Три роки поспіль: Стожар став партнером Creative Chefs Summit та премії Сіль

Бренд Стожар долучився до великого і всебічного дослідження теми глобальної зміни культури споживання під впливом Covid-19

tochka.net
tochka.net
автор
9 декабря 2021, 14:45
рецепты
Реклама
Стожар став партнером Creative Chefs Summit та головної гастроподії року – премії Сіль © пресс-служба

Сприяти розвитку професійної української кулінарії – це частина філософії шеф-олії Стожар, яку вона реалізовує у співпраці з клубом готельєрів і рестораторів Hoteliero протягом останніх трьох років. Ця співпраця охоплює партнерство у профільних заходах, взаємодію із провідними шеф-кухарями та розширення асортименту олій, які надають стравам вишуканого смаку. 

В листопаді 2021 року Стожар підтримав одразу дві гучні події в межах партнерства з Hoteliero. Так, зокрема, 27 листопада під гаслом "Трансформація: сила змін" відбулася наймасштабніша у Східній Європі щорічна професійна подія для кухарів, шеф-кухарів та власників ресторанного бізнесу Creative Chefs Summit 2021. Бренд Стожар у супроводі найкращих світових та українських шефів долучився до великого і всебічного дослідження теми глобальної зміни культури споживання під впливом Covid-19, а також знайомив гостей події з усіма своїми продуктами допомагаючи віднайти ідеальний баланс між модерним і традиційним, та перетворювати страви на кулінарні шедеври завдяки високоякісній рафінованій олії, лінійці моноолій Premium Select та купажованих олій Стожар Fusion

Бренд Стожар залишається незмінним інгредієнтом української гастрономічної культури, і в той самий час сміливо йде на зустріч викликам сучасності. Ми постійно вивчаємо сегмент HoReCa та відповідаємо на його потреби, пропонуючи професіоналам індустрії нові рішення та корисні продукти.
— Ольга Твердохліб, керівник відділу маркетингу компанії Kernel.

ебаная реклама
Стожар став партнером Creative Chefs Summit та головної гастроподії року – премії Сіль © пресс-служба

28 листопада Стожар традиційно підтримав головну професійну подію ресторанної індустрії України – IX Національну премію Сіль. Премія заснована у 2013 році компанією Hoteliero з метою відзначення кращих ресторанів країни, а також розвитку галузі гостинності в цілому. Цього року 145 закладів-фіналістів з усієї країни боролися за перемогу у 17 номінаціях Премії. На правах партнера події, Стожар вручив нагороду найкращому м’ясному ресторану року, яким став Steak House (Київ), та відзначив переможця ексклюзивним подарунком – однією тонною шеф-олії Стожар – адже найкращі стейки країни мають смажитись лише на найкращій олії! 

Для нас велика честь і відповідальність вже третій рік поспіль бути партнером найвизначнішої події ресторанної галузі України – Премії Сіль! Вітати найкращих, стимулювати розвиток індустрії, шукати інноваційних рішень і нових сегментів ринку… Це вартує найбільших зусиль, адже від результату перемагають усі!
— Мар’яна Голота, бренд-менеджер компанії KERNEL.

Навіть за умов кризового прискорення та всесвітньої невизначеності ми продовжуємо рухатися до своєї мети – зробити Україну найбільш гостинною країною в Європі. У такі моменти надійне партнерство з брендом Стожар – це те, що дає наснагу на осмислення глобальних змін і пошук відповідей на питання: як кожному з нас зберегти себе, але й бути готовими до нового, як творити майбутнє і змінювати світ гастрономії на краще!
— Андрій Скіп’ян, СЕО компанії Hoteliero.

Довідка:

Кernel – найбільший у світі виробник та експортер соняшникової олії, ключовий постачальник Сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На частку компанії припадає близько 12% світового експорту соняшникової олії. Свою продукцію Kernel постачає до понад 80 країн. У 2021 фінансовому році Kernel здійснили постачання 11 млн тонн агропродукції з України на світові ринки. Крім того, компанія є лідером з продажу бутильованої соняшникової олії в Україні (торгові марки Стожар, Щедрий Дар, Чумак).

Hoteliero – компанія, що створює головні події у сфері гостинності в України. Є єдиним майданчиком, який на системній основі розвиває українську індустрію гостинності, організовуючи заходи, серед яких Creative Shefs Summit та Національна ресторанна премія Сіль.


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999