5 знаків зодіаку, чиї відносини значно покращаться у вересні 2024 року

Вчера, 18:37

Місяць починається з того, що Уран стає ретроградним у Тельці. Уран створює несподівані події та моменти пробудження у вашому зовнішньому житті, але коли він стає ретроградним, він дозволяє вам осмислити недавні події, щоб ви могли свідомо вибрати зміни, а не просто так з вами щось робити.

Також у вересні відбудеться неймовірно божественна подія, коли ви отримаєте попередній перегляд того, що принесуть наступні два роки, оскільки місячне затемнення та повний місяць у Рибах висвітлять ваше життя. Хоча цикл затемнень Овна та Терезів триватиме до травня 2025 року, ця подія є попереднім переглядом, яка дозволить вам побачити, що наближається, і чого очікувати від головної теми у вашому житті.

Скорпіон

Ви не завжди можете дотримуватися своїх планів, Скорпіон, особливо тому, що ви можете пропустити нові романтичні можливості або шанси дійсно вирости у ваших поточних відносинах. У вашому романтичному житті нещодавно відбулося багато змін, оскільки ви прийняли внутрішнє зростання і те, що дійсно визначає найкраще, а не деякі внутрішні дитячі рани.

Але в цей час, коли ви експериментували зі зростанням і підходили до кохання з новою лінзою ясності, ви стали трохи жорсткими. Це відбувається, коли ви дізнаєтеся, що таке баланс, і в зростанні це ніби ваш внутрішній маятник хитається. Проте справжнє зцілення у тому, щоб знайти баланс з-поміж них.

Постарайтеся виявити гнучкість і усвідомити, що вам не потрібно надто міцно чіплятися за плани чи романтичні ідеали, щоб здоровіше підходити до кохання. Коли ви можете відчувати впевненість у собі і довіряти тому, що приходить, ви також знаходитесь у кращому становищі, щоб по-справжньому почати втілювати більше своїх романтичних мрій.

У неділю, 1 вересня, Уран стане ретроградно в Тельці, що вказує на час обробки. Цей період у вашому житті стосується не тільки більшого розуміння того, що сталося, але й можливості знайти більш глибоке почуття рівноваги в собі. Уран може принести шокуючі усвідомлення, навіть будучи ретроградним, тому важливо залишатися відкритим і гнучким у цей час. Але це також означає, що навіть якщо кохання не вписується у ваш план на кінець 2024 року, ви можете захотіти усвідомити, що деякі плани дійсно мають бути порушені.

Козеріг

Коли ви можете інвестувати у своє романтичне життя так само, як ви інвестуєте у свою кар'єру, Козеріг, немає нічого, чого ви не змогли б досягти. Наскільки ви завжди усвідомлюєте необхідність створення балансу між особистим та професійним життям, ви часто віддаєте перевагу очевидним нагородам, пов'язаним з вашою кар'єрою. Але любов теж може приносити нагороди — вам просто потрібно переконатися, що ви інвестуєте у свої стосунки з тією самою рішучістю та послідовністю.

Намагайтеся зробити свої стосунки пріоритетнішими у вересні 2024 року, особливо коли Марс перейде в Рак у середу, 4 вересня. Марс керує темами, пов'язаними з амбіціями, рішучістю та бажанням, а в Раку він зосереджується на ваших стосунках з партнером та кохання в цілому. Зараз не час просто сподіватися, що ваш партнер буде поруч, як тільки ви закінчите певний проект на роботі, але усвідомлюючи, що якщо ви хочете відчути романтичний успіх, вам, можливо, потрібно почати ставитися до цього з більшою важливістю.

Марс у Раку допоможе вам стати найкращим партнером Козерога, що, у свою чергу, також допоможе вам покращити ваші стосунки. Правду кажучи, у вашому романтичному житті насправді не було нічого по-справжньому поганого, але, схоже, ви були зайняті іншими факторами, включаючи роботу. Так само, як ваш кар'єрний успіх не приходить сам собою, так само і те, чого ви досягаєте у відносинах. Хоча вам, можливо, доведеться поміркувати про те, чим інвестиції у ваше особисте життя відрізняються від вашої кар'єри, ви, як можна сподіватися, зможете побачити, що те, що ви вкладаєте, завжди визначить те, що ви зрештою отримаєте.

Діва

Ви зосередилися на тому, щоб зробити велику роботу з побудови надійних відносин, люба Діво, але у вересні 2024 року ви побачите, як це вплине на наступні кілька років вашого життя. Це хвилюючий час для вас, тому що поки ви будували фундамент для довгострокових відносин, тепер ви почнете отримувати більше переваг.

У вівторок, 17 вересня, Повний місяць у Рибах і часткове Місячне затемнення відбудуться у вашому будинку стосунків. Це приведе Північний вузол, правителя вашої долі, у пряму відповідність до вашого романтичного будинку, так що поки ви приймаєте цей період зростання, ви побачите деякі щасливі події в цей час, які допоможуть покращити ваш зв'язок і погляд на любов.

