Гороскоп на жовтень 2024 року для всіх знаків зодіаку

Вчера, 20:00

Овен

Ваша зона стосунків розколюється так само драматично, як Мойсей розділяє море. Новомісячне затемнення у Терезах – це визначальне перезавантаження, яке може залишити у вас дзвін у вухах, задаючи тон принаймні на наступні шість місяців тяжіння нових людей у ​​ваше життя, які можуть відіграти значну роль у розвитку вашої душі. Поки ви не дозволите своєму его стати на шляху і рухатиметеся з відкритим серцем, ці особливі зв'язки можуть перетворитися на зоряний пил. Незабаром піде Повня в Овні, яка звільнить повний бак вашої внутрішньої сили. Захопіть світ штурмом.

Телець

З усіма цими особистими переосмисленнями, які ви зробили минулого місяця, ви нарешті можете відчути себе більш обґрунтованими у розумінні того, чого ви хочете, і куди ви хочете піти. Юпітер у Близнюках у ретроградному стані опускається у ваш будинок ресурсів та цінностей, допомагаючи вам зосередитися на зароблянні грошей способами, які здаються творчими та омолоджуючими, а не просто для оплати рахунків. Позначте 17-е число у своєму щоденнику, оскільки Венера в Скорпіоні протистоїть Урану в Тельці, потенційно додаючи запал і гостроту вашим зв'язкам.

Близнюки

Коли доходить до знайомств, що ви шукаєте? Новомісячне затемнення у Терезах привносить свіжу енергію до вашої зони знайомств, настільки, що ваша любов до поїзда може дійсно зробити рішучий крок, щоб підійти до вас, або, що ще краще, ви можете знайти в собі сміливість зав'язати розмову. Оскільки Юпітер в даний час знаходиться у вашому знаку, ретроградна подорож може вивести вас на траєкторію з'ясування того, як ваш розум хоче розширюватись і які старі теорії та переконання готові до відродження.

Рак

Відносини супердозовані близькістю, і ваш пошук вдома може привести вас до нової містичної пригоди, оскільки затемнення Нового Місяця у Терезах відбувається у вашому будинку несвідомих емоцій та пологових зв'язків. Нові друзі можуть стати сім'єю миттєво, нові родові історії падають з генеалогічного дерева, і ваше поняття вдома переглядається. Поки ви називаєте себе своїм «першим» будинком, кохання, яке ви даватимете і отримуватимете, може розквітнути з приземленого місця. Ви старанно працювали, щоб перевести свою кар'єру в нове перспективне місце? Зверніть увагу на Повний місяць в Овні, оскільки воно може пролити світло на те, наскільки далеко зайшли ваші зусилля.

Лев

Прямо перед тим, як Плутон повернеться до Водолія наступного місяця, він проводить останній раунд весняного прибирання щодо ваших робочих звичок і того, що означає присвячувати більше часу повільнішому і усвідомленому життю. Очищення та чищення – ваш найкращий вибір, щоб почуватися втіленим та ясним, щоб ви могли підготуватися до святкового сезону з ясними очима та готовими вийти на танцпол. Оскільки сезон Скорпіона панує у вашій зоні будинку та приладдя, це важливий час, щоб вкласти своє дорогоцінне кохання в обраних, запускаючи серію зцілень, що відкривають серце, про які ви навіть не знали, що потребуєте. Покажіть свої рани, щоби ліки живили вас без обмежень.

Діва

Минулого місяця ви, можливо, знаходилися в нескінченному циклі екзистенційних питань, але тепер ви можете бачити крізь ілюзії та повертатися до своєї ролі архітектора. Що ви хочете створити, спроектувати та ваяти? З ретроградним Юпітером у Близнюках у вашому будинку громадського стану та покликання ви можете отримати багато зовнішнього зворотного зв'язку про те, як світ приймає ваші таланти, і навіть можете відобразити таланти, про які ви й не думали, що у вас є. Єдине завдання на даний момент - сприймати все з цікавістю і помічати "знаки", оскільки ваше вище "я" знаходиться прямо поряд з вами.

