Фінансовий гороскоп на липень 2024 року для всіх знаків зодіаку: на кого чекають втрати, а на кого прибуток

28 июня, 20:00

Липень — це час, коли ви повинні гарненько переглянути свої цінності. Значні коливання як доходів, так і витрат протягом місяця змушують вас замислитися про те, як створити більше безпеки у своєму житті. Це стосується як вашого банківського рахунку, так і ваших найближчих стосунків.

Овен

Перша половина місяця приносить як несподівані доходи, так і раптові витрати. Щойно ви пройдете через шторм, вкрай важливо реалізувати плани з переоцінки вашого бюджету, щоб подібне не повторилося.

Телець

Цього місяця ви спрямуєте свої гроші й увагу на поліпшення свого життєвого простору. Слідкуйте за розпродажами давно омріяних меблів і кухонного приладдя. Ви також можете знайти кілька чудових цікавих речей. Просто не купуйте нічого, що ви не зможете повернути або віддати, тому що цілком можливо, що в процесі ви передумаєте.

Близнюки

Молодик у Раку 5-го числа перебуває у вашому грошовому секторі і приносить можливість почати все заново з вашим бюджетом або досліджувати нові джерела доходу. Ви можете захотіти пошукати можливості для концерту або попросити про підвищення якраз перед молодиком 2-го числа, коли ви готові до структурованого оновлення і прихильності VIP-персон.

Рак

Меркурій, Венера і Сонце цього місяця проводять час у вашому грошовому секторі, а це означає, що це найкращий час у році, щоб зосередитися на своєму бюджеті та фінансах. Знайти нового фінансового консультанта або навіть просто завантажити додаток для складання бюджету, рекомендований вашим колегою, - це чудові невеликі кроки, які ви можете зробити для поліпшення фінансового здоров'я.

Лев

Якщо гроші йдуть з вашого рахунку швидше, ніж надходять, ви, нарешті, повернете деякий контроль, коли грошова планета Меркурій увійде у ваш знак 2-го числа. Тоді вхід Меркурія в Діву 25-го числа дасть вам поштовх до кращого складання бюджету і довгострокового планування.

Діва

Діва, це хороший місяць для вас, щоб прийняти виклик "не витрачати гроші". Частиною поєднання часу, проведеного на самоті та суспільного життя, є з'ясування того, скільки ви дійсно хочете витрачати на своїх друзів і на них. Що, якщо замість вечері ви прогуляєтеся парком і вип'єте каву із собою?

Терези

Перша половина місяця може принести несподівані коливання у ваших фінансах, пік яких припадає приблизно на 15-те число, коли Марс з'єднується з дивовижним Ураном. Нові можливості для ділового партнерства, співпраці та позаштатної роботи відкривають ваш фінансовий світ.

Скорпіон

Оскільки Юпітер буде у вашому секторі загальних ресурсів до наступної весни, зараз саме час шукати кредити, прощення боргів і прибуткове ділове партнерство. Сезон Лева (з 22-го числа) - ваш найпомітніший час року, що відкриває можливості залучити інвесторів або викликати фурор на роботі.

Стрілець

Цього місяця з грошима може бути трохи скрутно, оскільки планета дисципліни Сатурн (яка управляє вашим банківським рахунком) абсолютно нерухомо сидить на небі. Настав час ухвалювати ощадливі й розумні рішення. Усе це окупиться в повний місяць у Козерозі 21-го числа, коли ви досягнете ще однієї грошової віхи.

Козеріг

Слідкуйте за своїми витратами цього місяця, оскільки у вас може виникнути спокуса розщедритися на подарунки для друзів або замовити імпульсивну поїздку із сестрою. Цей місяць може подарувати вам спогади про ваше життя з 2021 по початок 2023 року. Замість того щоб витрачати гроші даремно, зосередьтеся на тому, щоб проводити час із користю.

Водолій

Цей місяць не буде для вас особливо багатим. Проте є можливість погасити деякі борги і купити кілька приголомшливих речей на розпродажі. Вам необов'язково витрачати багато, щоб відчути себе мільйонером.

Риби

Несподівані коливання у ваших фінансах можливі в першій половині місяця, особливо щодо поїздок, занять або вилазок із братами і сестрами або близькими друзями. Ви думали, що отримали знижку, але виявилося, що плата за прибирання астрономічна. У другій половині місяця ви захочете витратити всі свої додаткові гроші на домашній декор, тому заощаджуйте відповідно.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999