключено офіційну продукцію з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, швидку доставку, покриття всієї України (крім тимчасово окупованих територій).

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999