ASUS ProArt P16 ‒ найкращий інструмент для безмежної творчості

Чому саме він привертає увагу? Давайте з’ясуємо.

tochka.net
tochka.net
автор
20 августа, 14:00
Твой выбор
ASUS ProArt P16 ‒ найкращий інструмент для безмежної творчості © Пресслужба

У світі, де перетинаються технології й творчість, з'явився новий лідер ‒ ASUS ProArt P16. Цей 16-дюймовий ноутбук із процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370 вже доступний в Україні. Чому саме він привертає увагу? Давайте з’ясуємо.

Творіть із задоволенням: інновації для професіоналів

Уявіть собі, що ваші творчі ідеї реалізуються з безпрецедентною легкістю. Завдяки ШІ-додаткам StoryCube і MuseTree, спеціальній клавіші Copilot, програмному центру ProArt Creator Hub і контролеру DialPad кожен крок вашого творчого процесу стає простішим і продуктивнішим. StoryCube допоможе організувати ваші цифрові активи, а MuseTree перетворить ескізи на завершені зображення за кілька секунд.

ProArt Creator Hub є вашим особистим порталом для налаштування пристрою та оптимізації робочого процесу, а ASUS DialPad дозволяє зручно керувати професійними програмами, змінюючи параметри та швидко скасовуючи дії. Робіть все це буквально одним дотиком.

Творіть із космічною швидкістю: потужність у ваших руках

Процесор AMD Ryzen AI 9 HX 370 із ШІ-продуктивністю 50 TOPS разом із відеокартою GeForce RTX 4070, що має 321 TOPS продуктивності ШІ, гарантують максимальну швидкодію для роботи над найскладнішими проєктами. Сенсорний OLED-дисплей ASUS Lumina з роздільною здатністю 4K забезпечує виняткову точність кольорів і є ідеальним вибором для творчої роботи з графікою та відео.

Завдяки оновленій системі охолодження, оперативній пам’яті LPDDR5X до 64 ГБ і SSD PCIe 4.0 місткістю до 4 ТБ, ProArt P16 легко впорається з будь-якими завданнями, навіть надзвичайно складними. Технологія охолодження ProArt P16 Ambient Cooling підтримує високу продуктивність з мінімальним шумом, а система з трьох вентиляторів максимально ефективно відводить тепло.

ASUS ProArt P16 ‒ найкращий інструмент для безмежної творчості
ASUS ProArt P16 ‒ найкращий інструмент для безмежної творчості © Пресслужба

Творіть де завгодно: досконала мобільність

ProArt P16 подарує вам можливість творити будь-де, будь-коли. Його ультратонкий корпус товщиною 14,9 мм і вага всього 1,85 кг дозволяють брати ноутбук із собою куди заманеться ‒ у студію чи кав’ярню, в офіс чи до парку.

Дизайн ноутбука, натхненний точністю професійних камер, вирізняється витонченими вертикальними смужками на шарнірах, що надають йому стильного вигляду в дусі hi-end.

ASUS ProArt P16 ‒ найкращий інструмент для безмежної творчості
ASUS ProArt P16 ‒ найкращий інструмент для безмежної творчості © Пресслужба

Де і за скільки купити

Ноутбук ProArt P16, оснащений процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370, 64 ГБ оперативної пам’яті та 2 ТБ SSD, вже доступний в Україні, його вартість ‒ 158 999 грн. Придбати пристрій можна в офіційному магазині ASUS Україна або у партнерських онлайн-магазинах.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999