Важливі дати у вересні 2024 року, які змінять життя кожного знаку зодіаку

16 сентября, 12:06
Гороскоп
Важливі дати у вересні 2024 року, які змінять життя кожного знаку зодіаку © Колаж/freepik.com

Поряд зі зміною пори року ми станемо свідками деяких цікавих планетарних транзитів, включаючи значні повернення зовнішніх планет, які обіцяють визначити характер майбутнього місяця. Ось важливі дні вересня 2024 року, які принесуть кардинальні зміни:

17 вересня: Повний місяць та приватне місячне затемнення в Рибах

Зі сходом повного місяця 17 вересня, що супроводжується частковим місячним затемненням, на нас чекають надзвичайні події. Оскільки ця місячна подія відбувається в інтуїтивному знаку Риб, енергія обов'язково відчуватиметься інтенсивною, потойбічною і глибоко перетворюючою.

На додачу, Сатурн і Нептун будуть у ретроградному русі, розташовуючись близько до Місяця і посилюючи цей космічний досвід.

Дні, що передують цьому затемненню, як до, так і після нього, можуть стати переломними моментами в житті, особливо в областях, які впливають на людство загалом.

Будьте готові до значних змін на світовій арені, чи то в політичних рухах, соціальних структурах, чи навіть у питаннях охорони здоров'я та біології.

Зазвичай повня є ідеальним часом для ритуалів прояву, коли ви звільняєтеся від того, що вам більше не служить, оскільки місяць починає зменшуватися.

Однак під час затемнення енергія інша. Це невідповідний час для встановлення намірів чи прояву особистих бажань. Натомість прийміть цей рідкісний космічний момент, зібравши друзів та сім'ю.

Відсвяткуйте затемнення біля вогнища та символічно киньте у вогонь насіння кунжуту, вселяючи в нього свої надії та позитивні побажання загального блага.

22 вересня: Початок сезону Терезів

Хоча більшу частину вересня панує Діва, 22-го числа Сонце переходить у Терези, знаменуючи початок сезону Терезів та офіційний початок осені в північній півкулі.

Ця сезонна зміна приносить почуття рівноваги, краси та соціального зв'язку. Це також час, коли ми вітаємо прохолодніші дні, гарбузові спеції у всьому та грайливе перетворення районів, коли починають з'являтися осінні та хеллоуїнські прикраси.

Сезон Терезів - це час набуття гармонії, розвитку відносин і виходу із зони комфорту.

Незалежно від того, поринете ви в сезонні свята або не поспішайте, перш ніж вирушити в осінні пригоди, зараз саме час зайнятися громадським життям.

Заводьте нових друзів, зміцнюйте існуючі зв'язки і дозвольте собі зануритися в чаклунство цього перехідного часу.

22 вересня: Венера входить до Скорпіона

22 вересня має значення ще з однієї причини цього року — Венера залишає Терези і входить до інтенсивних вод Скорпіона. Цей перехід знаменує собою глибоке занурення у серце наших бажань та емоцій.

З Венерою в Скорпіоні чекайте на безперечний сплеск пристрасті та інтенсивності в романтичних відносинах.

Колективна енергія зміститься у бік сміливих і провокаційних проявів почуттів, пробуджуючи бажання розсовувати кордони й шукати глибші емоційні переживання.

Цей період може також збігатися зі сміливими та викликаючими спогади темами у засобах масової інформації та фільмах, створюючи захоплюючий цикл зворотного зв'язку сміливої ​​енергії.

Венера у Скорпіоні запрошує вас зняти шари та відкрити те, що лежить під поверхнею кохання та близькості. Це час прийняти вразливість та дослідити глибини вашого емоційного світу.

26 вересня: Меркурій входить до Терезів

Вересень добігає кінця, і 26-го числа відбудеться одна з останніх важливих астрологічних подій — Меркурій вийде зі знака Діви і увійде на знак Терезів.

З цим транзитом Меркурій завершує другу зміну знака протягом того ж місяця, створюючи умови для швидкого спілкування та соціальних зв'язків.

Можливо, ви навіть почуєте кілька жартів про швидкі переміщення Меркурія!

Меркурій у Терезах приносить товариську, чарівну енергію. Це час для жвавих розмов, гармонійних обмінів та зосередженості на справедливості у спілкуванні.

Цей транзит посилює бажання розважатися і бути розваженим, що робить цей час прекрасним для громадських зустрічей та побудови відносин.

З іншого боку, цей транзит посилює силу прояви. Кардинальна повітряна енергія Терезів у поєднанні зі швидкістю Меркурія допомагає підняти бажання та наміри на нові висоти.

Скористайтеся цим часом, щоб прояснити, чого ви дійсно хочете. З Меркурієм у Терезах узгодження ваших цілей з вашими більш глибокими бажаннями стає не тільки простіше, але й кориснішим. Це час для зв'язку, спілкування та прояви з витонченістю та наміром.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999