Терези

Оскільки останнє затемнення року відбувається у вашому знаку зодіаку, нам потрібно переглянути останнє затемнення у Терезах для першої частини історії. Отже, що сталося близько 25 березня? Оскільки затемнення Повного Місяця у Терезах, можливо, дало вам деякий зворотний зв'язок про те, ким ви вважаєте себе, і яку заяву ви хочете зробити світу. Тепер це затемнення Нового Місяця у Терезах цього місяця може допомогти вам відновити деяку перспективу себе і закликати всі частини себе назад додому, щоб ви змогли спрямувати цю оновлену впевненість у своє життя, свої найпотаємніші бажання та свої найсміливіші мрії.

Скорпіон

Що ви бажаєте викликати на свій новий рік народження? По-перше, почніть з того, як ви хочете почуватися, оскільки цей місяць розбудить шепіт у вашій душі, і ніколи не було так ясно, як ви хочете прожити своє життя на своїх власних умовах, і ви скоро побачите, як швидко світ відреагує . Новомісячне затемнення у Терезах може допомогти вам закрити старі глави минулого, так що ви зможете по-справжньому проявити саме те, що знаходиться на вашій дошці бачення майбутнього, не відчуваючи себе обтяженими спробами пов'язати кінці з кінцями.

Стрілець

Відкинувши корпоративний жаргон і просто залишаючись самим собою, ви можете завоювати низку нових клієнтів та контрактів. Просто переконайтеся, що вони розмовляють з вами однією мовою, коли Юпітер у Близнюках стане ретроградним. Венера, муза задоволення та декадансу, перейде у ваш знак 18-го числа, благословляючи вас потенційними новими шансами на подорожі, творче оновлення та нові фінансові можливості. Осідлайте удачу і йдіть так, ніби у вас немає жодних сумнівів у тому, що двері долі не можуть відчинитися в одну мить.

Козеріг

Новомісячне затемнення у Терезах — це важливий момент для того, щоб переглянути свої кар'єрні бажання, те, де ви хочете бути, і те, як ви хочете спроектувати нову роль із новою заявою про місію, надрукованою чорнилом. Всі старі мрії зараз можуть здатися вам застарілими та неактуальними, тому дайте собі та своїй уяві дозвіл на експерименти. Затемнення не вимагають «реалізму»; єдине, що їм потрібно, це твердо стояти на можливості. Якщо ви почнете так, як маєте намір продовжувати, це навіть просуне вас у 2025 з приголомшливим новим баченням.

Водолій

Дні стають коротшими, а свіже повітря сигналізує про час для роздумів. З минулого місяця Плутон у Козерозі показує вам, що було у вашій психіці і що потрібно скинути, щоб ви побудували підтримуючі та плідні структури та основи у своєму житті. Сезон Скорпіона допомагає вам стати ще глибшими та чеснішими, відкриваючи нові рівні сили та поваги, які можуть допомогти вам прорватися через будь-які перешкоди чи проблеми, що уповільнюють вас. З Повним Місяцем в Овні 17-го числа ваші розумові здібності гострі як бритва, що робить вас швидкими на ногах і зло стратегічно мислять про те, як ви підкорите свій наступний набір амбіцій.

Риби

Жовтень — це запрошення для вас вийти з мережі і чарівно загубитися у своїх захопленнях, зблизитися і поділитися секретами, які будь-коли будуть відомі тільки парі душ. Що привертає вашу увагу, коли ви офлайн та відкриті для сприйняття світу? Новомісячне затемнення у Терезах — ваш золотий квиток, щоб отримати відповідь на це запитання. Напишіть кілька поетичних нотаток і покладіть їх у нічну книгу вашого кавалера чи найкращого друга. Саме ці значущі жести мають значно більше значення, ніж грандіозніші прояви прихильності.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999