Новий ASUS Zenbook S 16 ‒ стильний 16-дюймовий ноутбук із підтримкою ШІ

Де та за скільки придбати новинку від ASUS

tochka.net
tochka.net
автор
12 сентября, 11:05
Твой выбор
Новий ASUS Zenbook S 16 ‒ стильний 16-дюймовий ноутбук із підтримкою ШІ © Пресслужба

В Україні стартував продаж Zenbook S 16 (UM5606) ‒ першого 16-дюймового ультрапортативного ноутбука серії Zenbook із інтегрованим штучним інтелектом. Модель оснащена новітнім процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32 ГБ оперативної пам’яті та 2 ТБ SSD. Придбати його можна за 94 499 грн.

Симбіоз інновацій та естетики

ASUS Zenbook S 16 вирізняється металевим корпусом нового білого відтінку Scandinavian White, поєднуючи в собі естетику та міцність. Покриття кришки ноутбука виготовлене з інноваційного матеріалу Ceraluminum™, який протягом чотирьох років розробляли інженери компанії, забезпечуючи його стійкість до пошкоджень і збереження вишуканого вигляду на довгі роки.

Новий ASUS Zenbook S 16 ‒ стильний 16-дюймовий ноутбук із підтримкою ШІ
Новий ASUS Zenbook S 16 ‒ стильний 16-дюймовий ноутбук із підтримкою ШІ © Пресслужба

Завдяки використанню передових методів фрезерування з числовим програмним керуванням, Zenbook S 16 має товщину корпуса лише 1,1 см. У цьому ультратонкому ноутбуці розміщені найсучасніші компоненти, зокрема система охолодження з випарною камерою. ASUS створила ідеальне поєднання продуктивності й мобільності в компактному 16-дюймовому пристрої.

Новий ASUS Zenbook S 16 ‒ стильний 16-дюймовий ноутбук із підтримкою ШІ
Новий ASUS Zenbook S 16 ‒ стильний 16-дюймовий ноутбук із підтримкою ШІ © Пресслужба

Інтелект і потужність на новому рівні

Пристрій пропонує користувачам не лише високу продуктивність, а й новітні технології штучного інтелекту ‒ завдяки процесору AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32 ГБ оперативної пам'яті та накопичувачу PCIe 4.0 об'ємом 2 ТБ. Інтегрований модуль штучного інтелекту Ryzen AI дає до 50 TOPS продуктивності, забезпечуючи ефективну роботу з ШІ-застосунками, а батарея на 78 Вт·год дозволяє працювати протягом дня без перерв.

Zenbook S 16 розроблений для максимальної зручності. Окрема клавіша Windows Copilot на клавіатурі ErgoSense дозволяє миттєво викликати ШІ-помічника, а гладкий тачпад, збільшений на 40%, з ідеальними пропорціями 16:10 значно полегшує навігацію. Це дозволяє швидко виконувати важливі завдання ‒ від регулювання гучності до запуску відео.

Ноутбук надає широкий вибір інтерфейсів: два порти USB 4 Type-C, один USB 3.2 Gen 2 Type-A, HDMI 2.1, повнорозмірний картридер SD і комбінований аудіороз'єм. Ці порти дозволяють підключати пристрої без зайвих зусиль, навіть у дорозі. А з новітньою технологією Wi-Fi 7 та сертифікацією WiFi Master Premium ви отримуєте надшвидкий інтернет будь-де.

Видатні мультимедійні характеристики

OLED-дисплей Lumina з роздільною здатністю 3K і частотою оновлення 120 Гц забезпечує захопливе, яскраве й чітке зображення. Сертифікати Pantone Validated та DisplayHDR True Black 500 підтверджують точність передачі кольорів і якісну підтримку HDR. Повне охоплення колірного простору DCI-P3 дозволяє відображати насичені відтінки, що робить цей екран ідеальним для професійної роботи з візуальним контентом.

Zenbook S 16 оснащений шістьма динаміками Harman Kardon, які забезпечують чудовий багатовимірний звук із підтримкою Dolby Atmos. Два високочастотних і чотири низькочастотних динаміки відтворюють потужний, реалістичний звук, даруючи незабутні враження під час перегляду фільмів, гри або прослуховування улюблених композицій.

Безшумне та ефективне охолодження

Інженери приділили особливу увагу зниженню шуму в системі охолодження моделі Zenbook S 16. Вдосконалена конструкція з випарною камерою та двома вентиляторами IceBlade забезпечує потужне охолодження при рівні шуму нижче 25 дБ. Інтелектуальна система автоматично регулює потужність процесора до 28 Вт, коли це потрібно, а панель із ґратами над клавіатурою покращує повітряний потік і захищає від пилу.

ASUS акцентує увагу на захисті конфіденційності та безпеки користувачів, впроваджуючи новітні ключі доступу Windows та модуль Microsoft Pluton. Ці технології поєднують передове обладнання з оновленим мікропрограмним і програмним забезпеченням для протидії загрозам.

Функція Windows Hello Adaptive Lock автоматично блокує ноутбук, коли користувач відходить від екрана. Окрім того, функція Adaptive Dimming зменшує яскравість екрану, коли користувач не дивиться на дисплей, для підвищення конфіденційності.

Ноутбук Zenbook S 16 (UM5606), обладнаний процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32 ГБ оперативної пам'яті та SSD обсягом 2 ТБ, доступний для покупки в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна та у магазинах українських партнерів за ціною 94 499 грн.

Новий ASUS Zenbook S 16 ‒ стильний 16-дюймовий ноутбук із підтримкою ШІ
Новий ASUS Zenbook S 16 ‒ стильний 16-дюймовий ноутбук із підтримкою ШІ © Пресслужба

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999