Хоча Північний вузол офіційно не буде в Рибах до 2025 року, це ваш шанс зрозуміти, на які теми слід звернути увагу, особливо поки що Сатурн все ще знаходиться в цьому ж водному знаку. Як би не було складно часом працювати над створенням здорових і динамічних відносин, ви все одно починаєте відчувати цю віддачу і помічати проблиск кохання, яке не відчувається таким сильним, як останнім часом.

У міру наближення затемнення Риб і повного місяця намагайтеся приділити час тому, щоб вшанувати вплив ретроградного Меркурія, який він зробив на вас у серпні, оскільки це принесло б можливості для внутрішнього зростання. Наскільки б ви не працювали зовні, щоб створити компроміс і розвинути відносини, справжній прояв стосунків, які триватимуть вічно, завжди є прямим результатом того, наскільки ви готові дивитися на себе та свої дії. Почавши з випередженням, ви також повинні відчути себе більш впевненими у напрямі, в якому рухаються ваші стосунки.

Овен

Ви можете або продовжувати бажати, чого хочете, Овен, або ви можете піти і створити це для себе. У вашому романтичному житті сталося багато змін, особливо з поточним циклом затемнень Овна та Терезів, який виявив рани і навіть кармічні моделі, які увійшли до ваших минулих відносин. Але з позитивного боку, ви також стали більш відкритими для зростання, зцілення та зміни вашого підходу до кохання, щоб ви могли створити новий розділ у своєму романтичному житті.

Сказати, що це було багато, значить сказати м'яко, тому зрозуміло, чому ви можете вагатися, чи варто йти ва-банк у новому коханні чи ризикувати великими зобов'язаннями, але цей крок — той, до якого ви готові. Оскільки сезон Терезів починається в неділю, 22 вересня, за яким піде перехід Меркурія до Терезів у четвер, 26 вересня, всі думки та дії будуть спрямовані на просування вперед у вашому романтичному житті. Постарайтеся набратися сміливості та готовності, перш ніж енергія Терезів почне просочуватися, тому що це початок новизни, на яку ви сподівалися - вам просто потрібно трохи більше довіряти собі, щоб скористатися нею.

Енергія Терезів завжди підніматиме теми романтики та кохання, і хоча у жовтні має відбутися драматична подія, вересень стане початком невеликих кроків уперед, які принесуть підтвердження періоду зростання, в який ви залучені.

Якщо ви самотні і поклали око на когось конкретного, це ваш шанс зв'язатися з ним, заявити про свої наміри і навіть запросити його на вечір, який він ніколи не забуде. Але якщо ви знаходитесь у існуючих відносинах, то вам потрібно створити простір для чесних розмов про все, чого ви навчилися, і про те, як це впливає на те, що вам потрібно від вашого романтичного зв'язку. Будучи дуже уважним до того, щоб ваші слова та дії були узгоджені цього місяця, ви зможете покращити будь-який романтичний зв'язок, тому що ви, нарешті, знаходитесь в тому місці, де ви можете дати своїй людині знати, як багато вона означає для вас і плани на майбутнє.

Риби

Звертайте увагу на історії, які ви розповідаєте собі, дорогі Риби, оскільки ці слова можуть створити або зруйнувати романтичні відносини. Ви матимете можливість для другого шансу у вашому романтичному житті, більш ніж ймовірно, зосередженого навколо нового початку відносин або нового етапу в існуючих. Це пов'язано з повторним входженням Меркурія до Діви у понеділок, 9 вересня, після завершення його ретроградної подорожі. У цей час, ймовірно, спливуть події та розмови кінця липня і початку серпня, але ви матимете велику ясність щодо їхньої мети та сенсу і приймете рішення, в якому ви почуваєтеся по-справжньому впевненим.

Це все хороші новини для вашого романтичного життя, оскільки вас закликають ризикнути і знову закохатися, знаючи, що це гарантовано все змінить. Хоча іноді це може лякати, пам'ятайте, що у вас є сила спроектувати життя своєї мрії. Немає шаблону, який ви повинні слідувати, коли справа стосується любові, і хоча вам все ще, можливо, доведеться оплакувати певні зміни в житті, у вас також є можливість спроектувати те, що дійсно відповідає вашим потребам.

Наскільки все буде відчуватися більш позитивно з ще більш глибоким зв'язком, що росте між вами та вашим партнером, вам слід пам'ятати про енергію навколо часткового затемнення та повного місяця у вашому знаку Риб. Наявність Північного вузла у вашому знаку приносить успіх, визнання та нагороди за минулі вибори. Однак це також може змусити вас відчувати себе настільки незалежними, що ви приймаєте думку, що вам насправді ніхто не потрібний. Це травматична реакція з минулих відносин, коли вас підвели або вам довелося стати наднезалежними, тому, хоча це може випливти, просто пам'ятайте, що вам не потрібно вірити всьому, що ви думаєте.

Люди загалом потребують один одного — все наше суспільство побудоване навколо людей, які задовольняють потреби один одного. Усвідомлення своєї внутрішньої історії допоможе вам не тільки стати ближче до партнера цього місяця, але й не дозволить вам саботувати ту любов, яку ви завжди хотіли.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999