Астролог розповіла, кому не можна робити астропрогнози та заглядати в майбутнє

4 июля, 21:11
Гороскоп
Астролог розповіла, кому не можна робити астропрогнози та заглядати в майбутнє © Колаж/freepik.com

Читайте також: 5 найпопулярніших українських детективів про поліцейських, з якими не занудьгуєш

Але наскільки добре для самої людини намагатися дізнатися, що чекає на неї попереду? Чи можна використовувати такі знання на благо чи вони зазнають непоправної шкоди? Кому можна, а кому не можна заглядати у майбутнє? Про це розповіла відома спадкова астрологиня Альона Фоміна-Саєнко.

Відповідь на це питання багато в чому залежить від того, який прогностичний метод обирає людина. На відміну від багатьох прогностичних технік, астрологія – це насамперед наука, а не міфічні передбачення. Проте бажання людини знати майбутнє виражається зверненням до різних фахівців, яких вибирають, виходячи зі свого світогляду та рівня розвитку. Комусь підходить ворожіння на кавовій гущі, комусь ворожіння на картах, а комусь астрологія.

Астрологія – це, передусім, дисципліна, яка включає в себе знання астрономії, математики, астрофізики.  Це структурована система знань, якій вже понад п'ять тисяч років.  Це мова Всесвіту, що пояснює зв'язок людини з навколишнім світом. Прогнозування майбутнього в астрології – це результат вивчення закономірностей, причинно-наслідкових зв'язків, які лежать в основі людського життя та відображені в гороскопі народження людини.

«Через те, що вона часто фігурує в масмедіа, люди помилково асоціюють її лише з «журнальними гороскопами». Насправді, професійна прогностична астрологія нічого спільного з описом та прогнозами для 12 знаків зодіаку не має», – каже астрологиня.

Звичайно, були і є люди, що заперечують і навіть засуджують астрологію. Умовно їх можна поділити на два типи людей. 

Перший тип взагалі заперечує астрологію. Ці люди знають лише про існування 12 знаків зодіаку, а решту не знають і знати не хочуть. Навіть найточніший прогноз, який справдився на очах, вони назвуть збігом. Сперечатися з ними – марна трата часу та сил.

Другий тип – це релігійні люди. Вони переконані у «гріховності» астрології та запевняють, що цікавитися майбутнім – це погано. Але астрологія та релігія – зовсім різні речі.  Релігія потребує віри, а астрологія, як дисципліна, заснована на математичних розрахунках, – це знання. 

І саме ці два типи людей, за словами Альони Фоміної-Саєнко, найчастіше бояться дізнатися про своє майбутнє:

«Хоча прогноз на майбутнє не несе жодних негативних наслідків. Астролог працює так само, як, наприклад, метеоролог. Коли людина хоче дізнатися погоду на завтрашній день, вона ознайомлюється із метеопрогнозом. 

Метеорологи шукають закономірності у поведінці атмосфери, і, на підставі своїх знань, роблять прогноз. І ніхто не звинувачує їх у гріховній діяльності». 

Давайте уявимо таку ситуацію: за прогнозом на завтра холодно та дощитиме. Ви про це не знали, одягли легкий одяг, замерзли і застудилися.  Отже, якби людина вибрала знання, то змогла обрати максимально безпечний і комфортний шлях. Але це лише половина успіху. Важливо вміти правильно розпорядитись цим знанням.

«Астрологія – це GPS-навігатор життя.  Вона допомагає зрозуміти причинно-наслідкові зв'язки того, що відбувається у вашому житті, підготуватися до напружених періодів, визначити сприятливий час для тих чи інших починань. А як далі застосувати цю інформацію, як діяти в житті – завдання самої людини», – пояснює Альона Фоміна-Саєнко. 

Виходить, що не всім потрібно знати своє майбутнє. Людям, які не звикли думати і діяти самостійно, які завжди покладаються на випадок і долю, – краще не робити жодних прогнозів.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999